Kedves Kinga Baba!
Bocsáss meg, hogy bele szólok itt az eszme futtatásba, de olyan hülye vagy mint macskát szarni! Engen parasztoztál le, mivel érdemeltem ki?
Egyébként van egy ide illő mondás: "Aki kurvának áll, az ne sírjon ha b.......!"
Kedves Kinga Baba!
Bocsáss meg, hogy bele szólok itt az eszme futtatásba, de olyan hülye vagy mint macskát szarni! Engen parasztoztál le, mivel érdemeltem ki?
Egyébként van egy ide illő mondás: "Aki kurvának áll, az ne sírjon ha b.......!"
Tisztelt VL igen nálamis minden rendbenvan és mégegyszer köszönöm szépen.
:-))))))))))))))
Kedves kinga baba!
Nincs nálunk kavarodás, ráadásul nem miattunk nincs hirdetése.
Eddig 5 telefonszámot, és 10 regisztrációt találtunk, amiket Ön próbált meg használni, az alábbi neveken: Melissza, Dorina cica, Kittyke, Lia, Kinga, Kinga baba, Vivike...
Biztos, hogy mi hibáztunk?!
VL
Kedves kinga baba!
Ha mindenáron a fórumban akarja megvitatni, ám legyen:
mi utánanézhetünk jobban is, de ez a lényegen nem változtat: az Ön által megadott, Ön szerint saját email címével léptek be oldalunkra, és adtak fel egy hirdetést azzal a számmal, Kinga baba néven május 17-én.
VL
Mégegy dolog Kinga babának!
Délután itt ajálgattad hogy nézzenek meg az iwiw-en ha nem hisznek neked.Normális lányok ugy vigyáznak az inkognitojukra mint a szemük világára!!!Az eredeti neved és egyéb adataid dolgaid nem tartoznak sem a vendégeidre sem a fórumozó közönségre.A munka és a magánélet az két különálló dolog.Vagy esetleg a magánéletben is vendégekre vadászol?Vagy a vendégeid között keresed az igazit?Akkor szép életed lehet.......
Ha? Ebből nem lesz jóccakát.
Most mész, vagy nem? :)))
Elment a humorod ebben az esőben? Szia!
Én nem vagyok magányos, nem díszelgek se facebookon, se wiwen... Csak itt.
Azon gondolkodtam, hogy kéne új képeket csinálni rólam megint. Mondjuk boxeralsóban, gumicsizmában... Szexi lenne!
Mekkora nézettségem lenne, bár Varjú koma is bejött sokaknak.
Próbáltad már a Katyusára? :)
....4you az oldal neve és két hirdetésed is van fent Melissa cica néven!A két hirdetéshez két külön telószám tartozik 0620...6839 és 0670...5297.Manapság egy harmadik telószámmal hirdetsz.De voltál te már itt a Vidékilányon Vivike néven is!!!Gondolom azért váltogatod a neveidet elérhetöségeidet és a lakásaidat hogy nagyon könnyen megtaláljon a rengeteg visszajáró vendéged.
Mit kontrolláljak, magamat? Na neee!
Dehogy! Most kezdesz izgatni igazán. Baj?
Nem valahova! Át.
Én meg mélyépítő voltam, de kit érdekel, attól még találkozhatunk. :) Úmegmasználak!
Van ám itt vár is, de az állatkert miatt jár ide mindenki, pedig ugyanazok az állatok vannak, na jó, egy-két új is.
Amúgy én is szeretek odajárni. Béke, nyugalom, jó levegő és imádom az állatokat, tényleg. Csak egy egész nap kell, hogy kiélvezd az egészet.
Majd beöltözöm álruhába, mint Mátyás királyunk. :) LÁTNI AKARLAK!!
Már majdnem elmentem. :D Látom, te is bekacsintottál.
:))) Úgy látom, alakul. Ennyit jársz a Balatonra és engemet meg kihagysz?! Te, ha mi néhány órát személyesen beszélgetnénk!!!
Melyiken erre én is kiváncsi vagyok! Azért költözök mert szeretem a változatosságot! én megvagyok elégedve a vendégeimmel és ök is velem ! A fiút azért parasztoztam le mert megérdemelte! Na hagyjunk egymásnak békét jobb lessz igy mindkettönknek!!