Ilyen korán? :D:D
Ilyen korán? :D:D
Alusztok?
Helló:
információkat szeretnék 1-2 hölgyről... Kebelkirálynő,Kitty,Zoé,Viki
mely városrészekben találhatóak,és nagyjából mennyiért dolgoznak:)
a segítséget előre is köszönöm!
De csakis a bio :))
További ötleteim is vannak. Veszek még kecskéket, egy fiút és egy lányt, a kecsketej egészséges és végre megtudom a választ a nagy kérdésre: Lehet-e a kecskével? XD
A maradék földön pedig vadkenderben gondolkodom, nővéremnek a mák jutott eszébe, de vagy csinálunk vmit, vagy nem.
Majd ráfogjuk a szomszédra. Az a gáz, hogy a többieket meg kell győznöm, hogy mondjanak le a részükről! (Én már titokban eladtam néhány milláért, de ezt nem modhatom meg.) Majd azt mondom, hogy alá van aknázva a terület, oda se menjenek, életveszélyes, vagy vmi ilyesmit.
Remélem, a vevő nem olvassa ezt!
Nos megértem ha a tojások közel állnak a szívedhez! :()
...A FÓRUM SZABÁLYAIVAL ELLENTÉTES TARTALOM MIATT TÖRÖLVE.... Takarodjatok a városból!
Á, gondolkodtam, kifizetem a többieket és veszek tyúkokat :) Biotyúkokat!! Árulom a biotojást. Kell nekem az a föld!
Ha rokonlelkek vagyunk Doc, akkor nagy eséllyel már ....sógorok is! :)
Megvan Lilli 19!
Jaj, de jó ismét egy használható beszámoló!
Köszönjük Doc!
Ajánlanám neked Lilly-t, most meg nem mondom melyik a 3 közül. A képen keresztben fekszik az ágyon....
Ő egy korrekt kis törékeny csajszi, amolyan nagyon szét kell b... típus!
Katónéni javaslom, kérj inkább két zsák földet, kb annyi az értéke és legalább megspórolodd az illetéket! :))
Én sem bírom a ducijucikat, rokonlelkek lehetünk :D
Jóestét Uraim!
A héten voltam Angie (29)-nél. A képeken valóban Ő szerepel, a megadott adatok körülbelül valósak, normál testalkat, 174 cm magas, 90 cicik, összeségében formás csaj.
A bejelentkezés nála is egyszerű volt, szokásomhoz híven rejtett számról hívtam, azt is felvette, és szerencsémre azonnal tudott fogadni. A lakás könnyen megközelíthető helyen van (Pihenőkereszt lakóparkban), parkolás ingyenes, de eléggé szem előtt van, közvetlenül az "elkerülő" mellett, így én inkább egy fentebbi utcában parkoltam. A lakás nagyon korrekt, új építésű, és ennek megfelelően tiszta, igényes. Sajnos enyhe cigiszag itt is van. A leányzó fehérneműben fogad, és a szobába kisér, ez elég időt dönteni, jól szemügyre venni. Maradok. A szoba tiszta, enyhén (talán picit túl-) sötétített, az ágy nagy, kényelmes, franciának tünik. Árak a soproni szokásosak, de nem írom le, mert a cenzúra... :P . A fürdő is tiszta, kényelmes, törölköző illatos, közben megy a mosógép. A leányzó nőies alkatú, összeségében csinos, de a korát megkérdőjelezném, természetesen nem negatív irányba, gy.k.: szerintem idősebb, minimum 5 évvel. Ágyat tiszta lepedővel előttem teríti le. Telefonban erotikus masszázst ígér, ami kiderül, hogy egyszerű simogatás, majd egyre inkább csak az eszközre koncentrál. Miután sikeresen felállította, óvszer, és action. Ágy action közben szétcsúszik, ááá, nem is franciaágy. :) LOL
Végén szokásos letörölgetés, nedves törlővel is. Zuhanyzás, utólag fizetés, korrekt elszámolás. Ja, a mosógépet közben kipakolta valaki, szóval nincs egyedül. A leányzó az én szubjektív véleményem szerint összeségében 6/10, a tiszta környezet ellenére .
Üdv és jó vadászást.
Doc
Ja, még mindig nem vagyok hírdető, áááá
Szia! Bizony, e szerint és hiszed, vagy sem, én egy boldog ember vagyok. :)
Jaj, ezt muszáj elmesélnem. Írtam, hogy ránk szakadt (unokákra) egy kis örökség. Felértékelték. Kapaszkodj! 3800 Ft az én földrészem :DDD Mennyi lehet az illeték utána? Most azon agyalok, hogy mibe fektessem? Tőzsde? :))
Szia!
Beszállhatsz Te is! :)
A Tisztelt Szerkesztőség sztrájkba kezdett?
Tisztelt Szerkesztőség! Nagyon jó a fórum, gratulálok hozzá. A szövegírást sok opció segíti ( kövér- , dőlt- , aláhúzott betű, háttérszín stb.) bár nem túl nagy a kihasználtsága. A jövőben egy új lehetőség lehetne a Word-ben jól bevált helyesírási hibákat kijavító opció. A fórumozók helyesírását elnézve (tisztelet a kivételnek) lenne rá igény. De ha minden marad a régiben, az sem baj, így könnyű kiszúrni az IQ-betyár menedzser urak jelenlétét. :D
Én tisztában vagyok vele, hogy beszámolót csak a titkos "KODGYÁVAL" lehet írni, mindössze csak arra voltam kíváncsi, hogy ki járt már a csajnál és mit tapasztalt.
Egyébként ilyen helyesírással szerintem Te csak egy konkurens strici lehetsz, így nem győztél meg maximálisan.
További szép napot!
Ez a kettőtök szobája? :D:D Rajtatok kívül nem sok mindenki ír ide! :D:D:D