Sziasztok!
A minap voltam Moninál (38),isteni a csaj,picit telt de nagyon izgato,aki szereti az idösebb finom husit,annak mindenképpen ajánlatos megkostolni:)!!Jo nagy cicikkel rendelkezik!!
Sziasztok!
A minap voltam Moninál (38),isteni a csaj,picit telt de nagyon izgato,aki szereti az idösebb finom husit,annak mindenképpen ajánlatos megkostolni:)!!Jo nagy cicikkel rendelkezik!!
Sziasztok! A Reni25 (debrecen) jól kifényezi a férfi szerszámot, a szex is jó nála, mellete még nagyon kedves bőbeszédü igen szép csaj, pici tulsúj van rajta de pont ettől nagyon szexi a csaj. töbször voltam már nála és elmondása szerint ápolónő volt valamék korházban
Üdv
Üdv Mindenkinek!
Szia! Kinga vagyok. Telefonszámom: 06-70/260-1578
27237-kinga
Szia! Moni Cica vagyok. Telefonszámom: 06-70/268-8278
27238-moni_cica
Szia! Lessi vagyok. Telefonszámom: 06-20/319-3521
27041-lessi
Szia! Lilla vagyok. Telefonszámom: 06-70/208-3988
27198-lilla
Szia! Jázmin vagyok. Telefonszámom: 06-20/992-3577
27196-jazmin
mind az öt hirdető ugyan az a személy ...TÖRÖLVE...rövid hajú vörös bögyös
Üdv Mindenkinek!
Szia! Kinga vagyok. Telefonszámom: 06-70/260-1578 Nézz körül az oldalon, hiszen sok izgalmas adatlap vár rád – lehet, hogy csak néhány kattintásra van az, aki igazán felkelti az érdeklődésed. Nézz körül az oldalon, hiszen sok izgalmas adatlap vár rád – lehet, hogy csak néhány kattintásra van az, aki igazán felkelti az érdeklődésed. Nézz körül az oldalon, hiszen sok izgalmas adatlap vár rád – lehet, hogy csak néhány kattintásra van az, aki igazán felkelti az érdeklődésed. Nézz körül az oldalon, hiszen sok izgalmas adatlap vár rád – lehet, hogy csak néhány kattintásra van az, aki igazán felkelti az érdeklődésed. Nézz körül az oldalon, hiszen sok izgalmas adatlap vár rád – lehet, hogy csak néhány kattintásra van az, aki igazán felkelti az érdeklődésed.
Szexpartner vagy erotikus masszázs adatlap nem található ezzel az azonosítóval. Kérjük, válassz másikat!
Szia! Moni Cica vagyok. Telefonszámom: 06-70/268-8278
Szexpartner vagy erotikus masszázs adatlap nem található ezzel az azonosítóval. Kérjük, válassz másikat!
Szia! Lessi vagyok. Telefonszámom: 06-20/319-3521
Szia! Lilla vagyok. Telefonszámom: 06-70/208-3988
Szia! Jázmin vagyok. Telefonszámom: 06-20/992-3577
mind az öt hirdető ugyan az a személy ...TÖRÖLVE... rövid hajú vörös bögyös
tisztelt szerkesztőség érdeklődni szeretnék arról hogy 2 héten keresztűl miért tilltyák a hírdetésem kérnék rá magyarázatot előre is köszönöm.
Szia Kinga baba!
Nem unatkozom mert mindig elfoglalom magam,a munkám köt a géphez ezért vagyok sokat a neten.Utánnad sem nyomozok de ami nyilvánvaló azt észreveszem,és a tisztán látás végett irtam meg.Nem én tehetek arrol hogy összekevertek magatok körül mindent,ezért ne rám haragudj.Ha már a tanulásnál tartunk,te is tanulhatnál pár dolgot:jó modort,és irni is megtanulhatnál.De a kéresedet tiszteletben tartom,és elfelejtelek.Amugy sem vagy akkora ász amekkorának képzeled magad,a simán felejthetö kategóriába tartozol.A véleményem ettöl még nem változik rólad,sött a hozzászólásaid után még rolott is.......
Sziasztok! Jártam tegnap Debrecenben Lessinél. Még ilyen csajjal nem találkoztam, mint ő. Kedves, aranyos, mosolygós, szép és naon jó testű. Tényleg ő van a képeken. A lakás kissé puritán, de rendben van. Tiszta, rendezett. Jól lehet parkolni, ami fontos! A franciája valami csoda, próbáljátok ki, ja és nem nézi állandóan az órát:)
Sziasztok!
