SZILVI 43 ROL INFÓT KÉREK SÓS NEM BIROKA HORMONOKKAL
SZILVI 43 ROL INFÓT KÉREK SÓS NEM BIROKA HORMONOKKAL
Barbi 23,és Bianka 25.Barbi vékony,csinos testalkatú,igazán lelkes,Bianka dúskeblű,vidám,mosolygós lány.Mindketten kedvesek és ápoltak.Teljes diszkréció,a lakás igényes,minden tiszta,változatos tusfürdők....És még a parkolás is jó.Ajánlom mindenkinek.
Igen,én is voltam már ott,Bettylove=Fanni
a LAKÁS PISZKOS,VALÓBAN TÖBBEN VANNAK.Egy lány több néven fut,átjáróház szerintem az egész,és ott van tapasztalataim szerint a strigó is.Pl.:Rebeka=Hajni=Lulu=Bella
Alíz is ott van,de alig tudtam elérni,aztán sikerült.Felül deszka,alul meg nagy .....!Az aktus is felejthető volt.Az alkohol elég rendszeres náluk,és büdös van.Akinek fontos a jó környezet,és a diszkréció,szerintem kerülje a *** moderálva ***-at.Camilla 18=Jessica19 .....érdekes,nem?
Szia Figyelő!
A neved után miért van ott a "hirdető" kifejezés?
Üdv: Thomika
Heil!
Ismét pozitív tapasztalat!
Zoé 19 aranyos kiscsaj, sőt róla el tudnám még azt is képzelni, hogy valóban diáklány és az ösztöndíjjat egészíti így ki!
Fiatal melírozott, majdnem szőke cicababa, feszes cicikkel, jól ül a nyeregben is, bár a franciája nem egy nagy durranás, de előjátéknak megteszi! :)
Összességében megérte a pénzét!
Ha valaki tényleg egy csini, fiatal diáklányt akar prütykölni, akkor erősen ajánlott!
Fincsi volt!!!!
sziasztok!!
Évi cica Szexicsoki szép páros pár napja volt egy részem bennük:-) számomra felejthető szolgáltatás... unott fej stb inkább nem irnám le..aki volt már gondolom tudja...
Sziasztok!
Hiperaktív napom van, bocs, hogy ide írok, de szeretnék egy meghívót küldeni Gróf Kurátornak Veszprémbe.
Kicsit fel kéne dobni!
Üdv. Néked! (Át is költözhetnél fizikálisan is ide!) :))
Hol vagy surda? Meg meghívnám ide Gróf Kurátort Debrecenből, ha szabad. Veszprémben nem történik semmi, biztos a kampánnyal meg a húsvéttal van elfoglalva mindenki.
Én szívesen írnék például magamról beszámolót, de csak engem érdekelne, meg én hinném el egyedül.
HAHÓ, VESZPRÉM! Jó reggelt!
Meg baj volt, hogy nem volt Várpalota, Ajka, most van aztán az is üres. Sztrájkoltok?
Persze,megoszlanak a vélemények mint mindig!
A foto garanciáról csak annyit mondanék(olvasgatom hetek óta ki-mit ír),hogy nekem nincs foto garanciám,viszont nagy betűkkel kiemelve oda írtam,a hírdetésemhez,hogy vélemények írása engedélyezett!!!
1 éve vagyok ezen az oldalon,azóta folyamatosan engedélyeztem a vélemények írását,úgy gondolom joguk van látni az Uraknak a neg.,és a poz.tapasztalatokat egyaránt.
Azt,pedig,hogy az "Úr" korrekt lenne,nem gondolnám!!!
Mi az,hogy ha nem fizetsz akkor majd fölírok az oldalra?!
Valójában pedig azt sem lehet tudni,hogy Ti,akik annyira pártfogoljátok,nem-e valami ismerősi vagytok....
A lényeg,én nem szállok egy ilyen senkiházi miatt vitába senkivel,a szerkesztőség tudja a dolgát amit köszönök nekik,és nem csak én!!!!
Itt ez a legfontosabb!!!!!!
Szerintem teljes mértékben igazavan Idegennek!!!
Senkinek semmi köze Zsofi magánéletéhez!!!
Fölleg nem itt és nyilvánosan!!!
Cukifiú..
Szerintem a hozzászólásaid kezdik súrólni Zsófi magánéletét,szerintem ha kedveled őt,tiszteld meg azzal hogy négyszemközt,és nem nyilvánosan,itt a fórumon beszéled meg vele.
Tisztelt szerkesztő!
Debrecenben Viki cica meg ő hirdet szoboszlón is 1 hatalmas kamu!!!!Még a körmük se hasonlít!Legyen szíves legalább rá rakni a képeire hogy kamu.Mondjuk én le is venném 1 az 1 be!
Köszönöm!
Titkos
Sziasztok!
Sokan tudják, Andrea vagyok Veszprémből, masszőr már több, mint 6 éve. Sokan tesznek úgy, mintha egyáltalán nem is hallottak volna masszázsról, de azért felhívnak, bejelentkeznek, jönnek, nem jönnek mégse.
