Nagyon bízom benne,hogy nem sértegetni akarsz!!
Nagyon bízom benne,hogy nem sértegetni akarsz!!
Sziasztok! Tegnap Emesénél (27) jártam,és nagyon kellemesen éreztem magam nála.Ez egy igazi nő,intelligens,kedves.Sajnos sokszor kellett hivnom mire elértem telefonon,de mi tagadás:nagyon megérte várni rá.Szeretem az ilyen beszélgetős,humoros,nem csak 8 általánost végzett lányokat,akiknek a társaságuk sem unalmas.Teljesen fel tudta oldani a gátlásaimat,erotikus kisugárzása pedig elvarázsolt.Azt kaptam amit elvártam,sőtt kicsit az időt tullépve is távoztam,ami valljuk be Miskolcon elég ritka,hisz (tisztelet a kivételnek)az itteni lányok szeretik csak a pénzt bezsebelni,majd a lehető leggyorsabban kidobni a vendéget.Emesénél végre nem csalodtam,és azthiszem még sokszor meg fogom látogatni.Ajánlom Nektek is!
Hello! Úgy döntöttem, ennyi marad. Akik megvoltak, látják, hogy vagyok, az új érdeklődőkből meg válogatok, ahogy szoktam.
Este leszüneteltetem, másnap reggel vissza. Aztán aki akar, megtalál. Vannak akikért érdemes! :)
Azért, mielőtt jössz erre, írhatnál!Tényleg összefuthatnánk, hacsak egy picit is.
Sziasztok!
Örülök, hogy van ez a fórum.
Én Tina felől érdeklődnék, nagyon szexi lány, volt már valaki nála?
Ilyen testfelépítéssel inkább örülnöd kellene, hogy valaki ír neked! :-)))
Küldd csak modira, fent marad!
Sziasztok!
Nem fogjátok elhinni nekem,de egy általatok korrekt hölgyemény becsmérelő sms-eket küldözget nekem és hívogat!!!ITT SZERETNÉM A HÖLGYNEK ÜZENNI HA EGYÁLTALÁN FEL BÍRJA FOGNI DE EZT KÉTLEM HA NEM FEJEZI BE ,MEGTESZEM A LÉPÉSEIMET!!!!!!Az sms már bízonyíték!!Lehet ,hogy most nem hírdetsz de nem sokba kerül kideríteni!!!ÚGYHOGY EMÉSZD MÁR MEG AMIT CSINÁLTÁL VALAMIKOR LÉPJÉL TÚL RAJTA MERT LÚDAS VOLTÁL,MÉGHA JÁTSZOTTAD AZ ÁRTATLAN BÁRÁNYKÁT , és ne te döntsd el ki jön el hozzám és miért!!!
Látom, nem jössz, lassan lépek. Az oldalról nem megyek le, egyre több a masszőr, miért pont én mennék, legalábbis ezért?
Csak szünet. Vannak, akik miatt érdemes, csak most tesztelek, bár tudom az eredményt. Deutschul úgyis fent lesz rövidesen :)
Kicsit várok, ha nem jössz, mentem.
Amíg ideérsz. Én masszőr vagyok és a legjobban azt utálom, ha úgy beszélnek velem, mint egy lábtörlővel, miközben szintekkel alattam bolyong az illető. Egyet nem értek. A lámpán miért nem kérdezték meg tőlem, hogy "ha nem vagy qrva, minek hirdetsz itt?" Az oldal címe is magáért beszél. Átlátok mindenen, tudom, mit akarnak, de makacs vagyok és nem qrva :), de qrva okos!!!
Te se hasonlíts össze csak szexpartnert keresőkkel, légyszi! De szépen fogalmaztam.
Attól is függ hogy milyen masszázson voltál férfi vagy nö masszirozott??? Ki kell probálni többet is:-))
Lehet csak rossz masszört fogtam ki de nekem az olyan mintha kinoztak volna :D
Szerintem felesleges Veszprémben beszélgetnünk. Gyere át ide, ha ráérsz! Ugye sejted, mi jön most? :)
Hogy lehet utálni a masszázst?Mindegy te tudod. ha kedved támad mégis csörögj:-)Neked is szép estét:-))
Igazábol utálom a massázst ha mennék inkább a másik dolog miatt mennék de igy nem tudom.
No, írok ám megint! Időnként mellé ütögetek a betűknek! Sajnos barátom, az ország qrvult el!
Talánj hívj fel jelentkezz be gyere el ismerj meg és megtudod.Én meg majd eldöntöm:-)) pusz
Megoldottam. Nem fod csökkenni a látogatók száma, mindig tudom, mit teszek. A tajparasztot viszont nem hallgatom tovább!
Nekem már nem kell névjegykártya. :) Ja, és ne hasonlítgassa senki össze azt amit én csinélok mással! A vendégek tudják.
Köszönöm kedves vagy:-)) Igyekszik az ember:-))Szép estét!
Szia bátyám! Szerintem is, elég primitít játék, de hát ki mit hozott magával :)