Kedves Réka74!
Kérdését tartalmazó tegnapi levelére emailben válaszoltunk már a tegnapi nap folyamán! Ha a levelünkben foglaltak még mindig nem egyértelműek, kérjük emailben írja meg válaszát illetve további kérdéseit.
VL
Kedves Réka74!
Kérdését tartalmazó tegnapi levelére emailben válaszoltunk már a tegnapi nap folyamán! Ha a levelünkben foglaltak még mindig nem egyértelműek, kérjük emailben írja meg válaszát illetve további kérdéseit.
VL
a gabica megváltoztata nevét és a réka néven van a viki lopott ügyféltöl már nincs van az edina is ö is jo csaj de keresünk köleganöket ha van valaki aki csatlakozna hivjon az 0670.510-3312 luxus szinvonal de nem akarok reklámozni a képgaranciás fotok magukért szolnak..
KÖSZÖNÖM NEKED CUKIFIU88 HOGY ENYIRE JÓ VÉLEMÉNNYEL VAGY RÓLAM!!!!!REMÉLEM MINÉL HAMARAB TALÁLKOZUNK!EGY KÉRDÉS MIBEN VAGYOK ÉN MAKACS?SOK PUSSSSSSZI
Sziasztok,
Cirkálok egy ideje a városban, megosztanám az eddigi tapasztalataimat, bár ahogy olvasom a bejegyzéseket, nagyjából ugyanaz a kép áll össze. Szóval kerüljétek a Toldi u.-Arany J. u.-Állomás környéki címeket. Jó eséllyel nem az idei napon barnult kamu csaj nyit ajtót. Egyébként ilyenkor semmi gond. Ha nem az a csaj nyit ajtót, aki a képen volt, akkor udvariasan megköszönjük a lehetőséget és sarkon fordulunk. Tudom el kell telni kis időnek, míg az ember ezt szemrebbenés nélkül megteszi, de hidd el a pénzedért sokkal jobbat is kaphatsz. Ennyire ne hajtson a kangörcs. Másrészről, amíg van aki ilyenkor nem lép le, addig lesznek ilyen kamu csajok is.
Viszont melegen ajánlom, hogy keressétek az amatőr képes retusálatlan csajokat. Az jó eséllyel közelebb van ahhoz, ami a valóság és általában ezek a nem kamu csajok.
Jó szívvel ajánlom Virágot és Vandát az Ószőlőről, Lettikét a Mező utcáról, Vikikét, Gabicát a Hunyadin. Ők csinos lányok, értik a dolgukat nem fogsz csalódni bennük. Nem sokkal lejjebb javasolt egy másik MT pár lányt, őket kipróbálom, Linda nagyon valódi, jó csajnak tűnik és Anettet is láttam hirdetni, de nem jutottam még el hozzá. Van még Pandi, aki most már csak érzéki masszázst vállal, régebben ment nála a sima szex is, emlékeim szerint nagyon ügyes. Most Masszázsként hirdet, őt is ideje meglátogatnom.
Ennyi Béláim. A többi néma csend... Bár 5 oldal tele a képeikkel, de ennyi az igazi felhozatal.
Debrecenbe kit ajánlanátok aki korrekt és valódi ?
Maya 21 DEBRECEN-róla tud valaki biztos informácíót mondani?
Előre is kössz!
kedves réka!!
mér van az h az oldaladon meg itt a fórumba más számot használsz??:O:D
érdekes....
Zsófi ha ezt olvasod!!!!!
Nagyon aranyos vagy és kedves inteligens de mégis makacs!!!!!
Szeretek veled tölteni minden percet igaz hogy nem mindig sikerül!!!
Férfiak ezt a nőt csak ajánlani tudom!!!!!!!!
Mert minden megvan benne/rajta ami csak kelhet egy férfinak!!!!!!
Amint Láthatod igen itt hirdet!!!!
Menj el hozzá csak ajánlani tudom!!
Probáld ki és uttána oszd meg a véleményed velünk is!!!!
Nem tudok erre mit mondani proba szerencse!!!!
Itt hirdet LEYLA 36
valaki írjon egy rövid beszámolót.
Köszi
Tisztelt Szerkesztőség!
Az első telefonszámról én is folyamatosan kapok sms-eket, én nem válaszoltam eddig, nem zaklattak, de én is etikátlannak tartom.
A másik oldalról (érdekes módon) ÉN NEM ! Jár az agyam, vajon mi ez az új oldal.
Mi, hirdetők fogjunk össze, ez az én kérésem lenne, persze ki-ki döntse el, hogy szüksége van-e pont ott hirdetnie!!
