a sarkantyu uton luxus ház nagyon jo csajokal vl emese
Sziasztok egy jó tanács"fekete hajú lányokat" r..ákat neis keresétek vagy kamú vagy lehuzás!! Álomás környéke, viztorony, korház közeli mind csak kamú. csáááááá
VL Szerkesztőség!
Nem tudom önöknek nem érdekük - MÉG MINDIG - a korrektség!!!!!!!!!!!!!!
Miért hiszik hogy szórakozásból írogatok ide???
Jóóó lekerült a Kriszta, de felkerült helyére egy Petra nevű hölgy és feltettek egy olyan képet, egy VIKI nevű lányról, aki az ismerősömnek néz ki megint, aki 1000km-re tartózkodik jelenleg Soprontól!!! Hogy lehet az!!! nagyon sajnálom hogy ilyen semmirekellő embereket ültetnek oda! Vagy maguk ismerik egymást! Nagy bunkóság mindez.. maguktól!!! Azonnal vetessék le mert feljelentem magukat is meg ezeket a szemeteket is!!!
Kata 28-nál járt már valaki?A lány arca érdekelne.
Edit 42-ről , vagy pajzán 30-asról tud vki vmilyen információt mondani??volt már valaki náluk?
Sziasztok kedves vendégek!Várlak benneteket továbbra is szeretettel!Remélem hasznos lesz ez a funkció mindenki számára!Puszi!Erika42
Voltam már Aminánál, nagy volt a csalódás!
Nem hogy nem ázsiai származású, de hihetetlen igénytelen is!
Nagyon nem ajánlom!!!!!!!
szia!
mi a tarifád?
Üdv!
Én is Zsaklinról érdeklődnék, és pont azért, mert két számmal is hirdet. Így kicsit tartok tőle, pedig a képek alapján szimpatikus lenne...
Előre is köszönöm a válaszokat!
Üdv.:
Pepepepe
Sziasztok! Szőke cicáról várnék infot, véleményt. Köszi!
sziasztok nagyon örülök hogy,itt is van forum .csak nehogy ugyjárjunk mint máshol haggyuk ki a politikát meg az önreklámot és jo lessz a forum is.csak ennyit szerettem volna mára sziasztok.
Hat a Donna kisaszony nem tudom ki volt nala de en mikor bejelentkeztem aszt monta raer oda ertem max 10perc es mikor felhivom mondja a tombhazat es kb enyi utana hivod ki van kapcsolva asztan nagy nehezen valaszol es aszt mondja nem ugy gondolta akor?
ha nem ugy gondolta az mit jelent most kamu vagy nem eza csaj ?
nem tudjatok maskulonben a kepen nem rosz de eloben nem tudom mert nem latahatam:))))
pa
Kíváncsi vagyok mikor lesz ez az elsődleges fórum a p.lámpával szemben?
Tüzes cicát napok óta nem tudom felhívni.
Csak nekem nem sikerül vagy kamu a csaj?
Valaki tud róla valami infóval szolgálni?
Jelenteni sajnos nem tudom mivel elképzelésem sincs, hogy honnan halászta a képeket a szőke bombázóról.:D
Melina (19) képei kamuk, most voltam nála. Egy kis 150 cm-es átlagos gipo leányzó, úgy hogy aki ilyenre vágyik csak az keresse.
En Ramonat csak ajanlani tudom. Velem szuperul viselkedett. Nem nezi az orat kozben , velem jott furodni es jobban nez ki mint a fotokon ,ami nagyon ritka . bevallalos es baratno felling megvolt. Eleg koran eldurrantam es utanna hagyott repetazni is egyet.
Helló!
Tud vki vmi-t az amyna nevű csajról infót h milyen???
Ne töröljétek! ... A HOZZÁSZÓLÁS KULTÚRÁLATLAN STÍLUSA MIATT TÖRÖLVE...