Debrecenben Lilian24-nek miért van két hírdetése??
Debrecenben Lilian24-nek miért van két hírdetése??
Ez mind szép és jó, de amíg nem tanulsz meg helyesen írni, addig nem lesz eladható a hely, nem lesz hiteles a csodálatos lányokról szóló öntömjénezés!
Üdv: Thomika
akor is a város legjobb helye a sarkantyu ut kulturált jo ár luxus szinvonal a réka képgaranciás a vl edina ugyszintén a házrol is van foto egyszoval tuti a hely és diszkrét nagyon !!!!!!! vannak uj lányok csonya moni meg még atöbbi
valamikor északa is nyitva vagy 23 oráig.
cicuka,neked is ott a válasz ,olvasd el a civis lánynak irtakat
tudtommal ide lehet irni,ha valakinek pozitiv tapasztalata van,akkor nem értem miért irsz ilyen baromságot,hogy önreklám,kedves civis lánya.képzeld,valoban megéri hogy meglátogassák.bánt,hogy neked kevesebb lesz a kuncsaftod ha hozzá is mennek?
Nagyon sokan vakok vagytok, beszámolot csak is az ö titkos kodgyával lehet neki irni szerintem mind kam amit lidiárol irnak mert biztos mint hirdető nem fogja kiadni senkinek sem a titkos kododt. Az tény és való hogy ő van a képeken, de viszon a cigány lányok veszélyesek. Én nem mennék se a jozsaváros közelébe sem az álomás környékére de ti tugyátok. Ne keresétek a szoli barna csajokat:) mert csak a baj van velük meg járjátok az tutty, rosz emlékeim vannak Lidiárol még a kert utcárol mert ott huzott meg 30 ezer forintal ráadásul olyan mint egy fadarab. Csak azért irom ezeket mert istenitik sajnos a munkáltatojának a reklámja mind amit olvastok. További jó napot!!!
Talán azért, mert a szöveg a képek mellett eléggé obszcén. Nem gondolod?
Természetesen ezt minél több helyen hangoztatod, annál biztosabb hogy valakit kíváncsivá teszel ;-) LOL:)EZ AZTÁN A JÓ ÖNREKLÁM!
Ja, pizsamaosztás előtt csak annyit, ha hallgatsz a tapasztalt Katónénire, kevesebbet gondolkodj, inkább érezz!
Időnként menj vissza gyerekbe! Emlékszel még, milyen egyszerűen gondolkodtál, nem bonyolítottál, csak csípőből jött minden?
A gyerektől kapod a legjobb tanácsokat, mert ő még tiszta és logikus, a legintelligensebb lény a világon, csak nézi értetlenül a hülye felnőtteket. Az a boldog és tud még szívből nevetni-sírni, akiben maradt még a gyerekből valami és nem akar mindenféle normáknak megfelelni, csak élni vidáman, egyszerűen az életét.
Adjon az Isten! De sokat írtál, legalább egy szuszra tetted volna!! Erre ember nem tud válaszolni :)
A válaszom arra szólt, hogy miért állok szóba még mindig veled. Remélem, a te szemed nem szúrom ezen az oldalon!
Semmi újat nem mondtál, minél többet tanulsz, annál hülyébbnek érzed magad és ez így jó, mert életed végéig tanulsz.
Hogy mit keresek itt? Ez egy nézett oldal, aki értelmes, megérti, ki, mi vagyok és megtalál. Ne hidd, hogy wellnesben, szalonokban találod a valóban jó masszőröket. Szeretem a VL-t, a neve normális, egy-két majmot leszámítva normális érdeklődők hívnak. Akárhány kurzusra mehetsz, vannak dolgok, amik a génjeidben kell, hogy legyenek, úgy, mint a zene, a festészet, bármi.
Az embereket az éteren át is érzed, ha a képesség veled született, és még rá is tanulsz. Nem barátokat keresek én, jönnek azok maguktól, mert ők is érzik, csak nem tudják, mit. A mágnesnek két pólusa van, nekem is, mert kilógok a sorból. Van akit idegesít a másmilyen, van, akit vonz. Amúgy reál vagyok és műszaki végzettségem is van, de attól még ez az áldás, vagy átok velem született. Hidd el, nem én vagyok a masszőrök szégyene, csupán, mert itt is hirdetek, hanem az, akiket konkrétan masszázsoldalakon látok érdekes fotókkal. Nem, életem végéig se fogok mindent megtanulni, de egyre jobb vagyok és ettől szerényebb. :) Én jól érzem magam a bőrömben. És Te?
hülyek vagytok,és nem uriemberek.
Üdv! Szépséges Lídiáról tud valaki infot? Ő engedélyezte a véleményezést, a beszámolók megnyerőek, de egy kicsit "reklámszagú" a dolog. Meg tudja valaki erősíteni, vagy ez az új stratégia a cigóknál? Köszi.
pacsi az uraknak!járt már valaki a debreceni 34 évesnél?én ma voltam,szerintem eszméletlen jo nő az ágyban.csak ajánlani tudom mindenkinek akik szeretnének egy érzéki nöt.
száma: 30 472 1564
pacsi az uraknak!
ha debrecenbe jártok feltétlen keressétek meg a debreceni 34 évest.
száma:30 472-1564.
amit az tud müvelni.....
pacsi az uraknak!
debrecenbe ha jártok feltétlen keressétek a debreceni 34 évest.száma: 30-472-1564.
eszméletlen jo picsa,és amit tud az ágyban velünk müvelni....
Én nem jártam Iza 20-nál, de a képekből kiindúlva gondoltam, hogy van valami kamu benne. :S
Jaja.. az új képek tényleg ütősek, de a valóságban kicsit más. Az tuti, hogy ő van a képeken, de szerintem egy kis retusálás van benne, vagy csak jó a fotós (ez csak az Én véleményem). :D Am. nem 35, hanem 39 éves, de ez legyen a legnagyobb probléma... teljsesen véletlenül rábukkantam iwiw-en. :P
Am. mivel magukat "adják el" alap, hogy költesnek is magukra.