Evelin19 gina18 kamuznak össze vissza !Szánalmasak!
Evelin19 gina18 kamuznak össze vissza !Szánalmasak!
Tisztelt Szerkesztőség! Mit kell tennem ahhoz,hogy újra a hirdetők között lehessek.Tudtommal csak két telefon szám volt erről a regisztrációról de Önök négyet írnak.Próbáltam kielégítő választ írni de úgy látszik kevés mert nem reagálnak rá csak folyamatosan az elutasítást kapom.Úgy látszik már esélyem se lesz hirdetni ezen az oldalon.A számomat nem szeretném lecserélni ezért is voltam kitartó eddig.Ha létezett is más szám akkor miért nem lehet törölni a másikat.Nem hinném,hogy ennyire bonyolult a helyzetem hogy 3hete nem jutok vissza a hirdetők közé. Kittike
Hellófredy én már voltam nála még tavaj nagyon korekt itallal kinált meg fürdés nem kapkod érett komoly megérte.a cimet nemmondom mert nem lehet leírni de közel van a sóstói patikához.Jó szórakozást.
A lányok jövedelme nem tulnagy titok,nem is ezen van a hangsuly.Hanem azon hogy magánzók,tisztességesen osztozkodnak vagy becsapják lehuzzák kihasználják öket.Minélinkább lehuzzák öket annál inkább hajlamosak Ök is átverni a pasikat.Egyébként nagyon sok lány esetében nem igazán lehet értékekröl beszélni,természetesen tisztelet a kivételeknek.
Ó, köszi... :)))))
- Egyébként személyes ismeretségek, és egyéb források alapján tudom, mennyi a csajok átlagkeresete, és átlagforgalma. Nem csak az itt találhatóké, hanem pl. a luxuskategóriában is.
Legalábbis, az országunk ezen régiójában.
Persze, ez az "átlagos kereset" csak akkor érvényes, ha nem húzza le őket valami degenerált bűnöző, aki ugyebár, "vigyáz" rájuk...
Sajnos, vannak lányok, akik ezt nem tudják elkerülni... tényleg sajnálom őket, ebből a szempontból.
Na mindegy, éljenek az "ÉRTÉKEK", :)))))))
Sziasztok! Döniszről szeretnék isfót kapni!
"...többes szám 2. személyben..."
- Elnézést, elrépáztam:
"Többes szám, 1. személy", természetesen!!!
Nagy a hőség, OK?
:)
Nem tudom, igaz- e ez a "koszos, büdös" gusztustalanság, meg hogy sietteted a kuncsaftjaid, de ami legalábbis érdekes:
- Te, mint "Evelin 19", és/ vagy "Gina 18" (most melyik???) többes szám 2. személyben írsz "Evelin 19"- ről és "Gina 18"- ról, pedig a két hirdető UGYANAZ!!!
:))))
A képek legalábbis vagy pontosan megegyeznek, vagy ugyanabból a szériából származnak, és jól láthatóan UGYANAZ a csajszi van mindegyiken - csak két különböző művésznéven.
Akkor hát, mi van?
Persze, ebből még nem következik sem a kosz, sem a bűz, sem a llehúzás, sem a "hadházi feeling", de mindenesetre... érdekes a dolog, na.
(már azért érdekel, mi az igazság, mert nekem pl. nagyon is tetszettek a képek, és talán még kivételt is tennék ezért... pedig amúgy, egyáltalán nem szokásom fizetős lányokhoz menni)
C.
Kedves Mira!
Nem, nem menne többre! Az előfizetett felületen is folyik ellenőrzés, és bizony ott is van bőven, aki nem jelent meg az elmúlt napokban...
Ha tisztázódik a probléma, tudni fog hirdetni, de ha addig is új regisztrációkat hoz létre, csak megnehezíti és hosszabbá teszi az egyeztetést.
VL
Nos igyen hirdetés? Meddig? Én már hetek óta mindig tiltva vagyok és nem tudom feltenni! Pedig csak egy telefonszám cserém volt ! Újra regisztráltam mindenem új volt és ennek ellenére továbra is tiltva vagyok az ingyen hirdetésnél ! Ha előfizetnék tuti nem történne meg ! Igaz ?
Sziasztok!
