Köszi a válaszod!Akkor kit ajánlanál???
Köszi a válaszod!Akkor kit ajánlanál???
Szia! Remekeltél már? :)
Hát, volt már szebb is, front van, vagy mi a szösz :) Remélem, ma letudtam az összes majmot legalább egy hónapra!
Chuck is idejöhetne, ő is jó fej, úgy látszik, tényleg Debrecenbe kéne (legalább néha) menni :)))
Sziasztok!
Charlote-ról tudtok valami infót?
"Gina 18" tényleg jó csaj...
Szerintem páran összetévesztik valakivel (talán a fotók miatt, gőzöm nincs), vagy valóban, szándékosan szemétkedik vele valaki már egy ideje.
Hogy azzal a bizonyos "vendégével" mi volt, azt nem tudom, mint ahogy azt sem, abból mennyi igaz, de nincs is közöm hozzá, mivel én csak azt tudom mondani, amit ÉN láttam.
Egyébként, többek között, így keletkeznek az idióta városi "legendák":
- Valaki elhint egy másik személyről (tévedésből, szándékosan, stb) egy ilyen közösségi oldalon egy éktelen hülyeséget. Páran meg ezt valamiért készpénznek veszik, és elkezdik kórusban fújni ugyanazt a baromságot, innen pedig nincs megállás... még az is visszamondja, aki az életben nem látta, kiről is van szó.
És, minnél jobban próbálja magát a célpont védeni, vagy, minnél jobban mondják mások, hogy DE NEM ÚGY VAN, mert ismerik, stb, csak rosszabb. Mert akkor egyből mindenki a "strigója" lesz, vagy, biztos ugyanaz a valaki ír több néven... ami tényleg előfordulhat, de ebben az esetben ez egyszerűen nem így van.
Na, de tudjátok mit?
Aki nem hiszi, járjon unánna!
Ilyen egyszerű.
C.
Szia!
Köszi az infót! Én speciel arra az Anita 21-re gondoltam, aki az adatlapján hangsúlyozza, hogy nála nincs futószalag. Nem tudom, hogy Te is őrá gondoltál-e? Mónika29 viszont kimondottan tetszik, és ha még jó is, lehet, hogy ő lesz a kiválasztott.
Üdv
Teszteli a szerkesztőséget!!!
Meg kell mondani a kedves vendégeknek, hogy otthon, vagy a fürdőbe pancsoljanak!!
Nem, csak van aki azt hiszi, nincs más dolgunk :-)
VL
Cendy nevű lánynál járt már valaki?Tudna valaki valami infót nyomni róla,érdemes elmenni hozzá?
Jó reggelt!!
xhagix ha nézed ma is a lapot,látod hogy kijött egy új Anita 21 és a képek jók!!De nem képgaranciás!!Képgarancia??az sem biztositék semmire!!Pl.melissa....
Én inkább a sportos alkatú hölgyeket szeretem:lara21,mónika29 és jó volt járni Janához is!!Abban a kategóriában sajna nem tudok segiteni:(Akiknél jártam nincs olyan akit mernék bátran ajánlani.
Illetve ha Kaposvár fele jársz Anita,Barbi:)Kedvesek nem siettetnek,én még kávét is kaptam:)Pécsen ilyenben nem volt részem sehol!
Jó reggelt!
Pancsolhatnak. Ha tudnád, mennyire szoktak, úszik az egész fürdő! :)
Neked is szép napot!
Itt meg mi történt? Mindenki csúnyát írt?
Jó reggelt!
Akkor a meleg víz kérdés már megoldódott, pancsolhatnak a partnerek.
Legyen szép napod!
Beszámolóm tárgya az itt (is) hirdető Jázmin (0670/....0537).
Az időpont, és helyszín egyeztetés könnyen ment.
Helyszín: Avas Nagy posta közelében.
Telefon után a leány lejön kaput nyitni.
A hirdetésen Ő van,és a leírásnak szerintem teljesen megfelel.
Azt nem tudom, hogy hányadik emeleten lakik, mert a liftben állandóan az aranyos kis pofikáját, és kislányos alakját figyeltem.
A lakás 2 szobás, a lány elmondása alapján egyik a hálószoba, másik a dolgozó szoba.
Amennyire emlékszem takaros rend uralkodott mindenütt.
Rövid ...TÖRÖLVE...egyeztetés, és fürdés után a lány bemutatta a tudományát. Mivel a „fullos félórában” minden benne van, amit a lány vállal, ezért egymás után jöttek az attrakciók....
Külön kiemelném a „mellel való masszázsát”, amikor végigsimogat a melleivel, illetve a fordított lovagló pózt.... (uUÚHHH)
A lány az egész aktus alatt figyelt rám, és próbált a kedvemre tenni.
Kedves aranyos lány, és látszik, hogy fontos neki a vendég.
Összesítve:
Egyeztetés: 8/10
Lakás/fürdő: 8/10 ( volt sima szappan)
Lány: 7/10 (nagyon aranyos arca, teste, alakja)
Szolgáltatás: 7/10 (odaadó, figyel rád)
Elszámolás: Én előre ...TÖRÖLVE...( nem Ő kérte)
Szerintem AJÁNLOTT kategória, és az ...TÖRÖLVE...is nagyon kellemes.
Nálam előkelő helyre került a telefonban :-)
Kellemes napot minden MT-nak!
Üdv!
Tud valaki valamit a Vicky nevű lányról, aki Barcikán is elérhető (igaz csak sajna kocsiba, ami nem túl vonzó). Vagy valami ajánlható barcikai lányt is szívesen fogadnék.
Köszi
Szia noncy!
Köszi az infót! Akkor hozzá nem megyek, nem akarok lyukra futni (illetve nem úgy :) ). Fiatal karcsú hölgyben kit ajánlanál?
Üdv: xhagix
Szia!
Mondtam én, hogy Debrecenbe kéne menni... :) Annyi nő, amennyi sehol! Így jársz itt.
Úgy látom, mások is várják ma a melegvizet, pedig van. Na, megszólalt a telefonom. 4-kor kezdek már megint.
Gróf csak úgy nem tűnik el :)
Biztosan sok munkája van, és nem ér rá itt lenni.