Kedves VL!
Én is ezt teszem, aztán meglátjuk, lesz-e kedvük még folytatni :)
Üdv.
Andrea
Kedves VL!
Én is ezt teszem, aztán meglátjuk, lesz-e kedvük még folytatni :)
Üdv.
Andrea
Kedves evelin 19 debrecenből Ha tudnál egy kicsit is olvasni akkor láttad volna hogy nem probáltalak ki..... Látszik itt is az iq d
Kedves Katónéni!
Köszönjük!!!
A szükséges és lehetséges lépést az ügyben megtettük, a hosszabb választ levélben valószínűleg csak holnap tudjuk megírni Önnek.
VL
sztem tévedsz barbikával kapcsolatba, én nem voltam még nála, mert sztem drága, azér is drága mer panzióba fogad:SS
kérdeztem tőle a franciát hogy csak ő nekem,azt is sokaltam, főleg úgyhogy gumiba csinálná, és nem lehet szájába élvezni!!vagyis lehet de úgy még több:DDD, annyit nem ér egy cumi:D
Ha valaki volt már Evelin(19)-nél Nyíregyházán, kérem ossza meg tapasztalatait velem, velünk. A képek alapján nem rossz, de tudom ez manapság semmit sem jelent, sajnos. Ha hamarosan nem tudok meg róla többet kénytelen leszek kipróbálni vakon és majd én adom a tájékoztatást.
Köszönöm bizalmad,aranyos vagy!
Szép napot mindenkinek és jó munkát!!!
Andi(35) leányzó hírdetéséhez annyit fűznék, hogy csak rá kell nézni és semmi extrára, ápoltságra nem lehet számítani, őszinteségre pedig főleg nem!
Látszik, hogy a csaj legalább 50 éves és 35 évesnek hírdeti magát. Bár megnézhetjük a többi hírdetőt is, szinte minden "leány" letagad pár évet.
A bőr elárul mindent (kort, ápoltságot, stb..) és az arcon a ráncok, no meg a ciciknél látszik nagyon! Érdemes kinagyítani a fotókat és úgy szemrevételezni! Egyes hírdetőtől elmegy a kedve egy jóérzésű férfinak! Ha nem így cselekednek a pasik, akkor meg is érdemlik azt, amit kapnak!
Bocsánat, hogy kifejtettem a "szerény" véleményemet! Bár, akinek nem inge, az nem veszi magára!
További szép napot!
T. Matyi!
Egyrészt már többen kérdezték, de úgy látszik nincs tapasztalat. Pedig engem is érdekelne. És Barbara(19) is.
Másrészt az, hogy a neved mellett ott a "Hirdető" és a szövegedben ott az enyhén feminim "köszike", azt sejteti, hogy talán pont te vagy Katica.
Többieknek:
Újra hirdet Letti(22). Már írtam, nem rossz.
És itt van Barbika(19) is. Lehet, hogy tévedek - és ha így van akkor előre is elnézést kérek tőle - de nekem úgy rémlik, hogy ez egy bds rbnc, a legócskább fajtából. Eddig egyszer fosztottak ki, de nagyon durván. Amikor kértem, adja vissza, behívott egy szúnyogcsődört azzal, hogy ő a barátja. Mondtam, ez múbalhé, menjen a pcsba. Erre bejöttek még ketten baseball ütővel. Jó lecke volt. Mindannyiuk arca bevésődött az agyamba. A mcskos krva dolgozott a Toldi u. környékén, meg a Széchenyi utcán is. Azelőtt pedig a Debreceni-Kígyó u. sarkán, az utcán. A rhdék testőrök meg a Szilfa-csemegénél lebzseltek.
Azóta, ha lányhoz megyek, mindig csak annyit veszek magamhoz és viszek fel, amennyit előre megbeszélünk.
Közben a neten vásároltam 28EFt-ért egy kisméretű, remek gázpszitolyt, amit ilyenkor zsebbe teszek és megfogadtam, ha még egyszer beléjük futok mindnek küldök egyet a pupillába! Dgljetek meg, rhdékok!
