Nemrégen voltam Sophie kezei-lábai között...Mindenkinek ajánlom!
Tiszta udvar-rendes ház. Rendezett körülmények között korrekt árakkal. Nekem bejött, még tuti visszamegyek!
Nemrégen voltam Sophie kezei-lábai között...Mindenkinek ajánlom!
Tiszta udvar-rendes ház. Rendezett körülmények között korrekt árakkal. Nekem bejött, még tuti visszamegyek!
Eszter(29), jóóóó nagyon!! ár érték arányba megfelelő, higinia rendbe, nincs ott senki max a kolleganője, nem fog leszedni bezsélgetni is lehet vele aranyos!!
A helyet is könnyű megtalálni, aki nyíregyi!!menjél csak próbááld ki!!
rajtam is rajtam van h ma vkit felhúzok:DDD
Hello Figaro!
Higiénia 10-es skálán 8, más nem volt ott, de a veszélyforrás, becsapás lehetősége fennáll.
Látom, megint kerülgetjük egymást, pont azután írtál, hogy kimentem. Már azt hittem, tegnap te jártál nálam :-), de ezek szerint nem. Ami nem baj... Van még egy ötletem. Volt két teknősünk, de a szobát is kinőtték, a Búbos meg a Zsuzsi. Kivittem őket néhány éve az állatkertbe. Búbos különös ismertetőjele, hogy a háta kicsit púpos, ezért lett Búbos (nem akartam megbántani), a Zsuzsi meg agresszív, mint a kénsav, harap, ahol ér. Családod megkereshetné őket, egyáltalán élnek-e.
Nagyon szerettem Bubit, lelke volt (hihetetlen, de igaz). Na, addig talizhaznánk Druzsba-parkban, tudod, kaktusz! :)))
Ifjúság elment húrért, szerintem lohol haza, utána vendégek (sokan nem hiszik:)). Valószínű este jutok ide újra.
Pá!
Remélem, ezen a végén! :)
Csak ügyeskedj!!! xd
Hali!
Soja(24)-ről és Eszter(29)-ről tud valaki valamit? Ha mást nem, akkor hallomásból?
Ismét fent van egy lány korábbról, Krisztike(19)... egy véleményben két neve is van: Blanka és Gréti is. Aztán lejebb pedig Dorcika. Most meg Krisztike... én biztos hülye vagyok, de melyik vallásban lehet ennyi utónevet felvenni???:)
koszi szepen Tavaris,de csak ennyi?tiszta volt?egyedul volt?``testorok``vagy mit tudom en veszelyforras?becsapas lehetoseg?elore is kosz,es bocs a zaklatasert:))
szia hívj ha kellek még 3 ik nak +36702969320
az előzö üzenetemhez mégcsak annyit füznék hogy tami26 csodálatos érzéki és nagyon oda ado ma voltam vele és teljesen el varázsolt köszönöm taminak
Hali Gróf! Eltűntél, mint szamár a ködben. Lassan vége a júliusnak!!! :) Látod, hogy nélkülünk üres a csevegés? Tessék jönni kérem a Balatonra!
sziasztok szeretném elmondani hogy tami 26 egy csodálatos teremtés
Miért hirdet a Nicol,ha újra sohasem elérhető???????????????????,
Sziasztok Kollégák!
Többen kértetek tőlem privát véleményt mailben Katicabogárról, ezért most itt válaszolnék mindenkinek:
Nem kell itt nagy dolgokra gondolni, egyszer meglátogattam, többször nem fogom. Ami igazából nem tetszett: hozzáállás, nyavalygás, környezet stb.
De ízlések és pofonok...
Sok sikert mindenkinek hozzá!
Livi én csak dicsérni tudom itt Urak többségét nem hiszem hogy csalodni fogsz:-))))A szolnoki Urak a tévhit ellenében valóban nagyon figyelmesek!!!!!
tisztelt szerkesztoseg, szeretnem kerdezni hogy mikor aktivaljak a hirdetesem, kicsit turelemetlen vagyok:)) koszonom.
sziasztok.
uj lany vagyok hajduszoboszlon, lehet hivni naponta 10- 17-oraig, a szamom *** moderálva ***
Kyra, profi a csaj. A fotókon ö van!
Most gondolkozom, hogy milyen jó bambának lenni... :) mármint részemről!
ide írhatsz/írhattok beszámolót: nemismert(kuki)index(pont)hu
freddy
Örülök, hogy máris hasznos tagja lehettem a fórumnak, igyekszem továbbra is ilyennek maradni.
emilben hogyan tudnánk felvenni a kapcsolatot?