A telefonba teljeskörű felvilágositást szoktam adni ami férreérthetetlen ha meg nem elégszel meg annyival ami ...TÖRÖLVE... szerezz magadnak barátnőt annak nem kell ..TÖRÖLVE... csókolozik veled. sorry puszil mindenkit Gina:)
A telefonba teljeskörű felvilágositást szoktam adni ami férreérthetetlen ha meg nem elégszel meg annyival ami ...TÖRÖLVE... szerezz magadnak barátnőt annak nem kell ..TÖRÖLVE... csókolozik veled. sorry puszil mindenkit Gina:)
Hali Szafaládé 32!
Tudnál bővebben írni Zsanettről? Milyen a popsi, cici, nyelvtudás? Egyedül van, vagy több lánnyal együtt esetleg? Lehúzás veszélye fennáll? Lehet számítani "harmadik" személy megjelenésére? Milyen a hozzáállása a csajnak a dologhoz?
Köszi!
Forumozó társaim! Ajálani szeretném a friss husikát Zsanetott! Profi a lány a szakmájában, fiatal, szép, csinos, és a mi a lényeg nem roma származású. Nagyon friss a husika látogasátok meg, komoly nagyon a csaj és elit helyen van. Parkolás fizetős !!!!!!!!!!!!
Jó reggelt ;)
Nos, voltam Kittinél a múlt héten. A lakás a Deék téren, ...TÖRÖLVE..., mely központi helyen van - sok arra az ismerős :(
Régi polgári lakás, sötét folyósó, apró előszoba, minimal lszoba.
A képeken valóban ő van, bájos mosoly, kicsit lógó mellek, hasban erősebb, mint a képekből vártam. ...TÖRÖLVE....
Valóban kellemesen el lehet vele beszélgetni. A fürdő a célnak megfelelő, tiszta, tusfürdőből is van választék, törülköző jó illatú.
Sajnos mire visszajött a tisztálkodásból már meztelem volt :( ,de az ágyon tiszta lepedő volt :)
Nekem valóban kellemes teremtésnek tünt, habár kezdőnek éreztem de majd belejön ;)
Összeségében elégedett voltam, soproni szinten teljesen ok-s, ...TÖRÖLVE...l
Üdv, legyen szép napotok...
Hali kollégák!
Érdeklődnék Petra(22) felől esetleg járt-e valaki nála
Előre is köszi az infót
Kedves volt Barátnőm !
Örülök annak, hogy ismered a belépésemet a rendszerbe, viszont én nem vagyok olyan ostoba, hogy a saját jelszavammal futtassam magam. Drágám, ugyanolyan szőke vagy, mint voltál !!
Kellemes munkát mindenkinek, a férfiaknak jó kikapcsolódást kívánok !
Lexi
Hali Mindenkinek !
Gödöllőn Lexinél jártam. Franciája kifogástalan, szájba lehet élvezni. Tutko, hogy máskor is megyek,
csak ajánlani tudom.
Email ment :)
Tisztelt Szerkesztők!
Én a lányok profilját bővíteném úgy, hogy szerepeljenek a szolgáltatásaik.
Így a kereső is bővülhetne a lányok szolgáltatásaival.
F
Helloztok !!
Múlt héten jártam Sziszinél Gödöllőn, hát nem semmi a csaj !! Én mondom, pedig már jártam pár lánynál /szeretem a változatosságot :-) / ez a csaj ez nem kispályás.
Nagy test nagy élvezet....... ez bejön nála. Kedvesen fogad, bájos, gyönyürű szemei vannak és a szája..... az a mélytorkos az ott volt. Azt kaptam amit a teloba megbeszéltünk. Nem túl sokat beszél, cselekszik.
Ja és még egy kis szösszenet: kb. 500 E Ft volt a zsebemben és ott is maradt pedig kimentem a wc - re + zuhanyozni.
Minden jót kívánok neki és Ti sem bánjátok meg ha "kipróbáljátok" ! Hajrá Gödöllői csajszik !
Szia Freddy!
Mint a fórumon eléggé tapasztalt kollegához fordulok. Szerdán megyek Nyházára. Kellene nekem e-mailcímre infó, azokról, akiknél már voltál, mert nem akarok zátonyra futni.: Kriszta25 és Edit 42. Eszter 29-nél voltál már, mert a képei szintén megnyerőek. 19tomika76@citromail.hu
Előre is köszi az infót!
Tomika
A ...TÖRÖLVE...is vannak egész jó infók, néha olvassátok el azt is!
Hajrá Faroktársak!
kittiről valaki tud mondani valamit?
Bocsi, kicsit félreütöttem:) Nyíregyháza
nemtom!
Lehet, hogy hirdetnek itt is, de ez a homályos szöveg azért kell, mert más oldalakat - ahol szintén hirdetnek lányok - nem szabad reklámozni. Asszem.
Pl. ha valaki azt írja "ahol eszméletlenül jó nők vannak" akkor érdemes megnézned a www eszmeletlenuljonok hu oldalt :)
tibor85!
Korábban, nem túl rég, már volt róluk infó. Keress rá a nevükre, itt jobb oldalon ->
Sziasztok Lányok!
Érdeklődnék, hogy Nyíregyházán melyik lány vállalna be minket a barátnőmmel együtt egy hármas sexcsatára?
Üdv: Thomika