Sziasztok katicabogárról tud valaki? Ő van a képeken.. stb
Nagyon megkösszöném előre is köszike
Sziasztok katicabogárról tud valaki? Ő van a képeken.. stb
Nagyon megkösszöném előre is köszike
Hello Mindenki!
Linda(20)nál jártam. Tapasztalatok: nem luxus, de rendezett lakás; viszonylag kedves, egyszerű, valószínűleg roma lány; formás alak, feszes test. A telefont mindig felvette, pedig egy kis kavarás miatt vagy 5x kellett hivnom. A szokásos óvatosságom mellett lehúzás, stb. nem volt. Meg pohár víz, álintelligens csevej és önimádó ömlengés sem.
Nem eget rengető, de minden OK. Ez is valami, jár a pont! Kösz, Linda!
(Nyugi, nem vagyok strici, sem a hirdető, csak erősíteni akarom legalább a törekvést.)
A városi piac környékén néha alig van szabad parkoló.
Szia!
Én már voltam Andinál! A csaj nem nagy szám!!! Már az ajtóban izadság szag fogadott! Nem egészen azt csinálja amit a telefonban megbeszélt velem! Nem korrekt a hölgyecske!! Hálát adok, hogy vannak nálka különb nők is a VL-en!!
Üdv
Sokan kérdeznek tényleg Bogiról,és Dináról.Róluk valaki valamit?????
Kösz az infót Zsolty!
Üdv Nosti!
Nem kell rögtön összeesküvés elméleteket gyártani.
Szuzy tegnap még nem volt elérhető, elvileg mától dolgozik, ha felhívod Neked is elárulják, hogy melyik csapatot fogja erősíteni.
Virág nem volt kamu hirdető, de ha már nem hirdet, illetve a fellelt hirdetése is több hónapos, akkor értelmetlen hívogatni, bizonyára meg van az oka, hogy miért nem érhető el.
Érdekelne van-e olyan szolgáltató aki házhoz is jönne,Pécsen vagy attól délre.Ha tud valaki ilyet,írjon ide a fórumba!
Zsanit először egy *** moderálva *** láttam és annak ellenére hogy messze lakom meglátogattam.Nagyon kellemesen csalódtam!A lány gyönyörű!Gyönyörű arc,igéző szemek,feszes popsi,és a mellei...Amúgy profi masszőr a lány.Kellemes masszázs után felejthetetlen együttlét...kell ennél több?Saját lakásán normál árakon dolgozik.Sundance neked ajánlom ha szereted a nőies formákat,légy vele kedves,megéri!Kevés ilyen lány van,vigyázzatok rá!
Hello.Valaki adna infot Katáról, A Fulloscsajok oldalon található, 24 éves, 13.-ker. Szerintem filmes lány, legalábbis a képpek alapján Zafira a művészneve. Szivesen meglátogatnám ha tényleg ő az. Várom a választ aki már volt nála.
Sziasztok, sikerült úgy intéznem, hogy tudlak fogadni benneteket hétköznap 14:30-18h között, pénteken 10-től 20h-ig és szombaton 8-20h között. Szeretettel várlak egy kellemes, érzéki együttlétre.
puszi, Erika-Eger
Végre kiderült az igazság,volt egy ilyen sejtésem hogy esetleg más hirdető hölgyek állnak a háttérben.Ez nem volt korrekt dolog,főleg hogy Lilláról tudni lehet,hogy korrekt,a higiéniára nagyon odafigyelő hölgy.Remélem Lillának is sikerült megnyugodnia,az ellene áskálódó lányoknak meg annyit,hogy talán a jobb hozzáállás a dolgokhoz(nem pedig a másik fúrása)szerencsésebb lenne,így csak magukat járatják le.
További szép estét a hölgyeknek:)
Sajnos napok óta nem jelenik meg a hirdetésem,ezért itt üzenem hogy továbbra is elérhető vagyok Debrecenben.
Tel szám.:*** moderálva *** Puszi..
Kedves Szerkesztőség!
Küldtem egy SOS mailt, amint ráérnek, kérem, válaszoljanak. Mindenkinek fontos!
Üdvözlettel
Andrea
Senki nem reagált a ginger 22 mélytorkos lányra igy kénytelen :) voltam elmenni hozzá!A lakás rendezett volt a lány kedves és szép arcú... és tényleg mélytorkozik! Bátran ajánlom!
Tisztelt Szerkesztőség
Köszönöm szépen a segítséget melyel kiderült végre az igazság!
Nagyon sajnálom azt illetve azokat a hirdetőket akiknek ilyen módon kell figyelmet fordítani önmagára.
További szép napot.
Tisztelt Szerkesztőség
Köszönöm szépen a segítséget melyel kiderült végre az igazság!
Nagyon sajnálom azt illetve azokat a hirdetőket akiknek ilyen módon kell figyelmet fordítani önmagára.
További szép napot.
Tisztelt Fórumzók!
Vártunk türelemmel, mert bíztunk az emberek józan eszében, és azt hittük, rájönnek, semmi értelme az olyan típusú hozzászólásoknak, amik ebben a topicban megjelentek az elmúlt napokban!
Sajnos tévedtünk! Éppen ezért szeretnénk figyelmeztetni a Lilla21 hirdetővel kapcsolatos vita résztvevőit: ha nem állnak le, ki fogjuk tiltani őket a fórumból és az oldalunkról is!
A VL-t kulturált, intelligens embereknek készítjük, aki ezt nem tudja vagy akarja tiszteletben tartani, kérjük, menjen máshova és ott legyen faragatlan!
VL
Megjegyzés
A tisztánlátás érdekében, a törvényi keretek között ennyi információt kiadhatunk Önöknek: "roli" és "cop" is összefüggésbe hozható más, szintén kecskeméti hirdetőkkel... (ugyanazokkal :-) )
Szia Lilla
Szerintem is hagydrá a beszélgetést ezzel az agyon iskolázott emberrel ,mert szerintem nem érdemi meg még a gombok kopását sem .
Az inteligenciája kimagasló nem bír leálni rólad,aki meg megnézi a képeidet az úgy is látja a dolgokat úgyhogy nagy jelentőssége nincs a kamu írásainak,
úgy hogy ne aggodj ezen a témán aki volt nállad tudja milyen vagy aki nem meg eltudja dönteni a képekről is hogy menjen e vagy ne .
A héten én is várható leszek továbbra is !
Szép napot és jó munkát .
Sziasztok!
Tud valaki infóval szolgálni, az itt hirdető Andi(35)-ról? Elöre is köszönöm.
Üdvözletem a férfitársaknak!
Nemrégiben felbukkant egy hölgyike a Debreceniek közt, Szuzy. Tudtok róla valami infót? Valaki volt-e már nála. Illetve van egy másik hirdető, akit már nem látok itt hetek óta, Virág. A fotók alapján ő is egy formás kis csaj volt. A telefonszámát még akkoriban megjegyeztem és hiába hívogattam nem vette föl soha. Most hétvégén megtaláltam egy másik portálon egy más számmal hirdetve, ugyanazzal a névvel és fotókkal. Azt is hiába hívom, az meg ki van kapcsolva. Talán kamu volt a csaj? Az ember már nem tudja kiben bízhat itt meg, ki kamu és kinem.
Infókat előre köszönöm!