sziasztok én a teltebb lányokat szeretem mia véleményetek Alexa 32 -ről járt már nála valaki köszi az infót vagy ajánljatok valakit!
sziasztok én a teltebb lányokat szeretem mia véleményetek Alexa 32 -ről járt már nála valaki köszi az infót vagy ajánljatok valakit!
Sziasztok!
Holnap du 1ig elérhető vagyok, majd legközelebb már csak pénteken:)
Kellemes hétvégét, már ami még maradt:) (06305095581)
Üdv, Enikő28
A 4 fórum topicbol 3-ba is beirta a Kinga babát sztárolo szöveget.Szerinted???Mert szerintem akkora reklám mint egy ház.
Bocsi, hogy beleszólok, de semmi extra. Tényleg jó nő, de szex terén nem egy oroszlán!
hali gukokpe, ha megkérlek részletezbéd kicsit Kinga babát, kép alapján bejön, szívesen kipróbálnám, de mostanában félek új lyukra vadászni :) neked milyen élményed volt vele?
Bocs de a csevegés rovatot ne használd reklámra. :-))))) Elég kispályás dolog.....
Kinga baba Nyíregyházán NAGGGYON JÓÓÓÓ!!!!
aki mást mond az hazudik...:)
Üdvözlet!
Sophie 21-ről tud valaki valamit?
volt már nála valaki? milyen?
Jo bornak nem kell cégér!
Nem kell itt védeni senkit kinek a pap kinek a papné ,ha te a retkes lányokat szereted egészségedre..ezek szerint te is hasonló lehetsz magadat is minősited viszont voltam LILLA 28 és és Zsófinál -nál, ők ok!! Na ŐK NEM RETKESEK ÉS A TELEFONBAN IS NORMÁLISAK JÁR NEKIK A JÓ PONT!!
Tisztelt Szerkesztőség!
Ma 11:35-kor lejár az ideiglenes hirdetési lehetőségem Díjbekérőt viszont nem kaptam a postázási címemre pedig egész héten vártam,hogy be tudjam fizetni Ilyenkor mi a teendő?
Köszönöm az infot! De már nem hiszek az itteni egyszerü hirdetésbe sajnos! Köszönettel! Mira
Tisztelt Makktársak!
A jelzett két hölgynél én is jártam. Vadóc (korábban Blondy) értékelésével egyetértek, a kedves kis Aminát viszont nem bántanám ennyire. Akit érdekel róla szóló beszámolóm, olvassa el egy bizonyos másik hirdetőn. Címét nem írhatom ide, de majd megtaláljátok. Ha valaki kíváncsi rá, tudok még írni Virágról és Lilliről. Utóbbi hölgy csak két napig vendégszerepelt városkánkban, de remélhetőleg látjuk még. Na ő is csúcsszuper kategória.
Még nem állom meg, hogy ne ajánljam a tébányai Brigit, aki valójában egy közeli faluban rendel. Eszméletlen egy csajszi. Beszámolót róla is írtam, ugyanott.
Sziasztok:)ma voltam Ilcsi21-nél.húúúúúúú,hát nemsemmi a csaj!:D
Ö van a képeken,és nagyon tudja a dolgát!Vele dolgozik a Mia23,és a Szendy35,ök is nagyon szépek!
Szerintem elmondhatom rolluk,hogy ök nem kamu hirdetök,és tényleg ápolt,szép nök!
Ajánlom öket figyelmetekbe;)
Szép estét mindenkinek...
tisztelt vl szerkesztöség szeretném megtudni miért nem küldték el az imél cimemre az aktiválás jelszot leitnerlivia@gmail.com. 2napja várom. sok puszit küldök a vendégeimnek. a telefonszámom addig is él 06705685451
Magyar lányok :) igen itt mindenki MAGYAR! :)