Ilyen testfelépítéssel inkább örülnöd kellene, hogy valaki ír neked! :-)))
Ilyen testfelépítéssel inkább örülnöd kellene, hogy valaki ír neked! :-)))
Küldd csak modira, fent marad!
Sziasztok!
Nem fogjátok elhinni nekem,de egy általatok korrekt hölgyemény becsmérelő sms-eket küldözget nekem és hívogat!!!ITT SZERETNÉM A HÖLGYNEK ÜZENNI HA EGYÁLTALÁN FEL BÍRJA FOGNI DE EZT KÉTLEM HA NEM FEJEZI BE ,MEGTESZEM A LÉPÉSEIMET!!!!!!Az sms már bízonyíték!!Lehet ,hogy most nem hírdetsz de nem sokba kerül kideríteni!!!ÚGYHOGY EMÉSZD MÁR MEG AMIT CSINÁLTÁL VALAMIKOR LÉPJÉL TÚL RAJTA MERT LÚDAS VOLTÁL,MÉGHA JÁTSZOTTAD AZ ÁRTATLAN BÁRÁNYKÁT , és ne te döntsd el ki jön el hozzám és miért!!!
Látom, nem jössz, lassan lépek. Az oldalról nem megyek le, egyre több a masszőr, miért pont én mennék, legalábbis ezért?
Csak szünet. Vannak, akik miatt érdemes, csak most tesztelek, bár tudom az eredményt. Deutschul úgyis fent lesz rövidesen :)
Kicsit várok, ha nem jössz, mentem.
Amíg ideérsz. Én masszőr vagyok és a legjobban azt utálom, ha úgy beszélnek velem, mint egy lábtörlővel, miközben szintekkel alattam bolyong az illető. Egyet nem értek. A lámpán miért nem kérdezték meg tőlem, hogy "ha nem vagy qrva, minek hirdetsz itt?" Az oldal címe is magáért beszél. Átlátok mindenen, tudom, mit akarnak, de makacs vagyok és nem qrva :), de qrva okos!!!
Te se hasonlíts össze csak szexpartnert keresőkkel, légyszi! De szépen fogalmaztam.
Attól is függ hogy milyen masszázson voltál férfi vagy nö masszirozott??? Ki kell probálni többet is:-))
Lehet csak rossz masszört fogtam ki de nekem az olyan mintha kinoztak volna :D
Szerintem felesleges Veszprémben beszélgetnünk. Gyere át ide, ha ráérsz! Ugye sejted, mi jön most? :)
Hogy lehet utálni a masszázst?Mindegy te tudod. ha kedved támad mégis csörögj:-)Neked is szép estét:-))
Igazábol utálom a massázst ha mennék inkább a másik dolog miatt mennék de igy nem tudom.
No, írok ám megint! Időnként mellé ütögetek a betűknek! Sajnos barátom, az ország qrvult el!
Talánj hívj fel jelentkezz be gyere el ismerj meg és megtudod.Én meg majd eldöntöm:-)) pusz
Megoldottam. Nem fod csökkenni a látogatók száma, mindig tudom, mit teszek. A tajparasztot viszont nem hallgatom tovább!
Nekem már nem kell névjegykártya. :) Ja, és ne hasonlítgassa senki össze azt amit én csinélok mással! A vendégek tudják.
Köszönöm kedves vagy:-)) Igyekszik az ember:-))Szép estét!
Szia bátyám! Szerintem is, elég primitít játék, de hát ki mit hozott magával :)
T.Szerkesztőség!
Érdeklődnék hogy az email-eket megkapták-e,ugyanis napok óta nem reagálnak egy email.-re sem.Pedig a leírtakban úgy gondolom hogy minden tisztázásra kerül/het/t.Várom a mihamarabbi aktiválást.Köszönöm.
Anikónak(31) Csak masszázst vállal vagy szexet is?
A Cendy nevű hölgy nem tudom milyen alapon kapott 10-ből 8 pontot, én ha lehetne, inkább minusz 8-at adnék.
- 1 órán keresztül várakoztatott az épület előtt mire fel tudtam hozzá menni
- ittas volt, kimászkált a szobából, látszott rajta hogy nem érdekli az egész
- a ...TÖRÖLVE... extra szolgáltatást jó ha 2 percig csinálta
- szigorúan nézi az órát, sőt, a vége felé szinte percenként kaptam a figyelmeztetést, hogy siessek
Menjetek, nézzétek meg, egyébként egész aranyos, de én biztos nem megyek hozzá többet!
Üdv.
Ne lepődjön meg senki, akinek számítok, elmentette a számom, él még a régi is. Ma kiszámoltam, hogy csak Veszprémben tavaly június 11 óta 173 elégedett v*ndéget gyűjtöttem be, java része visszajárt bizonyos időközönként, volt, aki két hetente, 10 naponta, havonta, ki hogy engedhette meg magának. Május 10 óta még 19 új emberke, akinek rendesen ki volt nyalva.
Szeretek masszírozni, tanult, hatalmas gyakorlattal rendelkező masszőr vagyok, de mellette van még néhány végzettségem.
Én voltam az első, aki masszázst hirdetett szexoldalon, ami azóta elég divat lett :) Látok valóban képzett masszőröket rajtam kívül is és persze tömegével olyanokat, akik "elég ügyesen masszíroznak", mégis valahogy másról szól a történet. Nem ez zavar,
de ne engem akarjon lehúzni senki a szintem alá!
Íme itt a sok "profi" masszőr, lehet válogatni, főleg Veszprémben! :) Ma este leszüneteltetem a hirdetésemet és kíváncsian várom, mennyivel jönnek kevesebben. Legyen meg a Ti akaratotok! Nem tudom , mennyi ideig nem nő a számlálóm, mert nem lesz mire kattogni. Köszönöm Uraim! Köszönöm Veszprém!
A fórumon itt leszek és figyelek továbbra is mindent. Majd, ha nagyon fáj tested-lelked, kikapcsolódnál a mindennapos stresszből, megtalálsz. Nálam jobbat csak férfiban tudok, meg a kórházban. És még kaptatok egy kis pluszt is, igaz?