Ez valószínűleg törvénybe ütköző önbíráskodás lenne, ezért visszavonom az egészet, semmi nem így történt, természetesen nem teszek ilyet, az egész csak a képzelet szüleménye, bla-bla.
Sziasztok katicabogárról tud valaki? Ő van a képeken.. stb
Nagyon megkösszöném előre is köszike
Hello Mindenki!
Linda(20)nál jártam. Tapasztalatok: nem luxus, de rendezett lakás; viszonylag kedves, egyszerű, valószínűleg roma lány; formás alak, feszes test. A telefont mindig felvette, pedig egy kis kavarás miatt vagy 5x kellett hivnom. A szokásos óvatosságom mellett lehúzás, stb. nem volt. Meg pohár víz, álintelligens csevej és önimádó ömlengés sem.
Nem eget rengető, de minden OK. Ez is valami, jár a pont! Kösz, Linda!
(Nyugi, nem vagyok strici, sem a hirdető, csak erősíteni akarom legalább a törekvést.)
A városi piac környékén néha alig van szabad parkoló.
Szia!
Én már voltam Andinál! A csaj nem nagy szám!!! Már az ajtóban izadság szag fogadott! Nem egészen azt csinálja amit a telefonban megbeszélt velem! Nem korrekt a hölgyecske!! Hálát adok, hogy vannak nálka különb nők is a VL-en!!
Üdv
Sokan kérdeznek tényleg Bogiról,és Dináról.Róluk valaki valamit?????
Kösz az infót Zsolty!
Üdv Nosti!
Nem kell rögtön összeesküvés elméleteket gyártani.
Szuzy tegnap még nem volt elérhető, elvileg mától dolgozik, ha felhívod Neked is elárulják, hogy melyik csapatot fogja erősíteni.
Virág nem volt kamu hirdető, de ha már nem hirdet, illetve a fellelt hirdetése is több hónapos, akkor értelmetlen hívogatni, bizonyára meg van az oka, hogy miért nem érhető el.
Érdekelne van-e olyan szolgáltató aki házhoz is jönne,Pécsen vagy attól délre.Ha tud valaki ilyet,írjon ide a fórumba!
Zsanit először egy *** moderálva *** láttam és annak ellenére hogy messze lakom meglátogattam.Nagyon kellemesen csalódtam!A lány gyönyörű!Gyönyörű arc,igéző szemek,feszes popsi,és a mellei...Amúgy profi masszőr a lány.Kellemes masszázs után felejthetetlen együttlét...kell ennél több?Saját lakásán normál árakon dolgozik.Sundance neked ajánlom ha szereted a nőies formákat,légy vele kedves,megéri!Kevés ilyen lány van,vigyázzatok rá!
Hello.Valaki adna infot Katáról, A Fulloscsajok oldalon található, 24 éves, 13.-ker. Szerintem filmes lány, legalábbis a képpek alapján Zafira a művészneve. Szivesen meglátogatnám ha tényleg ő az. Várom a választ aki már volt nála.
Sziasztok, sikerült úgy intéznem, hogy tudlak fogadni benneteket hétköznap 14:30-18h között, pénteken 10-től 20h-ig és szombaton 8-20h között. Szeretettel várlak egy kellemes, érzéki együttlétre.
puszi, Erika-Eger
Végre kiderült az igazság,volt egy ilyen sejtésem hogy esetleg más hirdető hölgyek állnak a háttérben.Ez nem volt korrekt dolog,főleg hogy Lilláról tudni lehet,hogy korrekt,a higiéniára nagyon odafigyelő hölgy.Remélem Lillának is sikerült megnyugodnia,az ellene áskálódó lányoknak meg annyit,hogy talán a jobb hozzáállás a dolgokhoz(nem pedig a másik fúrása)szerencsésebb lenne,így csak magukat járatják le.
További szép estét a hölgyeknek:)
Sajnos napok óta nem jelenik meg a hirdetésem,ezért itt üzenem hogy továbbra is elérhető vagyok Debrecenben.
Tel szám.:*** moderálva *** Puszi..