Vicus 31 -ről ki mit tud?
Alekszandra egy nagyon jó gyengéd szőke bombázó.Igaz most még nincs rajta de kandurkáim ajánlom. Én nemrég voltam nála mert a számát elmentettem .Csak ajánlani tudom 06206282629
Karika te unatkozol???? Te itt ne oszdd a lapokat tudom mivan nem velem volt a baj te magaddal foglalkozz!! Amúgy már rendben van minden csak annyi volt a baj,hogy a barátnöm is rakott fel az én gépemröl hirdetést!! Amúgy meg mért nem rendörnek tanulsz,mert egész nap csak nyomozol! Nincs barátnöd hogy vele foglalkozzál??? Engem felejts el!!!!!!!!!!!!!!!
Kedves Kinga baba!
Ünnepi hétvége van,tehát szerintem keddnél hamarabb nemigen fogsz választ kapni.Addig legalább lessz idöd átgondolni a dolgokat,hogy hogyan taláj kiutat és hogyan magyarázd ki a sok nevet számot és regisztrációt.Egyébként kérésed szerint megirtam hogy mely oldalon található a hirdetésed.Szerintem az egyenes utnál nincs rövidebb,tehát nem a cserélgetés a megoldás hanem a korrekt hozzáállás.Vannak lányok akik már nagyon régota azonos névvel számmal hirdetnek saját fotókkal,nekik valahogy nincsenek problémáik a hirdetéseikkel.Ök nem is költözködnek állandóan.Igaz Ök a legjobb szolgáltatók között vannak nyilvántartva.
Tudomásul kellene venni a lányoknak(akinek nem inge ne vegye magára!!)hogy ha tisztességes szolgáltatást nyujtanak és korrekten álnak a dolgokhoz,akkor nincs szükség az állandó váltásokra.Nem lopásbol lehuzásbol,vagy kamuzásbol kell megélni hanem a tisztességes munkábol.Aki ezt nem hajlandó tudomásul venni az hamarosan elvérzik!Hálistennek ebben mostmár a szerkesztöség is partner,és falhoz állitja a lányokat.Ezt eddig is igy kellett volna.Sok kellemetlenségtöl óvhatták volna meg magukat is minket is és a tisztességes lányokat is.Akinek ez nem felel meg váltson pályát,vagy tárt karokkal fogadja Németország és Hollandia.Bár ott is tisztességesnek kell lenni mert amugy hamar hazapaterolják öket.
Mivel ünnepi hétvége van ez teljesen normális dolog.A lányok is a vendégek is,de még a szerkesztöség is pihen.Majd kedden ismét beindul a dolog.
Tiszelt szerkeztöség! Küldtem e-mailt,de nem jött válasz! Mikor válaszolnak?
Szia Tutyimutyi! Köszi az infót a lányokról! Elmondanád konkrétan mi a baj Jennyvel??Hozzá készülnék........
A tegnapi mozgalmas nap után elég nagy itt a pangás!
Ugy gondolom a kettőnek nincs köze egymáshoz,aki rendszeresen nézi a hirdetéseket az látja hogy mindig van uj lány és a régebbiek időről időre vissza térnek!
Én le irtam a véleményemet,gondolom már jó páran meg látogatták attól függetlenül hogy én vagy te mit irunk!
Én továbbra is ajánlani tudom ha ismét megtalálható lesz!
És nem hiszem el Dináról hogy neki reklámra volna szüksége,de a félreértések elkerülése érdekében nem én vagyok a Dina nevü lány!
De meg osztahod velünk a te beszámolódat is az álltalad meg látogatott lányokról!
Ha utánna nézel láthatod már rég irok más fórumokon beszámolókat környék beli lányokról!
Üdv
Hi mindenki!
Voltam Lola 22-nél, a megszokott Jereváni ...TÖTÖLVE..., Lilly-vel rendel együtt.
Hát elég erősen van a lányban vonó, de a szőke festett haj azért hátulról nézve feledteti ezt... :)
...TÖTÖLVE...előjáték gumi nélkül, pozitív és finom, punci is rendben van.
8/10
Dináról tud valaki valamilyen információt adni????Köszi
Ismerős arcok, új nevek, de a színek nem változtak a palettában. Kb. 24 óra és minden a régi.
Sok hűhó semmiért!
Tökön döföm magam! Ez már tiszta cirkusz ami itt megy!