hali tibor 85!
lettihez jártam régen mostanában nem voltam
egy kicsit szerintem drága a tarifa,de megéri!
hali tibor 85!
lettihez jártam régen mostanában nem voltam
egy kicsit szerintem drága a tarifa,de megéri!
szeva freddy érdeklődnék kriszta 25 felől érdemes benézni?
mert elegem van már a sok kamu hirdetésből.
régi motoros vagyok a szakmába eltüntek a szép lányok az oldalról
nem tudom kihez érdemes benézni mostanában csalódok mindig
előre is köszi az infót
hali!
hello
tud valaki róluk valamit? képek valódiak? csak nem "őslakosok"?
Katicabogárka(21), Barbara(19), Letti(22), Kriszta(25), Dönisz(21)
vagy tudnátok ajánlani valakit, aki normálisabb?nem szeretnék pórul járni...
Bocs nem csak akartam, de sajnos meg is tettem.
Javítottam Zita.
Tegnap alaptalanul vádolni akartam 3 lányt, nevezetesen Enikőt, Fannit és Emesét.
A vád igaztalan volt, ezért elnézést kérek a lányoktól.
Meggondolatlanság volt az írásom, kérem a bocsánatotokat és jó, valamint eredményes munkát kívánok nektek.
Üdv: Zita
Ja, bölcs gróf úr, igazad van :))) Bár én se vakultam még meg. Biztos, hogy annyi vagy, amennyit írtál? :)
hello mindenkinek!katicabogarkat senki nem probalta meg?esetleg info vagy tanacsok?:-ss
Ha lehetséges,akkor szeretném önöket megkérni,hogy az összes eddigi regisztrációmat töröljék!! És akkor lehet egy teljesen új regisztrációt csinálnom? Válaszukat előre is köszönöm!
Tiszelt szerkeztöség! Már tegnap este óta várom az aktiválást! Nincs ma egyáltalán???
Tisztelt szerkesztőség!
Kaptam önöktől egy e-mailt, melyre válaszoltam is.
Viszont választ nem kaptam rá.Lecseréltem pénteken a telefonszámomat, önök mégis visszarakták a régit.Szeretném ha ez tisztázódna, vagy megírnák hogy mit tegyek annak érdekében hogy telefonszámot cserélhessek.Várom mielőbbi válaszukat, az e-mailemre is.
Tisztelettel: Vicus
Szerintem vicces volt :(
Akik jelenleg is hirdetnek és voltam már náluk: Monika31 (31), Edit (42), Kriszta (25) mindhárman kedves nem lehúzós lányok és nem kell félni hogy idegenek lépnek ki a szomszéd szobából, legalábbis tapasztalataim alapján. Ha valakit bővebben érdekel valamelyikük kérdezzen nyugodtan és ha más nem emailben írok részleteket.
Jó lenne ha más is megosztaná tapasztalatait a többiekkel, fogjunk össze a kamucsajok ellen!
tudok gréti04 tel 06302589776 vékony szexi szöke nagyon friss...van nyelv pircing-je
Mondom szaros, kakis akart lenni. Magamról mire vagy kíváncsi? Főleg ami idevaló? Tervezek, néha naponta fáj a derekem a bokámig, de már megszoktam, lasan az életem része lesz. Lehet, hogy egyszer gurulós székből fogok ide írogatni, de az is lehet, hogy váltok és állatokat tenyésztek, mert ők tiszták, akkor is, ha illatoznak. XD
Átmegyek onlineba a sógorokhoz egy kicsit, ha visszajössz, még talizunk cyber :) Ha nem, jó éjt! Kedvellek, Te nicknév :)
Ennyi. Ember vagy. Találtam Bélát, ő Béla?
Nem én fényezem magam :) Georg45,Linz. Tudod, aki nem létezik, de szerde este újra az enyém. :))) Az eredeti szöveg persze értelmes, nem ilyen fogyi szöveget írt, ja, a reklámot csinálja nekem kint, jó barát, ő tényleg, bár ezen az oldalon kukkolt ki magának. Máshonnan egyáltalán nem menedzsel senki, de nem is nézegetik itthon, hogy fennt vagyok-e. Onnan tudom, hogy a régi számon hívnak.
Elmentettek és ennyi, aki ráér és van egy kis ideje, úgyis felhív. Azért valld be, hogy üt a beszámoló, de mindenképpen vicces, mint én :))) Jobban beszélek/értek, mint gugli, ez is szórakoztató.
Nem szar,hanem szaros akart lenni, csak gyorsabban jár az agyam, mint a kezem:) Hidd el az öregek sok bölcsességet mondanak egy rövid mondattal, legfeljebb későn értjük meg őket.
Van benne valami...
Kedves Vanda19!
Mi válaszoltunk az Ön leveleire, de meglehet, hogy nem a megfelelő email címre...
Ha nem kapta meg leveleinket, kérjük, a megfelelő email címről küldjön egy levelet, melyben az azonosító számára hivatkozik, és akkor ott tudjuk folytatni az egyeztetést.
VL
Kedves Evelin!
Ezt a személyes adatok védelme miatt nem itt, hanem emailben kell megbeszélnünk!
VL
Tisztelt Maya!
Válaszoltunk összes levelére, de ha gondolja, folytathatjuk itt a fórumon is. Ha viszont nem ez a célja, akkor hagyjon minket dolgozni!
VL