Értem, hát ha majd olyan téma lesz amibe én is bele tudok szólni, eskü jelzem. :D
Értem, hát ha majd olyan téma lesz amibe én is bele tudok szólni, eskü jelzem. :D
Krisztike és Gréta ugyanaz. Nézzétek meg jol a képeket, a körmét stb...
Engem átbaszott. Szerintem lehet valami gáz vele. Hallatszott a hangján hogy hazudik...
Először azt mondta, hogy most nem jó mert beszélget a barátnőjével nincs otthon, hívjam később,1-2 óra mulva hazaér. Megtettem, megbeszéltük hogy 20 perc és ott vagyok mehetek a címet nem adta meg csak az utcát, mondta majd hívjam ha az utcában vagyok, amikor hívtam meg azt mondta most nem jó hivjam egy óra múlva. Hát elmész te a fasz... ba hülye rib...
Szerintem a képek alatti hozzászólásokat magának irogatja meg a strigója
A házszámot azért nem adja meg hogy a strici meg tudjon nézni mikor telefonálsz az utcán, meg a kocsidat stb...
helló mindenkinek
én csak olvasgattam az észrevételeket a lányokról......az elején legalábbis erről ment a dolog!
....mostmár nem!?......... ne veszekedjetek már mert szerintem mindenkinek elege van ebből!
előre is tenksz!
Vicus-nál már járt valaki?
Szia! 3 dimenzióban jobb a pofim, de sose volt baba (talán kiskoromban:)), viszont én nem azért raktam fel, hogy csáboskodjak vele. Vágod! Amúgy nem sok embernek van vele baja, legalább tudják, milyen, sőt kellemesen csalódnak, ha jó napom van.
Nem sovány vagyok, hanem sportosan vékony, de szálkás, mivel atlétizáltam, kéziztem, kosaraztam...., főleg futottam, de alkati dolog is. Családunkban a nők vagy kövérek, vagy vékonyak, de én vagyok az egyetlen, aki kemény (nőhöz képest).
A masszázst a szex-szel elég kevés emberrel kötöttem még össze, a svédet meg a tantrát kombinálom 95 % :), a szex a kiváltságosoké.
Nekem az nem menne, hogy délelőtt 10-kor bejelentkezne egy tök idegen pali, hogy du. 4-kor vóna-e kedvem szex-szelni?
Mit tudom én!!! :) Meg nagyon nem mindegy kivel.
A Varjút meg ne szóld le, ő fotogén! És igazi osztrák! 5 euro volt, kettő van belőle össz-vissz Mo-n, hacsak más is ilyen lökött.
A masszázs meg az életem, ez jól esett!!! :) A többiben igazad van, de csak így bírom elviselni ezt a sok ..., ami körül vesz.
Ha este visszajössz, dumálhatunk, ha nem, máskor.
Nem hagynám hogy egy másik társoldalról száműzött "Gróf" itt táncoljon az idegrendszeren. Figyelmen kívűl kell hagyni, mert az ember maga egy nulla! Kár a stresszért.
Üdvözöllek!
Nem kell visszaolvasnod, Gróffal komolyabban, meg félkomolyan firkálgatunk, szoknyavadásszal meg idétlenkedünk, de azt már olvastad. Csak úgy cseverészünk, hülyülünk, ebbe Te is beszállhatsz, a szabályzatot ismered...
Előléphetsz lelkessé, kvázivá, sőt taggá, a továbbiakat nem tudom.
HONFITÁRSAIM!! EZ NEM LEHET IGAZ HOGY NINCS ITT NORMÁLIS CSAJ AKI TUDD VALAMIT MEG SZÉP FOLYAMATOSAN AKAROK MENNI ÉS MÉG CSAK AMANDÁT LÁTTOM MINDEHOL PEDIG NEM TUD SEMMIT NEM ÉRTEM MIÉRT FOGLAJA A HELYET A JÓ CSAJOK ELÖL MÉG JÓ MARIANN ITT VAN DE BIZOM BENNE AMANDA ELMEGY INNEN NEM RONTJA A LEVEGÖT MÉG POZOLNI SE TUD HOGY IGÉNYES KÉPEI LEGYENEK NAGYON BIZOK BENNE HOGY JÖN ÚJ LÁNY NORMÁLIS SZÉP ÉS LEGALÁBB ÉRT IS HOZZÁ!!!!!!!AMANDA TÁVOZZ INNEN NE FOGLALD A HELYET TUDJON JÖNNI OLYAN LÁNY KINEK ÉRTELME IS VAN HOGY ITT VAN!!!!!!!!!!!NA PÁ
Mibe húzzak bele? Jóformán nem is értem miről megy a diskurzus, a kétszáz valahány oldalt meg nincs erőm visszaolvasni. :)
LEHÚZÁSVESZÉL!!! Barbika 18 (Barbi, Léna, Gitta) új képekkel és új számmal várja gyanútlan áldozatait.
Szia! Vissza leszel minősítve újonccá! Szoknyavadász hétvégén nincs, te meg tutajozol valakivel... Síri csend. Mi van?
Nem baj, a hókifli bejött, jövő héttől sütögethetek, már ma azért jött valaki. Még Varjú tetszik sokaknak. Láttad az új képeinket? Varjúval?
most látom van egy 22 éves Liánk is. a képből nem sokat lehet levágni, valaki esetleg ismeri?
Hoppá!Krisz is belefutott!!!! :-)))
Gyerekek!!!! :-)))
Üdv.Denzel!Látom a sors tégedet is összehozott gyönyörű Anitánkal! :-)
Akkor is kotta volt?Mindenesetre mégegyszer akkor lássam,amikor Baumgartner a kockás zászlót! :-))))))))))
Üdv.
Kedves Kíváncsi!
Megtaláltam a részletes leírásodat is a másik hasonló oldalon.
Szomorú dolognak tartom, hogy a kedvesed mellett mást keresel. Akkor abban a kapcsolatban Téged nem elégítenek ki? Viszont ott azt olvastam, hogy a párod ennél jóval többet nyújt. Nem értelek! Akkor csak kalandot keresel A PÁROD MELLETT??! Ne tedd, mert könnyen elveszítheted, ha ez eddig még nem történt meg!
Rami(18) és társai nagyívben kerülendők. Lepukkadt igénytelen lakás és ugyanilyen a csaj is.
Lanyha hozzáállás és kicsit füllentős. Popót nagyon nem vállal, hiába hirdeti.
A roma lakodalmas meg idegesítően hangosan szólt, úgyhogy alig értettük meg egymást. Egy kis vonó van a csajban is.
Nagyon nem éri meg!!!!!!!!!!!!!!!
:D Feljössz még ma, vagy hétfőig jófiút játszol otthon? Én meg tojást verek habbá!!! :)
Kurátor meg éjszakás itt, akkor várok.Enyimé a gép! Kire ütött ez a gyerek? Nem bír magával, péntek, akkor parti van:
"jöhet a pia, legyen szex és kv" :)
V.skorpiót ajánlom mindenkinek mert korrekt és popon kívül szte minden alapban.Ja és a képeken Ő van. Az Anita ÜBERGÁZ!!!
ANITÁval kapcsolatban ugyanez a tapasztalat...
De én szeretném a kefét, vagy helyettesíthetjük esetleg egy fúrógéppel és egy keverőszárral!
De csak úgy lightosan, nincs kefe! :)