Kedves maXXon!
Az oldalunkon minden formában és mindenhol tilos árakról beszélni, írni.
Ez egy partner kereső oldal, és mint ilyen helyen, egész más dolgokat tartunk fontos információnak...
VL
Kedves maXXon!
Az oldalunkon minden formában és mindenhol tilos árakról beszélni, írni.
Ez egy partner kereső oldal, és mint ilyen helyen, egész más dolgokat tartunk fontos információnak...
VL
Kedves Holly!
Ha az eddig használt és megtartani kívánt regisztrációjával belép és megírja nekünk a kért 2 telefonszámot, akkor el tudjuk kezdeni...
De kérjük, ne több email címről, több példányban és más tartalmú leveleket küldjön, mint eddig, elég egy email, és akkor mindent egy levelezésben meg tudunk beszélni.
VL
Kedves Lexi Gödöllőről!
Ingyenesen feladott hirdetés módosítás után visszakerül az aktiválásra várók köz, és ahogy sorra kerül, úgy lesz ellenőrizve. Elvileg erre is max. 3 munkanap van, de ennél azért sokkal hamarabb meg szokott lenni. Most hosszabb idő minden aktiválás a megszokottnál a már mindenki által ismert ellenőrzések miatt.
VL
Javítás: A képeim garanciásak. :) Igyekszem helyesen írni, csak az unalomtól estére elfáradok, bocs!
Kedves Holly!
Szerintem a VL megírta a választ. Hidd el, engem nem érint, hogy ki miket firkál itt. Régebben én is simán változtathattam szinte bármit, nevet, telefonszámot stb. Most nem tehetem, hát nem teszem. A nevem is, a számom is, a mailem is ugyanaz.
Az képeim garaciások, nem nehéz megcsinálni. Én igazából arra várok, hogy akik direkt balhéznak itt és a normális hirdetőket is hátrányos helyzetbe hozzák azzal, hogy egyre több munkát, ellenőrizni valót adnak a VL munkatársaknak (gondolom, nem egy multicég), eltűnjenek végre. Hidd el, ha elkezdenék itt most én is szórakozni, én is lekerülnék és jönne az ejnye-bejnye.
Erről ennyit. Hogy kik a hibásak, én nem tudhatom, nem az enyém az oldal, de akié, az tudja!!!
Üdv. Katónéni :)
Én természetesen késéges vagyok .Jó lenne ha mihamarabb m.tudnánk oldani,és végre rendesen tudnánk hirdetni a barátnömmel.Előfizetésről meg annyit ,mi szeretük volna.Ugyan is nekünk megéri.Csak arra kérlek benneteket,hogy végre intézük el!Ha kell töröljétek mind a 2 regisztráciot,de mentsétek fel a 2 t.sz és végre kapja egy ügyfél azonositott,hogy rendezhesem a számlát.Mivel nekünk nagyon fontos ,hogy a fő oldalon legyünk.Mert erre felé a ti oldalatok megy a legjobban!Szépen kérlek benneteket segitsetek,m.oldani.Küldjétek el melyik email cimem jó a 2 közül és melyik ügyfél azonositora fizethetem be a 2 hirdetést.Szerintem ez nem nagy kérés!De ha kételkedtek nekünk ugy is jó a törlitek a regisztráciokat és ujat csinálunk.És akkor nincs ez a kalamajka.Csak arra kérlek benneteket értesitsetek emailbe.Elöre is köszönjük HOLLY ÉS DIANA
Tisztelt Szerkesztőség!
Érdeklődni szeretnék az iránt, hogyha a hírdetésemet módosítom (nem fizetős hirdetés esetén), akkor mikor kerül aktiválásra a módosított változat? Jelenleg 24 órája várok erre. Lehet, hogy valamit elhibáztam? Ha igen, kérem tájékoztassanak erről, mint ahogy eddig is tették ezt. Köszönettel: Lexi
Kedves Holly!
Nem veszünk mindenkit egy kalap alá... Ha már minden áron osztályozni kell, akkor inkább így: probléma mentes, problémás, de együttműködő, illetve kihasználó, átverős, trükköző, szitkozódós kategóriák lennének.
És messze nem az számít, hogy ingyenes vagy előfizett felületen hirdet.
A problémájára visszatérve: ha ezen az oldalon lenne, és hetente többször találkozna olyan történettel, amikor a konkurencia akarja leszedetni minden féle módon a másik hirdetését, akkor értené, miért nem volt olyan egyszerű az Ön esete.
De nem gond, ha akarja, mi megpróbáljuk rendesen és alaposan elintézni az ügyet, ha nem akarja, akkor nem.
VL
Kedves Kari-ka!
Emailben még ennél is jobb a stílus sajnos!
VL
Kedves Krisztina!
Sem arról nem mi tehetünk, hogy kiérdemelte a kétes jelölőt, sem arról, hogy nem tud egy olyan képet feltölteni, ami igazolná képei eredetiségét!
Arról már nem is beszélve, hogy Ön az egyik jó példa arra, aki itt a fórumban hőzöngött, de egyetlen levelünkre sem tudott úgy választ adni, hogy megkönnyítse és meggyorsítsa az ellenőrzést.
Akit érdekel, nyugodtan olvasson itt vissza, mennyire volt Ön segítőkész az ügyben...
Arról már ne is beszéljünk, mi miket találtunk a háttérben...
VL
Sziasztok!
Nemtudom kitalálta ki Szendy35-röl ezt a hülyeséget,hogy animál szexet is válal!
Én már nagyon régota ismerem személyesen is,és az utolsó dolog lenne az amit hiresztelnek rolla!
Szerintem ez egy nagy hazugság,mivel én már sokszor voltam nálla.Szerintem nagyon ott van a szeren,csak ajánlani tudom mindenkinek Ilcsivel együtt!!!:)Kedvesek,aranyosak és értenek ahoz amit csinálnak;)
Tisztelt Hirdetőnk!
Ön, aki persze mindent szabályosan csinál... ezért is nem a saját regisztrációjáról ír a fórumba, hanem létrehozott egy külön fórumozói belépést magának...
Biztos Ön ebben a SOHA című történetben? Mert ha igen, és engedélyét adja rá, nagyon szívesen kiírjuk ide nyilvánosan, hogy mi is az, ami Ön szerint SOHA nem történt meg...
VL
Az a baj , hogy ez az egesz ˛/...TÖRÖLVE.../ a lejaratasa ,ha valaki ijeneket olvas a forumon nem biztos ,hogy megmozgat benne valanit , Vagy eggyaltalan kenyszert erez annak iranyaban ,hogy barkit is felhivjon :((
Drága Lilla.
Szerintem ne mérgeld magad ezen a nyilvánvalóan rosszindulatú beíráson,látszik az egészen hogy csak egy nagy kitaláció,egy maszlag.Mindenkinek közbejöhet valami a vendégnek és a lányoknak egyaránt.Ha elnézést kértél tőle,amiért nem tudtad fogadni,akkor nem értem mire volt jó ez beírás.Süt az egészről,hogy csak bosszúból írta.A lányok ápoltságához,meg higiéniájához nem férhet kétség,erre minden szolgáltató nagyon odafigyel.
Hol lehet igazán szép és fiatal lányokat találni Miskolcon? Tudna valaki segíteni?
Sziasztok.Egyetlen gond van csak.Mindenkit kinek problémája van egy kalap alá vesztek!!!Nem minden lány ilyen ezen az oldalon ki segitséget kér a szerkesztötől!És úgy érzem jogomba áll ha egyszer fizetek.Én sem tudtam,hogy miért nem tudok egyik napról a másikra belépni a jelszavam és az email cimemmel!Irtam is nekik,de semmi válasz!Magán uton végül is kiderült,hogy mi volt a probléma!3 voltunk egy lakásba és az egyik csaj lelépet.Joggába áll!De az nem hogy belépet az oldalra és modositotta mind a 2nk hirdetését,magát tette fel és minket törölt, m.változtatta a jelszót s.t.b!Tudom ez az én bajom!M.is oldottam csak a szerkesztösség ezzek után ,letiltott.Arról nem is beszélve ,hogy 2 hete irkálok,hogy töröljék a regisztrált email,m a t.sz.Hogy új hirdetést tudjak fel adni,de semmi reakció.Nem is érdekelne csak Egomba ezt az oldalt ismerik nagyon."Mink lettünk büntetve 1 lány aljassága véget.Mult héten már nem tudtam mit csináljak ezért regisztráltam egy másik email cimen.Igy kerültem én is m. a barátnöm is bele ebbe a csapdába!De várunk,várunk....Katónéni te mit tennél a helyembe?:)üdv HOLLY
Üdv, Kamilla (39), Lessike és Síba érdekelne engem. Tudna valaki írni róluk valamit?
Lessikéről és Síbáról jókat hallottam eddig, most olyan helyzetben vagyok hogy egy bújós, kedves lányt keresek. Esetleg valami ajánlat? Előre is köszönöm
Erről beszélek én is. Kár volt a fórumot megnyitni. Nem érek rá jobban, mint a többi hirdető és nem kell senkinek nyalnom, csak én már túl vagyok az ellenőrzésen és bocs, de nem egyedül nekem nincs itt gondom.
Nincs itt szükség semmilyen fórumra, mert nem arra használják, amire való, ez az én véleményem.
Szia Lilla.
Ha figyelmessen elolvastad az "úriember " hozzászólását itt nem az álltalánosításról volt szó hanem egy olyan ember írta le a véleményét aki besem jutott a lakásomig !!!
Akik ebben a szakmában dolgoznak szerintem különössen figyelnek a higéniára.
Szép napot mindenkinek.