Sziasztok!!!
Hazajöttem, ...TÖRÖLVE...!
A hírdetésem csak keddtől lesz ismét fenn!
Puszi
Karina
Sziasztok!!!
Hazajöttem, ...TÖRÖLVE...!
A hírdetésem csak keddtől lesz ismét fenn!
Puszi
Karina
Szép jó napot mindenkinek!!!!!
Szeretném felhívni a hirdető hölgyek figyelmét egy fiatal srácra aki hamis 20ezressel próbált fizetni,de nem ez az első eset...........
Ugyanez a fiatal féri egy kolléganőmnél is megfordult,de szerencsére őt sem sikerült becsapnia!
Lányok!!!!
Nagyon figyeljetek oda erre az emberre!!!!!
További kellemes napot mindenkinek.
Szép jó napot mindenkinek!!!!!
Szeretném felhívni a hirdető hölgyek figyelmét egy fiatal srácra aki hamis 20ezressel próbált fizetni.
Ugyanez a fiatal féri egy kolléganőmnél is megfordult,de szerencsére őt sem sikerült becsapnia!
Lányok!!!!
Nagyon figyeljetek oda erre az emberre!!!!!
További kellemes napot mindenkinek.
Tisztelt Szerkeztőség!
Már írtam maguknak emailt és ide a fórumra is beirtam!Kaptam maguktól egy pár választ de még a hírdetésem mindig nem tudom feladni!
Mi még a probléma??
Várom mihamarabbi válaszukat!
Fontos!
Na, még utóljára kitáncolták magukat az icipici lencsilányra :))), vége! Benéztem, mert odanéz az összes ablakunk, csak nősténybuli volt, egy kandúrt se láttam, viszont ekkora fenekű öreglányokat így ropni még nem láttál! Icipici lencsilányra!!!
Van itt élet, csak furcsa. Nekem. 7 éve nem bírom megszokni ezeket a partikat. De küldtem vissza nekik :) Despised Icont, az nekem is beteg egy kicsit, de majd megszeretem. Most ez van új.
Te! Én pasira nem várok órákat, éjfél után van vége ennek az átok meccsnek, én meg ma jobban fájok, mint amihez szoktam, lehet eldőlök, mire ideérsz. Nincs szünet? Vagy akkor pisilsz a sok sörtől?:)))
Sziasztok! 07.01-től újra elérhető vagyok,pár nap múlva már hírdetésem is lesz... Addig is a megszokott számon és a megszokott helyen elérhető vagyok!!! Szép estét mindenkinek!
Most a "Hej, te bunkócska, te drágá"-t ordítják!!!!! Be vannak b...va. Mingyá megy a meti este! Anyájukat!
Kipletykáltuk magunkat :) Semmi komoly, csak 54ezres volt nála xd. Tudod, én se karitatíve gyúrok, meg "kezelek" mókusokat.
Nem a bajorról beszélek,én is az északnémetet, meg az osztrákot szeretem, akikkel dolgom volt, nagyon hoch.
Majd jövök.
Nem ilyeneket, Black Dahlia, Arch Enemy, van egy rakás, de játszik is. Azért kűzd anyja, hogy mielőtt megpusztul, a színpadon lássa a fiát, mert nagy zenész lesz, az tuti. Hát ezért nem porolok még le és nyelem a békát sokszor. Erre mondtam egysze, hogy sokkal boldogabb vagyok, mint a gazdagok, én ránézek a fiamra és mosolygok, nevetünk, sírunk és azt akarom, hogy elérje, amit akar. Eléri, érzem! :)
Kicsit tűnök, barátosnőm beszélni akar velem, jövök vissza kb. 20 perc.
Nem tudom, itt volt, a masszázs alatt kussolt, aztán rá kellett szólnom egyszer "finoman", meg volt egy kis gond vele a végén.
6 és fél év alatt először kellett szólnom a fiamnak, hatás megvolt, pedig rendes, békés természet. Csak segíteni akart neki valamiben :) Többet nem jön a kiscsávó, az biztos.
Meggyüttél? Hali! Ja, tudok köszönni pl. xd, meg azt bírom, mikor magyar ír németül, mintha, de észreveszem ám!! A szlenget is ismerem egy kicsit. A blasenen szoktam röhögni, igazából fújni a jelentése, de mióta kell "kicsi embert" (ők így hívják:)) fújni. Az a cumi!
