Biztosan sok munkája van, és nem ér rá itt lenni.
Biztosan sok munkája van, és nem ér rá itt lenni.
Konkrétan a hideg víz hatására gondoltam.
Hol van hideg??? Itt süt a nap. Bölcs Bélapapa! Szerinted gróf készül valami galádságra? Nagyon hallgat!!!
Sziasztok! Bár nem vagyok fent az oldalon,továbbra is elérhető vagyok.Puszi Lia Debrecenből
Kinga baba:valóban Ö van a képeken,ápolt roma csaj,nem lehuzós de hangulatfüggö.Csak alap dolgokat csinál és azt sem valami meggyözöen.Nekem nemigazán jött be,sött!!!Egyébként már kb. 2hete ugy hirdet hogy már csak 2hétig lessz elérhetö.Vajon miért???Talán azért mert már lényegében senki sem kiváncsi rá????Szerintem felejtös a csaj.
Kinga babáról írjatok már véleményt nekem!Milyen a csaj?Lehuzós,ő van a képeken,igényes stb.....??????
Várom a válaszotokat!!!!
Tudod a hidegbe összemegy!
Kedves geri!
Kérjük mellőze a személyes adatok közzétételét hozzászólásaiban!
VL
Jöhetnél már!! :) Amúgyse fagynál meg.
Szia! Privátban folytathatjuk a beszélgetést rami2121@freemail.hu
Minden kedves embert szeretnék meg kérni ha bármi kérdése van azt az email cimemen jelezze! Mindenkinek válaszolok! Köszönöm szépen!
Szia!
Akkor már én is mehetek, nem fogok megfagyni!!!
Mivan ...TÖRÖLVE...? Nem mered vállalni amit csinálsz?? Levetted magad az oldalról?? Gyenge jellemre utal!!
Szia Bélapapa! Van melegvíz, kiélveztem ma rendesen! :)
CSá xhagix!!
Lehúzós társaság!!Ö is és a barátnöi is!Csilla,Evika.Órát lesik,meg hasonlók.
Te döntésed,de én mégegyszer nem megyek!!
Enikő már itthon van.
A mai nap folyamán jártam Gina18 -nál olvastam a forumot és szerintem egyáltalán nem nehezeb bejutni mint egy panelba vagy bármien lakásba ugyanis a szobák általába nem az ucákra nyilnak .Kellemes társaság rendvan és nyugot a környezet nem értem miért bántják őt.
És Enikő mikortól lesz Nyíregyen? :)
Sziasztok!
Nónika 31 vasárnaptól délutántól újra van.:)
SZIA Katónéni
Nappal pénzt keresek, hogy éjjel elkölthessem.
Sajnos, most ez így alakult.
Szia!
Itt választ ne várj! Mindenki hallgat, a lányok is kevesen vannak (én már tyúkanyónak számítok, édes :)), két palotai lányzó elérhető este is, ahogy látom a hirdetéseket. Nappal miért nem érsz rá? Semmi közöm, csak könnyebb dolgod lenne.