Ez már undorító! (És elég átlátszó :))
Nincs szükségünk rájuk. Annál is inkább, mert van már itt egy fórum, lehetne itt véleményeket, beszámolókat írni a hirdetőkről.
Mégsem itt történik. Vajon miért? Ne engedjük a két oldalt keveredni egymással! Ez KORREKT és a Szerkesztőség mindent megtesz, hogy a hirdetők is és a fórumozni kívánók is ki legyenek elégítve.
Fontoljátok meg, amit írtam, csak ennyit szeretnék!
Üdv. mindenkinek!
Andrea Vp.
uj fotoim fent és a lakás fotoi is hogy nehogy azt hid hogy kamu a luxus ház és az igényeség ezen a telon elérsz 0670-510-3312 hívj bátran.
Hát Reggo, bocsi, de kinek a pap, kinek a papné...
Jó helyen van ott Fehérváron....
06-70-538-65-85 keresd rékát vele tuti jol jársz nem lehuzos nagyon ápolt lány szolis borotvált csinos 47 killo ajánlot a hely .
Enikő jöhetne Győr fele,mert szivesen látnánk szerintem jopáran.nagyon bomba a csaj!népszerű lenne.
TISZTETL HIRDETŐINK!
TUDOMÁSUNKRA JUTOTT, HOGY HIRDETŐINKET KÉT TELEFONSZÁMRÓL ZAKLATJÁK, FENYEGETIK. A KÉT TELEFONSZÁM: 06706304054 ÉS 06702047845. MINDKÉT SZÁMRÓL SMS-BEN ÉS TELEFONHÍVÁSSAL MÁS OLDALAKON VALÓ HIRDETÉST AJÁNLANAK, MAJD, HA NEM MEGFELELŐ VÁLASZT KAPNAK, FENYEGETNI KEZDIK A HIRDETŐKET!
A VL SZERKESZTŐSÉGE ELÍTÉLI EZT AZ ETIKÁTLAN MAGATARTÁST, A TÖRVÉNY TILTJA AZ ILYEN TOBORZÁST. ÍGY HA EZ A JELENSÉG TOVÁBB FOLYTATÓDIK, SZERKESZTŐSÉGÜNK FOGJA MEGTENNI A SZÜKSÉGES JOGI LÉPÉSEKET AZ "URAK" ELLEN.
FENTIEK MIATT KÉRJÜK, HOGY FIGYELJENEK ERRE A KÉT SZÁMRA, TUDJÁK, HOGY NEKÜNK NINCS ÉS NEM IS LESZ KAPCSOLATUNK VELÜK ÉS MI MINDEN LEHETŐSÉGET FELHASZNÁLUNK ARRA, HOGY ÖNÖKNEK SEGÍTSÜNK ELKERÜLNI EZEKET A PROBLÉMÁKAT!
VL
TISZTETL HIRDETŐINK!
TUDOMÁSUNKRA JUTOTT, HOGY HIRDETŐINKET KÉT TELEFONSZÁMRÓL ZAKLATJÁK, FENYEGETIK. A KÉT TELEFONSZÁM: 06706304054 ÉS 06702047845. MINDKÉT SZÁMRÓL SMS-BEN ÉS TELEFONHÍVÁSSAL MÁS OLDALAKON VALÓ HIRDETÉST AJÁNLANAK, MAJD, HA NEM MEGFELELŐ VÁLASZT KAPNAK, FENYEGETNI KEZDIK A HIRDETŐKET!
A VL SZERKESZTŐSÉGE ELÍTÉLI EZT AZ ETIKÁTLAN MAGATARTÁST, A TÖRVÉNY TILTJA AZ ILYEN TOBORZÁST. ÍGY HA EZ A JELENSÉG TOVÁBB FOLYTATÓDIK, SZERKESZTŐSÉGÜNK FOGJA MEGTENNI A SZÜKSÉGES JOGI LÉPÉSEKET AZ "URAK" ELLEN.
FENTIEK MIATT KÉRJÜK, HOGY FIGYELJENEK ERRE A KÉT SZÁMRA, TUDJÁK, HOGY NEKÜNK NINCS ÉS NEM IS LESZ KAPCSOLATUNK VELÜK ÉS MI MINDEN LEHETŐSÉGET FELHASZNÁLUNK ARRA, HOGY ÖNÖKNEK SEGÍTSÜNK ELKERÜLNI EZEKET A PROBLÉMÁKAT!
VL
TISZTETL HIRDETŐINK!
VL