Hello
Kira : 06-70/562-6353 nagyon gáz a csaj,koszos ,kicsi helyen van ,és lehúzós .
Ts Patricia viszont aranyos ,kedves volt .Lehet vele beszélgetni is .:))
Hello
Ts Patricia viszont aranyos ,kedves volt .Lehet vele beszélgetni is .:))
Tiszteletem! Befejeznéd végre? Megvannak a Te maileid is, csak én nem éltem vissza vele. Bocs! Nagyon jól emlékszem mindenre, de, ha mégse, elolvasnám újra. Ja, általában magamra hallgatok, legfőképp a megérzéseimre és akkor követek el hibát, ha nem. Hagyjuk már ezt a témát!
Ma este megint nem boldogítalak, ma nekem van programom. A pokróc modorom, meg a ronda pofám elég kellemes paliknak jön be. No, kinek kell menedzser? Ma osztrákul beszélek, maszizok, vacsizok... :)
Még valamit! Nem én vagyok sz@rban! Akkorse, ha időről-időre szóba kerül a nevem...
Viszlát!
Köszi, ezek szerint Ő most nem aktív...
Esetleg tudsz,ill. tudtok ajánlani valakit a kedves tipusból?
A nagytakaritásról csak annyit, hogy most is van olyan csaj, akinek 2 hírdetése van egyszerre. Ráadásul a szolgáltatása qrva gyenge, és ha megteheti az értékeidtől is megszabadít!
Kedves figaro!
Hogy egy lány miért váltogatja a neveit számait és lakhelyét?Erre rém egyszerü a válasz!!!!Azért mert takargatni valója van!!!!!Rosszabb esetben lopás,lehuzás átverés stb.Kevésbé rossz esetben nullával egyenértékü szolgáltatás.Ennek hamar hire megy igy egyre kevesebb a kuncsaft,de ha nevet és számot vált akkor esetleg uj lánynak hiszik és ismét vannak vendégei.A szerkesztöség most nagytakaritást tart a csereberélö lányok között ezért olyan kevés most a hirdetés.
Hali!
Keresnék a városban szakképzett masszőzt. Kevéske kis erotikával.
Nem tudtok ajánlani valakit?
Meg Mia (23) képei is ugyan ott készültek. Tehát 3an vannak 1 lakáson... (elméletileg)
Sziasztok!!
Ma jöttem meg Pestre, eddig vidéki voltam (Pécs), minden gáláns Úriember hívását várom, aki egy sokmindenre nyitott egyetemista lányt szeretne kellemes együttlétre...
Városnézés is szóba jöhet....
Nyugatitól nem messze lakom....*** moderálva ***
Hali!
Vanessa nevü pécsi csajszit megtalálod az Eropolis.hu-n.
Ott jenyke néven fut. Sajna telszám nincs fent.
Sinclair · Tag · erre meg senki sem valaszolt:(
Sinclair · Tag · sziasztok,eszrevette valaki hogy szendyke uj kepen az agynem-pled a kis delfines,meg az agy ugyanolyan mint anitababanal?;))
Szia! Nem váltottam durcásba, csak ki szoktam mondani, amit gondolok. Rossz napom se volt.
Ma se unatkoztam, elvagyok. Barátnő nálunk alszik ma is, mentem.
Mit nem értettél meg, elég érthető szoktam lenni.
Szép estét!
Nem, nem én írtam. A dzsipók a helyemre pályáztak! :-))))
Szia Kinga baba :)
Hogy lehet megtalálni iwiwen?
Tudnál egy kis segítséget adni.
Tisztelt juditka!
Ez a topic nem a megfelelő hely a problémája megbeszélésére.
VL
Sinclair · Tag ·
jaj apropo a niki -t elhibaztam,kitty-re gondoltam bocs
Sinclair · Tag · apropo skacok egy kerdes,itt van pl niki,szandra es most marian neven hirdeto csajszi,miert valtogatja valaki a nevet?
ezt magyarazza mar meg nekem valaki.
Sinclair · Tag ·
meg jo hogy nincs is tele helyesirasi hibakkal:))) don tavaris ezt ugye nem te irtad?
amugy meg ``totolve``:))
Sinclair · Tag · tisztelt Vl.hu szerkesztoseg!
nagyon orulok ennek a dotesnek,eppen itt lenne mar az ideje a sok fall.kamu hirdeteseket kiszurni,mert ugyebar mind tudjuk hogy csak az oldal szinvonalat rontjak.tovabbra is sok sikert,tisztelettel Figaro
Nem a hibád, nem vagy potenciális vendégjelölt. Bocs, masszőröket és főleg engem nem szokás futtatni. Honnan tudod, hogy én hogyan érzem magam? Köszönöm, jól vagyok.
No, nem töltöm meg az oldalt magammal, úgyhogy most te jössz! :)
Azt írtad, hogy igazából az ízzóval kapcsolatos titkaimra voltál kíváncsi, főleg ezért csevegtél velem. Hát kedves Brockyfeller, Gróf Kurátor, Péter, vagy akárki vagy! Semmi, ismétlem SEMMI lényegeset nem írtam ide, se máshova, mert nem ide tartozik. Ezt hívják: "Nesze semmi, fogd meg jól!"-nak. Azok után, hogy a neked szánt e-mailjeimet eladtad másnak és ő felrakta ország-világ elé a fórumára egy rágalomhadjárat kíséretében, úgy, hogy én teljesen le voltam tiltva a díszes honlapjáról és válaszolni se tudtam a fröcsögésre(bár értelme semmi, úgy manipulál benne, ahogy akar), nem gondolod, hogy még bízom benned!
Ami az emberek befolyásolását illeti, ha néhány noname befolyásolni tud valakit, nem neki hirdetek.
Végül, ha megfogadsz egy jó tanácsot, mert nem biztos, hogy mindenkinél bölcsebb vagy, ne ellenségeket gyűjts, hanem, vagy szerettesd meg magad, vagy érezd jól magad, ahogy NEKED jó!!! Ha jó.