Hol a bánatba vagy má?! Képzeld, van itt pont a hátunk mögött egy ilyen falusi művház, legalább két hete minden este borzalom "zenéket" kell hallgatnom, üvölt, mint állat. Eddig a legjobb a csókkirály volt, de volt már hajmásipéter-hajmásipál is.
Itt őrülök meg! Brrrr Fél éve itt lakunk, egy lottyadt öreglány, így a halálhoz közel meg bennünket zaklat, mert nem bírja a tiszta zenét. Mondjuk félve, először lement a 6.-ról, felkaputelózott, ma már idemerészkedett, becsengetett, én egy tangában, kinézek, porol a lift felé és dünnyög, hogy idegesítjük, pedig negyeden sincs az erősítő és én a gerincemben érzem ezt a "szart", egyre jobban zúzza a srác. Holnap kapnak! XD
Viszont szomorú vagyok, elveszítjük Sólyom apánkat :( Olyan jó kiállású, magabiztos fellépésű férfi, én szerettem nézni ahogy rémült arccal, behúzott nyakkal így kiállt az emberek elé és mondott valamiket, röviden. Fáj ez nekem! XD
Feljössz ma? Később visszanézek. Most nincs meccs!!! Vagy van?
Maya 36ról vmi infó ki járt nála már??
Írtam email-t.Már van egy olyan érzésem hogy valaki direkt csinálja.(nem önökre gondolok)
Tisztelt Hirdetőnk!
32 Önhöz köthető email címre elküldtük a teendőket. Igaz, volt olyan email címe, amit több regisztrációban akart használni, de mi most csak egy példányban vettük figyelembe.
Sajnos a 32 címből már eddig 11 email címről visszajött az értesítés, hogy nem létező email cím, de azért csak maradt egy, amin megkpaja a levelünket.
VL
Kedves Maya!
1. Nem mi kezdtük a fórumban megvitatni az ügyét.
2. Ugyanazt kell tennie, mint mindekinek, akinek ilyen gondja volt. Teljes és pontos listát küldeni a regisztrációiról.
3. Azon a bizonyos képgarancia képen, ami pár órán át a diavetítés funkcióban látható volt, Ön nem tartott semmilyen papírt a kezében, mert hogy Ön úgy oldotta meg, hogy a képre géppel ráírta a teljes nevét és az azonosító számát.
4. A tennivalókról szóló emailt már elküldtük Önnek, de kérésének megfelelően elküldjük újra a levelet. Mivel nem tudjuk, hogy vajon melyik a jelenlegi egyetlen, aktív jó regisztrációja, ezért minden email címre kiküldjük, ami Önhöz tartozik a rendszerben. De tisztelettel kérjük, csak az egyik, a jó címéréől válaszoljon, szükségtelen ugyanazt a levelezést több példányban folytatni.
VL
Én ezt nem értem!!! Direkt értetlenkednek?LOL!!Pont önök írták hogy még a képgaranciás hirdetések közt is én voltam az első.Nem állítottam hogy nem változtattam email címet és telefonszámot!Biztos alapos okom volt rá,nem?Na jó! szo szo írják meg EMAIL-BE hogy milyen bizonyságot szeretnének még kapni,illeve mit tegyek hogy a hirdetés megjelenjen!?Az adataim kiadásához továbbra sem járulok hozzá,hiába feszgetik itt minden beírásba!Már egyszer engedély nélkül megtették,amikor a fotógaranciás képemet is megjelentették az adatlapon,és álltam ott mint egy idióta a papír fecnijükkel a kezembe! :D Továbbiakban nem szeretném közszemlére tenni a kettőnk ügyét.Írják meg email-be hogy mit csináljak hogy a hirdetésem fennt mosolyoghasson:D //Egyébként megjegyzem,hogy túl sok "új"lány van Debrecenbe.Lehet hogy a rendszerük még sem működik jól?Na további kellemes hétvégét!Várom az emailt.
Üdv:Maya
Kedves Maya!
Az Önhöz hasonló esetek miatt kellett ezt a szabályt bevezetni, ugyanis pontosan ezzel akarták sokan elérni, hogy szabálytalan hirdetésük megjelenhessen. (Tudja, bizonygatják, hogy ez az első hirdetésük nálunk, mégis tudják, milyen számlaszámra kell befizetni...)
Itt ismét lebuktatta önmagát... Ön azt állítja, jelenlegi, a Maya névhez kötött regisztrációja az egyetlen... Nos, ennek a regisztrációnak a létrehozási dátuma: