Valaki vollt már Gombóc 45-nél?
Valaki vollt már Gombóc 45-nél?
Halihó!
Jázmin (26)-nál és Zsanett (24)-nél járt már valaki? mekkora darab Jázmin, mert a mellbősége igen megnyerő csak nem lehet látni a többit :S
Helló Boy én már jártam mindkettőnél korrekt mindent csinálnak nem nyafisok és föleg nem nyulnak le. Aki szereti a dundi formát hajrá,nagy durranás lessz.
Sziasztok! Katicabogár, Kelly és Noémi nevű hírdetőkrő zudnátok valami infot adni?
köszi szépen.
Tényleg nem, de azért írta, mert már akkor regisztráltál az oldalon, mikor még nem is volt fórum, így a rendszer hirdetőnek vett. Igazoljuk, hogy sosem hirdettél! :-) Regisztrációdat átállítottuk fórumozói regnek.
Üdv!
Valaki járt már Erzsókánál? :)
Köszi szépen az infot.. :) Hát én sem kézi levezetésre vágyok.. :)
Sziasztok!
Nemrég voltam Miskolcon a Virág(19) nevű hölgynél. Egy nagy nulla! Unalmas, érzéketlen, lehúzós kis p*csa. Senkinek sem ajánlom! Messziről elkerülni!
Sziasztok!
Nemrég voltam a Virág(19) nevű hölgynél. Egy nagy nulla! Unalmas, érzéketlen, lehúzós kis p*csa. Senkinek sem ajánlom! Messziről elkerülni!
Kedves Lamour!
Észrevétele teljesen jogos, köszönjük! Az említett hirdetést tiltottuk és tulajdonosát értesítettük.
Alapesetben az ilyen jellegű hirdetéseket természetesen magunk is azonnal tiltjuk, amint észrevesszük, munkaszüneti napok alatt viszont sajnos becsúszhat ilyen...
Hi!
Tudtommal Vanda csak masszázzsal és kézi levezetéssel foglalkozik, egyszer hívtam, de én nem erre vágytam, így hát a próba elmaradt! :)
Hellooo mindenkinek. Van valakinek használható infója a Vanda nevő hölgyről? Előre is köszi..
Hejjj!
Én Zoé 19-et ajánlom!!!
Sziasztok!
Továbbra is elérhető vagyok,viszont előzetes megbeszélés szükséges és egy ideig csak a délutáni órákban tudlak fogadni Titeket!
Várom leendő,-és új partnereim hívását!
0620/258-5112
Köszönöm szépen és további szép estét mindenkinek.
Továbbra is elérhető vagyok,akik ismernek,tudják,hogy nézek ki és mit nyújtok.Jelenleg nincs hírdetésem,de a későbbiek folyamán vissza fog kerülni.
Addig is várom szeretettel minden kedves régi,-és leendő partnerem.
Tel: *** moderálva ***
Köszönöm és szép estét mindenkinek.
Reni 25 Debrecenben nagyon jó szolgáltató csak ajánlani tudom azoknak akik minőségi szolgáltatást akarnak.
Csak hogy tudjátok miről is irtam előbbi hozzászólásomban .
Na csessze meg valaki . Megint nem lehet értelmezni, mert kimoderáljátok. Többet nem kivánok semmilyen észrevételt tenni ,mert itt csak a piszkos pelenkákról lehet nyiltan beszélni . / Ez a TI érdeketek is mivel ti jelenititek meg és azt nem mondhatjátok ,hogy nincs róla tudomásom STB. /
VL: Ilyen esetben elég, ha a várost és a hirdetés nevét megadják. Ez említett hirdetést idő közben tiltottuk.
Mi is az az abszurd butaság ? Hát ez a hirdetés ,
https://videkilany.hu/18263-koleganot_keresek?photo_id=78423
ez az ! Szerintetek a Btk. 206 § nem ezt próbálja büntetni ? Hogyan lehet valaki ekkora sötét ? figyelmeztessétek e kedves hirdetőt az őreá leselkedő veszélyre :-) Hali