Hi skacok valaki volt már Anita (20) nevezetű lánynál én a teltebbeket szeretem ezért kérnék infót köszi urak!
Hi skacok valaki volt már Anita (20) nevezetű lánynál én a teltebbeket szeretem ezért kérnék infót köszi urak!
Lehet, hogy már azóta voltál nála, de ha nem: a célnak tökéletesen megfelelő egy szobás lakásban rendel. Annyi patront lőhetsz el amennyit csak tudsz. Ha extrém vágyad van azt örömmel teljesíti. Ő tényleg élvezetből csinálja. A fotókhoz képest annyi a változás, hogy most rövid haja van.
Tudom, hogy Téged az érdekel :) Szóban, drágám, szóban!
Tisztelt szerkeztőség! Először hírdetek maguknál,de sajnos már egy hete nem járok sikerrel! Kérem önöket,hogy nézzenek utána és segítsenek,hogy hol rontottam el! Segítségüket előre is köszönöm!
Grof Ur! Koszonom tajekoztatojat,ajanlatat,s mivel senki mas nem lepett elo szakertoi velemennyel igy ajanlataval elek majd. Tisztelettel the fiedler
Ismét várom régi és új partnereimet,a számom megváltozott:06 70 546-4450
Soha ne bíz senkiben!!!
Üdv Mindenkinek!Holnaptól újra elérhető vagyok ,várom minden kedves régi és új vendégem hívását.Zsuzska
Asszem megint lekéstelek. Sose értettem, hogy miért nézik a focit. Exem szokta mondani (hál'Istennek ő nem volt meccsmániás), hogy sok hülye kergeti a labdát, aztán amikor megvan, elrúgja XD
Nagyon bízom benne,hogy nem sértegetni akarsz!!
Sziasztok! Tegnap Emesénél (27) jártam,és nagyon kellemesen éreztem magam nála.Ez egy igazi nő,intelligens,kedves.Sajnos sokszor kellett hivnom mire elértem telefonon,de mi tagadás:nagyon megérte várni rá.Szeretem az ilyen beszélgetős,humoros,nem csak 8 általánost végzett lányokat,akiknek a társaságuk sem unalmas.Teljesen fel tudta oldani a gátlásaimat,erotikus kisugárzása pedig elvarázsolt.Azt kaptam amit elvártam,sőtt kicsit az időt tullépve is távoztam,ami valljuk be Miskolcon elég ritka,hisz (tisztelet a kivételnek)az itteni lányok szeretik csak a pénzt bezsebelni,majd a lehető leggyorsabban kidobni a vendéget.Emesénél végre nem csalodtam,és azthiszem még sokszor meg fogom látogatni.Ajánlom Nektek is!
Hello! Úgy döntöttem, ennyi marad. Akik megvoltak, látják, hogy vagyok, az új érdeklődőkből meg válogatok, ahogy szoktam.
Este leszüneteltetem, másnap reggel vissza. Aztán aki akar, megtalál. Vannak akikért érdemes! :)
Azért, mielőtt jössz erre, írhatnál!Tényleg összefuthatnánk, hacsak egy picit is.
Sziasztok!
Örülök, hogy van ez a fórum.
Én Tina felől érdeklődnék, nagyon szexi lány, volt már valaki nála?
Ilyen testfelépítéssel inkább örülnöd kellene, hogy valaki ír neked! :-)))
Küldd csak modira, fent marad!
Sziasztok!
Nem fogjátok elhinni nekem,de egy általatok korrekt hölgyemény becsmérelő sms-eket küldözget nekem és hívogat!!!ITT SZERETNÉM A HÖLGYNEK ÜZENNI HA EGYÁLTALÁN FEL BÍRJA FOGNI DE EZT KÉTLEM HA NEM FEJEZI BE ,MEGTESZEM A LÉPÉSEIMET!!!!!!Az sms már bízonyíték!!Lehet ,hogy most nem hírdetsz de nem sokba kerül kideríteni!!!ÚGYHOGY EMÉSZD MÁR MEG AMIT CSINÁLTÁL VALAMIKOR LÉPJÉL TÚL RAJTA MERT LÚDAS VOLTÁL,MÉGHA JÁTSZOTTAD AZ ÁRTATLAN BÁRÁNYKÁT , és ne te döntsd el ki jön el hozzám és miért!!!
Látom, nem jössz, lassan lépek. Az oldalról nem megyek le, egyre több a masszőr, miért pont én mennék, legalábbis ezért?
Csak szünet. Vannak, akik miatt érdemes, csak most tesztelek, bár tudom az eredményt. Deutschul úgyis fent lesz rövidesen :)
Kicsit várok, ha nem jössz, mentem.