Bevallom, új vagyok itt, ahogy új volt számomra az ilyen élmény is. De a lényeg. A múlt héten hosszas vajúdás után nagy nehezen rávettem magam és és bejelentkeztem Szandrához (22) Ajkán. Bevallom, zavarban is voltam, nem is kicsit. Nagyon kedves volt már a telefonban is, egyeztettünk, s megbeszéltük, ha indulok, majd eligazít. Így is lett. Elmondta hová is menjek, parkolás stb. Parkolás teljesen rendben, a környék is. Amikor ott voltam a lakásnál megcsörgettem, s beengedett. Be kell valljam, meglepődtem, milyen szép. Nagyon csinos, szép, igényes, fiatal lány, kedves, vidám, mosolygós, beszédes, szóval tényleg csak pozitív dolgokat tudok róla írni. A lakás, a szoba tiszta és rendezett szóval a helyre sem lehetett panaszom.
Vessetek meg, de én viszont még mindig eléggé zavarban voltam. Persze ezt ő is látta, de hihetetlenül kedves volt, beszélgettünk, így olva a feszültségemet.
De a lényeg (mert gondolom másokat ez érdekli leginkább).
Szandra tényleg nagyon gyönyörű, kellemesen barna bőr, bájos arc, szép, formás, számomra épp tökéletes méretű mellek.
Segített mindenben, odafigyelt, többször is kérdezte hogyan is akarom, nem volt unott, tényleg nekem szentelte a figyelmét. Csillagos ötöst tudok adni a technikájára is.
Hihetetlenül jól éreztem magam nála. Olyannyira, hogy bevallom, ma is meglátogattam. Még mindig zavarban voltam kissé, de talán már nem annyira mint először. Bár sajnos eléggé feszült voltam, így nem voltam a topon, de így is csodálatos volt. Ugyan részemről az elmúlt napok feszültségei miatt kissé nehézkes volt a dolog, de aztán ahogy a vállamra rakta a lábait, ahogy kezdtem átadni magam a dolognak, az valami mennyei volt.
De már az rengeteget jelentett nekem, hogy milyen fantasztikusan kedves lány, akivel el is lehet beszélgetni, aki okos, értelmes, akihez bármikor szívesen visszamegyek. Mert biztos vagyok benne, hogy megyek még hozzá.
(Elnézést a rendhagyó beszámolóért.)
jakab fiam eskudj hogy te egy ilyen kocahoz mentel:)) nem hiszem el,te ennek meg fizetni is akartal???
koszi freddy a jo tanacsot,ajanlom mindenkinek megfogadni!!
Sziasztok!Orsolyárol tud valaki nekem információt adni,merre dolgozik és érdemes-e meglátogatni? Űdv köszi.
épp tapasztalatokat gyűjtök, amit meg is osztok azzal akit érdekel
telefonon egyeztesd a lehetőségeket és pontosan kiszámolt összeggel menj, amit adj oda előre, mert lehet nem kéri, de időközben lenyúlják tőled és még meggyanusítanak hogy nem akarsz fizetni
ha előtte ragaszkodik a zuhanyhoz akkor az már gyanús, közben lenyúlják a pénzedet, ha mégis maradnál menj az ajtóhoz és zárd kulcsra te magad
ha megbeszéltétek az időt, megérkezel de még kér 5-10 percet mielőtt láthatnád vagy beengedne, bármire hivatkozva, akkor jobb ha messze kerülöd a környékét, mert épp felkészül a futtatójával a lehúzásodra
ja és sok lány szép fehérnek néz ki, tényleg ő van a képen, csak épp kifakítva, valójában elég sötét kissebségiek, de az csak szeméylesen derül ki, neveket nem írok, mert akiknél jártam most épp nem hirdetik magukat
evelinről (0670...0643) tud valaki valamit? merre felé dolgozik, érdemes kipróbálni?
margó nekem utcaszélről ismerős, korábban valaki érdeklődött ezért írom, hogy popsit is vállal, de nem ajánlom, eléggé lehangoló élményt nyújt
hali nemtom, móni 31-ről mesélnél kicsit? 06 30 ...1786 telszámú csajról sóstóhegyen, meglátogatnám, melyik utcán van, korrekt?
Hello. Kitti egyedül dolgozik. Ajánlott, bombázó. Tud valaki valamit Anita 19-ről Szabadhegy, érdekelne egy beszámoló. Köszönöm.
Hello!
Vki megtudná mondani, hogy a szilikon mellü Kitti (21) egyedül van a lakásba vagy esetleg többen vannak???
Ha többen vannak nem tudjátok, hogy kikkel van egy lakásba???
Előre is köszi!