Hali!
Dobjatok meg hasznos infókkal, hogy milyen Maya (21), Vivien (22) és Lilian (24)?! Ők vannak-e a képen? Volt-e már nálluk valaki, ha igen, jó- és rossz tapasztalatokat kérek. Előre is köszi! '-.-'
Hali!
Dobjatok meg hasznos infókkal, hogy milyen Maya (21), Vivien (22) és Lilian (24)?! Ők vannak-e a képen? Volt-e már nálluk valaki, ha igen, jó- és rossz tapasztalatokat kérek. Előre is köszi! '-.-'
LOL! Önreklám! xDD
Sziasztok. ma voltam Niki46nál ajánlom mindenkinek aki kellemesen akarja magát érezni. a nő tényleg olyan mint a képeken, korrekt, ápolt, igényes, nem lehet unatkozni vele.
Hol vagy Gróf Úr?
u.i.: a többiekkel kapcsolatban meg annyi, hogy eleve már a képek miatt sem akartam eddig meglátogatni őket. :)
Szia!
Én már voltam nála, és csak ajánlani tudom. Aki kedveli ezt a korosztályt, és szereti ha egy nőn van mit fogni, szép feszes bőre van, és nagy mellekkel rendelkezik.
Na kérem, akkor hozzászólnék én is a témához. :)
- Mia lehet hogy rendes, meg megkínál üdítővel, de valójában nem inni meg beszélgetni megy az ember ilyenkor. Amúgy a csaj hihetetlenül gáz, csak arra megy a játék hogy fizess, és húzz el minél előbb. Rámszólt hogy "ne markolászd a seggem légyszi", ellökött magától, nem engedte magát megpuszilni. Magyarán béna. Még ha fiatal is, ehhez sajnos nem ért.
- Lilly egyáltalán nem hasonlít a képekre, viszont egyúttal gratulálok a fotósnak, bebizonyosodott hogy a sz.r-ból is lehet várat építeni. A képeken nagyjából aranyosnak mondható, a valóságban viszont az a helyzet hogy egy 70 éves nagymaminak is szebb a bőre mint neki, leharcolt, kiégett csaj. A műsor (gondolom a hosszú évek alatt szerzett gyakorlat miatt) nem rossz, de semmi plusz
- Veráról én sem tudok semmi rosszat mondani, csatlakozom az előttem szólóhoz, igazi rátermett lány, tényleg élvezi amit csinál, és belead mindent. E mellett jó fej, lehet vele hülyéskedni, beszélgetni is, és nem ragaszkodik az időhöz sem (nem siettet), nem szól be, stb. Egy baj van csak vele, hogy most nem "dolgozik". :)
- Gina21 -el kapcsolatban annyi észrevételem lenne, hogy annak ellenére hogy ki van írva hogy éjjel-nappal elérhető, egyik nap késő este próbáltam hívni többször is, de ki volt kapcsolva...
- Jenny22 ennél egyel rosszabb verzió, ő felvette a telefont, elmondta merre találom, de miután másodszor hívtam volna a házszámért, már (az előzőhöz hasonlóan) szintén kikapcsolta a munkamobilt. Szerintem nem korrekt ilyen módon megszivatni egy leendő partnert, én többet biztos nem keresem.
A többiekről egyelőre még nem rendelkezem info-val, de ami késik nem múlik. ;)
Sziasztok! kata 28- hoz van valakinek telszáma?
Köszi!
hová lett Kitti (21) ?
Valaki tudja a számát ?
Ez így van! 100% ig meg tudlak erősíteni! A pir.l. több ilyen besz. is van róla csak sokan nem olvasnak utána! Na meg ugye hirdetett Ő Amanda Anna meg mit tudom én milyen neveken...
Hali!
Felhívtam a Beáta néven hirdető hölgyet!
A képek alapján szép ígéretes volt stb, árak se elszállva, na de az a fránya személyes találkozás! Én nem tudom, ezek úgy akarnak dugni, hogy nem is találkoznak az emberrel???? Nos mivel, hogy telefonba minden szép és jó, de ez egy olyan fekete csaj volt, mint a lökhárítóm!!!! Hát köszönöm nem! Biztos hogy nem is vele beszéltem, mert aki telót kezeli, aranyos hangú MAGYAR csaj (erre látatlanban megesküszöm), de ez amikor megszólalt: Háááá dicsak né csinájad má, há ezé keltem főőő! És még először azt mondta vele beszéltem telefonon is HA HA HA! Rövid találkozásunknak itt vége is szakadt! (Hála istennek)
Röviden - messzire kerüljétek
Ezek után szaladtam fel Líviához, de ezt majd köv.
Üdv.
Valaki vollt már Gombóc 45-nél?
Halihó!
Jázmin (26)-nál és Zsanett (24)-nél járt már valaki? mekkora darab Jázmin, mert a mellbősége igen megnyerő csak nem lehet látni a többit :S
Helló Boy én már jártam mindkettőnél korrekt mindent csinálnak nem nyafisok és föleg nem nyulnak le. Aki szereti a dundi formát hajrá,nagy durranás lessz.
Sziasztok! Katicabogár, Kelly és Noémi nevű hírdetőkrő zudnátok valami infot adni?
köszi szépen.
Tényleg nem, de azért írta, mert már akkor regisztráltál az oldalon, mikor még nem is volt fórum, így a rendszer hirdetőnek vett. Igazoljuk, hogy sosem hirdettél! :-) Regisztrációdat átállítottuk fórumozói regnek.