Hello Figaro!
Higiénia 10-es skálán 8, más nem volt ott, de a veszélyforrás, becsapás lehetősége fennáll.
Hello Figaro!
Higiénia 10-es skálán 8, más nem volt ott, de a veszélyforrás, becsapás lehetősége fennáll.
Látom, megint kerülgetjük egymást, pont azután írtál, hogy kimentem. Már azt hittem, tegnap te jártál nálam :-), de ezek szerint nem. Ami nem baj... Van még egy ötletem. Volt két teknősünk, de a szobát is kinőtték, a Búbos meg a Zsuzsi. Kivittem őket néhány éve az állatkertbe. Búbos különös ismertetőjele, hogy a háta kicsit púpos, ezért lett Búbos (nem akartam megbántani), a Zsuzsi meg agresszív, mint a kénsav, harap, ahol ér. Családod megkereshetné őket, egyáltalán élnek-e.
Nagyon szerettem Bubit, lelke volt (hihetetlen, de igaz). Na, addig talizhaznánk Druzsba-parkban, tudod, kaktusz! :)))
Ifjúság elment húrért, szerintem lohol haza, utána vendégek (sokan nem hiszik:)). Valószínű este jutok ide újra.
Pá!
Remélem, ezen a végén! :)
Csak ügyeskedj!!! xd
Hali!
Soja(24)-ről és Eszter(29)-ről tud valaki valamit? Ha mást nem, akkor hallomásból?
Ismét fent van egy lány korábbról, Krisztike(19)... egy véleményben két neve is van: Blanka és Gréti is. Aztán lejebb pedig Dorcika. Most meg Krisztike... én biztos hülye vagyok, de melyik vallásban lehet ennyi utónevet felvenni???:)
koszi szepen Tavaris,de csak ennyi?tiszta volt?egyedul volt?``testorok``vagy mit tudom en veszelyforras?becsapas lehetoseg?elore is kosz,es bocs a zaklatasert:))
szia hívj ha kellek még 3 ik nak +36702969320
az előzö üzenetemhez mégcsak annyit füznék hogy tami26 csodálatos érzéki és nagyon oda ado ma voltam vele és teljesen el varázsolt köszönöm taminak
Hali Gróf! Eltűntél, mint szamár a ködben. Lassan vége a júliusnak!!! :) Látod, hogy nélkülünk üres a csevegés? Tessék jönni kérem a Balatonra!
sziasztok szeretném elmondani hogy tami 26 egy csodálatos teremtés
Miért hirdet a Nicol,ha újra sohasem elérhető???????????????????,
Sziasztok Kollégák!
Többen kértetek tőlem privát véleményt mailben Katicabogárról, ezért most itt válaszolnék mindenkinek:
Nem kell itt nagy dolgokra gondolni, egyszer meglátogattam, többször nem fogom. Ami igazából nem tetszett: hozzáállás, nyavalygás, környezet stb.
De ízlések és pofonok...
Sok sikert mindenkinek hozzá!
Livi én csak dicsérni tudom itt Urak többségét nem hiszem hogy csalodni fogsz:-))))A szolnoki Urak a tévhit ellenében valóban nagyon figyelmesek!!!!!
tisztelt szerkesztoseg, szeretnem kerdezni hogy mikor aktivaljak a hirdetesem, kicsit turelemetlen vagyok:)) koszonom.
sziasztok.
uj lany vagyok hajduszoboszlon, lehet hivni naponta 10- 17-oraig, a szamom *** moderálva ***
Kyra, profi a csaj. A fotókon ö van!
Most gondolkozom, hogy milyen jó bambának lenni... :) mármint részemről!
ide írhatsz/írhattok beszámolót: nemismert(kuki)index(pont)hu
freddy
Örülök, hogy máris hasznos tagja lehettem a fórumnak, igyekszem továbbra is ilyennek maradni.
emilben hogyan tudnánk felvenni a kapcsolatot?
Heineken star köszi a figyelmeztetést, bár pont ma próbáltam hívni többször is, szerencsére nem vette fel :)
A jelenleg hirdetők közül ajánlanám Lillát (20), Krisztát (25) és ha az idősebb korosztály sem gond akkor Editet (42). Megbízható rendes lányok, többször voltam már náluk, részletes élménybeszámoló emailban lehetséges.
Sziasztok!
"Franci... Orsi És Ginger"-ről tudtok valami infót adni? :) újonc vagyok errefelé, esetleg ha valami tippet tudnátok adni, hogy kihez lenne érdemes menni hálás lennék, a fiatalabb korosztály érdekelne ;)
előre is köszi