Ginger 22 nél volt már valaki?Tényleg mélytorkozik?
Ginger 22 nél volt már valaki?Tényleg mélytorkozik?
Gerryy!Ajánlod de a leirásodbol azért nem tul sok jo van.
Sziasztok!
Még soha nem vettem igénybe ilyen szolgáltatást, szóval teljesen tapasztalatlan vagyok! Linda(29)ről kérdezném, hogy tényleg ő van e a képeken, illetve, hogy van e valakinek valamilyen pozitív vagy negatív tapasztalata a lányról!
Helló mindenki!
Sikerült eljutnom Sophie-hez.Ajánlom mindenkinek!
A képeken ő van, rendkívül csinos, barna bőr, ápolt lány.
A lakás jól el van dugva, nem könnyű megtalálni, én pl. telefonos segítséget kértem... de a parkolás jó, lakás átlagos jó.
Tiszta törölköző, sokféle tudfürdő, működő csapok.Viszont elég meleg van... no légkondi.
Sophie fiatal, és lelkes kezdő, ennek minden előnyével és hátrányával. Aki a vékony lányokat szereti, azoknak eszményi. Az arca nekem nem jött be, de egyébként normális. Nem vállal sokat, pl. csók, popó nincs. A franciája átlagos, lent viszont nagyon finom, és istenien szűk. Kedves, vezethető, bár kicsit passzív.
Egynek mindenképpen elmegy, csak ajánlani tudom!
Szia, az apróhirdetésekben van, Sopronra szűkíts rá.
De a héten mindeképpen elmegyek Lolához, már régóta készülök hozzá, kénytelen leszek egy rövid időre kártyát cserélni a telefonomban, ha csak úgy hajlandó felvenni :(
De amint van közelebbi tapasztalatom, megosztom ;)
Sajnos itt semmi jó masszőrlányt nem tudok, de Bp-n van egy csapat, teljes csúszka masszázs, az az igazi :)
Hi!
Voltam én is Evelinnél.
Tényleg nagyon kedves, puszilgatós feeling. Fél órát voltam nála, akció után ő kérte, hogy még feküdjek le mellé pihenni és beszélgetni egy kicsit. Extrának nem mondanám a tudást, de nem nyavajog, nem nézi az órát és a képeken is ő van, bár kicsit feljavítva!
Mindenesetre ajánlott kategória, akárcsak eddig bármelyik lány, aki abban a lakásban rendelt!
Pozitív!!!!
Sziasztok!
Nemrég voltam Myíregyházán a Detty(20) nevű hölgynél. Egy nagy nulla! Unalmas, érzéketlen, lehúzós kis p*csa. Senkinek sem ajánlom! Messziről elkerülni!
Kedves Nikolette!
Ha nem kapta még meg a csekket, akkor nézze meg a 2010.06.08. napján, 22 óra 33 perckor kiküldött levelünket. A levél mellékletében ott a díjbekérő, rajta minden adat, ami alapján banki átutalással, vagy pénztári befizetéssel is ki tudja egyenlíteni a díjat.
Ha esetleg nincs meg a levél, jelezze, kiküldjük újra.
VL
Tisztelt Szerkesztőség!
Én pusztán csak érdeklődtem,hogy mire számíthatok,egyáltalán nem akartam vagy akarok bonyodalmat okozni. Mivel új hirdető vagyok nem vagyok tisztában vele mikor van ügyfélszolgálat sem pedig ,hogy a díjbekérő mikor érkezik. Mindenesetre köszönöm a választ.
Kedves suzi!
A rendszer azért nem tudta kiküldeni, mert Ön az email címét rosszul adta meg (.hu -t írt .com helyett). Máris újra kiküldjük!
VL
Kedves Nikolette!
Bármilyen hihetetlen, de mi is emberek vagyunk és szombat-vasárnap nem dolgozunk, csak ügyelet van! Ami még fontosabb, a bankok sem dolgoznak hétvégén! Sőt a posta sem.
Mi kiküldtük az Ön által megadott címre a díjbekérőt és a csekket, de a posta kézbesítési idejét nem befolyásolhatjuk.
VL
Kedves Kittike!
Sajnos több mint 200 olyan regisztráció van, aminek az ellenőrzése nem megy simán és gyorsan.
Sajnos - bár az Öné viszonylag egyszerűbb - mégis "sorba" kell állnia.
VL
Kedves debreceni lány!
Kérjük, ne küldözgesse a számlaszámot másnak! Tudjuk, hogy csak segíteni akar, de volt már ebből gond! Egyrészt, volt akinek nem tudtuk rögzíteni a fizetését, mert számlázási adatokat nem közölt.
Másrészt, volt akinek azért nem tudtuk rögzíteni, mert rossz számlaszámra utalt.
Harmadrészt pedig, ha valaki úgy fizeti be a díjat, hogy megrendelését nem igazoltuk vissza, nem kapott díjbekérőt, és mellé még gond is van a hirdetésével, regisztrációjával, akkor sem rögzíteni, sem visszautalni nem tudjuk a befizetett összeget!
Nem véletlenül, illetve nem az Önök életének megnehezítése miatt van ez így, hanem azért, hogy be tudjuk tartani a hatályos törvényeket!
VL
Kedves Nikolette!
Szeretnénk felhívni a figyelmét pár dolgora:
- ha valakinek feldolgozzuk a megrendelését, akkor az abban kértek alapján vagy küldünk csekket, vagy nem.
- a csekket a posta kézbesíti, ami sokkal hosszabb átfutási idő, mint az átutalás, és erre fel is hívjuk minden levélben a figyelmet.
- az Önnek kiállított csekket is postáztuk a megadott címre, bár Ön utána pár nappal jelezte, hogy véletlenül elírta a címet.
VL
Sziasztok!
Tudtok esetleg olyan lányt, akinek nem gond ha az ügyfél mozgássérült (nem tolószékes)?
Előre is köszi!
üdv mindenkinek.
engem két lány érdekelne édes és zoé... képek alapján mindkettő szép, ha volt valaki náluk kérnék egy kis infót.
köszönöm.
No mi van, mindenki szabira ment? :)))
Sehol egy beszámoló? Valakik biztosan járnak a lányokhoz, mert múlt héten több szolgáltatót próbáltam hívni, és nem vették fel, persze lehet, hogy csak a szám nélküli hívásom miatt, de nem hinném... Próbáltam a NON-STOP elérhető lányok közül is, és volt, amelyik ki volt kapcsolva. Persze, tudom, hülyeség is, hogy non-stop elérhető, hiszen szegényemnek aludnia is kell valamikor, de akkor miért hirdeti úgy? :P
Egyedül a p.lámpán hírdető Regina vette fel, de Vele meg időpontban nem sikerült megegyeznünk, de majd ezen a héten igyekszem eljutni Hozzá, és megírni nektek ;)
Szóval valahol valakinek valami beszámolója nincs a tarsolyában? És ha van, miért fukarkodik vele, írja ki magából nyugodtan, akár IDE :D
Elküldtem minden infót, és csatoltam azt a kivonatot amit én is kaptam. Remélem így haladósabb leszel:) Majd írd már meg, hogy sikerült-e. De így már biztos jó lesz.
Köszi Péter kipróbálom