Gyerekek, annyi jó ötlet, lassan procentett kellene fizessetek az ötletekért :D:D:D
De egyre jobb a lap, csak így tovább ;)
Gyerekek, annyi jó ötlet, lassan procentett kellene fizessetek az ötletekért :D:D:D
De egyre jobb a lap, csak így tovább ;)
Én már rég befejeztem volna, csak... Történt vmi. Én is a békét szeretem, de ők akarták. És most hallgatok el!
Tisztelt VL Szerkesztőség!
Félreértettek. :) A linkeket látják teljes egészében?
FF alatt meg sem jelennek a hirdetések, csak egy felsorolás egymás alatt a címekkel és dátumokkal.
IE alatt szépen ki vannak bontva a hirdetések.
Melaniet nem tudtam elérni telefonon...jo kis dög.Tatán evykét próbálta már valaki?
Ma voltam egy érett csajnál, a kéró super, acsaj kellemes tiszta,udvarias látszik, hogy nem egy buta nő.
azt hiszem zita a neve, de tudja mit csinál csak ajánlani tudom.
Üdv tud valaki információval szolgálni Mira 19-röl elég dekorativ a fotója köszi elöre is a segitséget. Üdvözlettel Szépfiú
Szép estét! Te mit tettél, hogy letöltendőt kapj? Már a beszólásokért is jár? :) Képzeld, visszamentem abba a fórumba, abba az időbe amikor még egy csomó jót irogattak rólam. Hát rendesen bele van javítgatva, törölgetve, kivonva, hozzáadva. Pl. Téged kerestelek, mert jártál nálam anno még mikor jó voltam (mer mosmá rossz vagyok), emlékszem, hogy írtál rólam valami jólesőt,kulturáltan és az igazat és pont annyit, ami korrekt. Eltűnt!! Csak egy példa a sok közül, hogy miken "dolgoztak", akik megtehetik, mert az övék. Én más takarítással kezdtem volna, de ez Nekem jó! Nem tudom, mit akarnak ezzel bizonyítani?
Hogy mennyire manipulálható minden, ha az övék? :))
Most különben a hagyatékin izgulok nagyon. Olyan lesz, mint a karácsony, végre összejövünk tesók, unokatesók, összecsókolgatjuk egymást... :)))
Azért Veled szívesen lennék egy cellában, biztos feltalálnánk magunkat, csak haggyák nyitva az ajtót! :D
És már tudom, mért szeretem Beethovent, Téged meg még valakit, TIGRIS mindegyik! Írnék még Neked, de nem ide, mailt meg már nem merek majdnem senkinek. Tényleg változtam és ez nem mindenkinek jó, nekem sem. Ez van.
Sziasztok,
A keresőben jó lenne ha lehetne a non-stop elérhető lányokra is szűtni, persze megyénként is.. :)
Ó kedves Anikó nekem csak egy horgász csónakom van nem feszitenél mellettem:-)) Vagy ennyire nem adod le?? minimum egy Jacht? Na jó. Amugy jók a képeid.. (vagy a fotósod)
Vanessa 25 - re utalgattam előző két bejegyzésemben, a másik Vanessát nem ismerem ( még ). Persze ami késik, az nem múlik!
Köszi a tanácsot Doc!
Egyre rosszabb a választék itt Sopronban, de hát vkire pedig muszály vadászni! :)
Doc · Tag · Szia, Kyra a képei alapján lehet, hogy a Vicky féle társasághoz tartozik, szóval ha a Kőszegi úton "rendel", akkor szerintem kerüld el nagy ívben.... Ha mégse, akkor várjuk a beszámolod ;)
Vikiről én igyekszem majd beszámolni, talán jövő 7en lesz időm.
Üdv
Viki 26-al csak az a baj, hogy mivel nem M.o.-on rendel ezért gondolom nem is magyar árakon.
Egyszer hívtam, de mikor megtudtam, hogy Ausztriában van, le is tettem róla, pedig kíváncsi lennék rá!
Így kénytelen leszek vmelyik másik lányt meglátogatni a héten.
Kyra-ra gondoltam, meglátjuk mi lesz.....
Kedves Doc!
Jó ötlet, igazából meg is lepődtünk, hogy ezt eddig nem tudta a rendszer :-)
A funkció elkészült, mától lehet telefonszámra is keresni 06201234567 formában.
A keresés szóvégi egyezést néz, tehát 4567-re kidob mindenkit, akinek 4567-re végződik a telefonszáma.
Észrevételét és javaslatát köszönjük!
VL.
XD. Van már koedukált sitt?
Hi!
Az lehet, de engem jól megszivatott, úgyhogy nem tartom valószínűnek, hogy még valaha is felhívom! Cirka 5x hívatott fel egy nap, és mindig azt mondta, hogy majd később ráér. Aztán a sokadik ígérgetés után elfogyott a türelmem...
Kedves Gróf Kurátor:-))Nem Anikóról hanem Anitáról érdeklödtek, de még mindig örülök, hogy bejövök neked és ha van jachtod egyszer szivesen feszitenék melletted.Ja ne mérgelödj mert az árt a szépségnek.Puszillak szép napot neked és mindenkinek.:-) Anikó
Kedves DigiWalker!
Az apróhirdetések egyelőre szándékosan ilyenek, van aki direkt csak ilyen módon akar hirdetni. Aki több információt szeretne megjelentetni magáról, arra ott a fényképes-profilos hirdetési lehetőség. A kérdésre tehát a válasz: Nem bug, nem feature, egyszerűen csak funkciószegény, lévén, hogy "apró"hirdetés.