Sok minden érdekelne, de csak apránként kérdezgetek.
Folyamatosan a hirdetőkről szólnak a vélemények, negatív inkább, mint pozitív. Eddig csak figyeltem, itt szerencsére moderálják a durvább hozzászólásokat, más kérdés, hogy egyáltalán igazak-e amiket a lányokról írnak egyesek. Persze, ha túl sokan állítják ugyanazt, abban biztos van vmi.
Én a bennünket megkeresőkről is írnék pár gondolatot, annál is inkább, mert nem csak engem érint és feltennék néhány kérdést az Urakhoz. Beszélgessünk rólatok is.
Milyen örömet okoz egy embernek, ha a bejelentkezik valakihez és nem megy oda, nem telefonál, hogy közbejött vmi?
Magyarul hülyét csinál a másikból. Engem például miért hív fel egyáltalán, ha masszázs nem érdekli, egy alkalomra "ki akar próbálni"? Már csak néhány sor a hirdetésem szövege, nem kell doktorátus, hogy megértse valaki (tavaly érdekes módon értve voltam), hol írtam én abban szexuális szolgáltatást?? Nem, ennél többet kapnátok. A masszázs tesz rendbe testileg, mentálisan és a tantrával a végén kielégülten, fitten, üdén, kiegyensúlyozottan távozol. Erről szól ez az egész. Félreértés ne essék, már nem tudnak az ilyen dolgok felbosszantani, ennyi év alatt azért összeszedtem egy vendégkört, csak MIÉRT JÓ EZ BÁRKINEK?
Csak mi legyünk korrektek? Folyt. köv.
Eszti23 -ról van valakinek infója ?
Sziasztok.
Örömmel látom, hogy végre itt is van fórum.
Ki is használom a lehetőséget, Mia-ról szeretnék infót, ha valaki megosztaná.
(hosszú fekete hajú, Szendi barátnője ).
Előre is köszi.
helló! *** moderálva ***.szám azt nem tudom hogy a fejed felett van-e sorry
nem nem kamu kép én vagyok rajta réka, az edina is rajta van együtt dolgozunk
luxus szinvonalban üditö,kávé kis csoki, na meg a ház vadonat uj sarok kád s.t.b. demegnézhetitek a edina ,réka a vl képgaranciás képek közt. vagy tudok jobat gyertek el és irjátok meg a véleményeteket öszintén a név változtatásrol meg anyit hogy egyértelmü legyen gabica voltam régen most réka enyi várlak szeretetel a sarkantyu uton titeket sexi fehérnemübe .....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szia remekelek!!
Hogy hogyan kerülnek a név mellé a megjegyzések,fogalmam sincs róla.De már feltettem ezt a kérdést a szerkesztöségnek és remélem hamarosan választ kapunk rá.Ha rendszer hiba történt gondolom kijavitják hamarosan.És természetesen akkor jár neked egy bocsánat kérés a részemröl.Hogy nem vagyok ujjonc abban igazad van,mert egy másik fórumon már irosgatok egy ideje.De nem csak kritizálok,hanem beszámolót is irtam,és próbálok segiteni másoknak.Az viszont tény hogy az infócsere egy jelentös része priviben zajlik,tehát ezt te nem látod.Hogy kritizálok az is tény.És ezen a tényen nem is all szándékomban változtatni.A fórum nem azért van hogy eggyesek önreklámokat,álbeszámolókat gyártsanak magukról,és föleg nem azért hogy más lányokat próbáljanak lejáratni beszámolónak álcázott mocskolódásaikkal.Ez nem csak engem zavar,hanem sok más fórumozót is,arrol nembeszélve hogy nem is illik ilyet tenni.Éppen ezért ha egy beszámolóban azt látom hogy a név mellett az áll hogy hirdetö,akkor egyböl az jut az eszembe hogy nyiltan hülyének néznek.Ezért ezt szóvá is fogom tenni ezután is!!!!!!!!Most várom a szerkesztöség válaszát.Ha kiderül hogy ök hibáztak és te valóban egy vendég vagy,akkor levonom a megfelelö tanulságot és itt a nyilvánosság elött fogok töled bocsánatot kérni.Ha viszont tényleg hirdetö vagy...........
Üdv:bully69
Tisztelt Szerkesztőség!
Tudnának nekem(nekünk)felvilágositást adni arrol,hogyan kerül a neveink mellé az ujjonc vagy hirdetö jelzö?Van jónéhány olyan hozzászólás ahol a név mellet az áll hogy hirdető,de a hozzászólás írója azt állítja hogy ő nem hirdető hanem partner.Lehetséges hogy némi hiba csúszott a rendszerbe?Vagy valóban hirdetőkről van szó az ilyen esetekben,aki nyíltan hülyének néz mindenkit? Előre is köszönöm válaszukat.
Üdv:bully69