Kedves dzidzi!
Nem ez a problémája :-) Ha tudná a számlaszámot, akkor sem tudna hirdetni jelenleg oldalunkon. Először rendezni kell az emailben is megírt problémát, addig nem fog tudni hirdetni.
VL
Kedves dzidzi!
Nem ez a problémája :-) Ha tudná a számlaszámot, akkor sem tudna hirdetni jelenleg oldalunkon. Először rendezni kell az emailben is megírt problémát, addig nem fog tudni hirdetni.
VL
Vanda(20) - ha ő az akire gondolok, talán a Mező utcán - teljesen korrekt.
Linda(21), Katicabogárka(21) egész jó.
Voltam náluk, de etnikai hovatartozásról biztosat így sem tudok :)
Meglepetések mindig érhetnek, végül is gondold végig hová is jársz, ezért csak óvatosan!
Sziasztok,van-e egyáltalán Nyíregyházán,vagy a környéken olyan MAGYAR lány akihez érdemes lenne menni?Én már egyszer nagyon megjártam,ezért félek.Olyan aki nem sürget,nem telefonál,aki ad a higiéniára,és NEM HÚZ LE?
kedves vl.
Ha nem küldenek számlaszámot nem lehet fizetni.
Ugyanis nem tudom mire és ez a problémám.
Az meg milyen?
Szép napot!
Csodálkozol ezen, nem lehet itt ilyet leírni!!
Süt a nap, szép idő van, maradjunk az időjárásnál. Tiszta a levegő!?
Talán egy barátnő!!
Mondtam mááááááááááááááááááááááár Gyóóóóóóóóóóógy sőőőőőőőőőőőr ;>) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Köszönöm Zandras! :)
XD. Ezt a Cseviben kéne. Amúgy én is így gondolom.
Kimoderálta a gép a nicknevet :D p.nak.rátor. Na!!
Szia rubintom!
Gyakrabban itt a helyed! Tudom. Nem vagy nagy dumás :)
Ne irigykedj, össze kéne vakarnom magam, ma is elkezdődött egy nap és vissza kéne vedlenem komoly masszőrbe legalább délutánra. Csak ülök és nézek ki a fejemből, ha nem is bután, mindenhol izomláz...Ha ez jó? :D
Szia Gróf!
Én nem hiszek a meséknek, de szeretem olvasgatni, mindig megnyugtat. A kedvencem Benedek Elektől A farkas és a róka. Mikor fiam még ovis volt, egy ideig szinte minden este azt kellett elolvasnom neki, szétnevettük magunkat.
Találtam odaát egy kreatív emberkét, csúny, de leírom (Győr), pinakúrátor a nickneve. Ez is Te vagy? XD Máshogy ír, de felnyitotta a szemem "Pál", így nem kizárt, hogy ott is szerepelsz :)))
Szia vándorkasza!
Még nem egészen látok ki a fejemből, a szemem viszont kettő :))) Majd ráguglizok, kösz. A tegnapi menü whisky-cola volt, nem másnapos vagyok, csak szétesve. Öregszem? :)
Én magam is leírtam már itt, más is, de inkább megismétlem. A csaj egy kis cigánylány, a futtatója meg dagi cigány gyerek. Másokat is loptak már meg, engem szerencsére nem sikerült. A cím változatlan, Kossuth ...TÖRÖLVE...KERÜLENDŐ.
Ha nincs is más a lakásban, amíg te a szobában vagy, addig a nyitva hagyott jatón bemennek a másik szobába a többiek. Ha mégis kipróbálnád javaslom ahogy beléptél fordítsd kulcsra a bejárati ajtót. Rengeteg néven hirdetett már itt a kiscsaj. Egyébként ha valakit érdekel, a Búza téren, a Körút felé lévő kiskocsmáknál (gyógyszertárral szemben) elég gyakran össze lehet velük futni (csaj+strigója) ott szoktak sétálgatni.
Doc · Tag · Ha beírod a Lola szót itt jobboldalon a keresőbe (kulcsszó), akkor megtalálod az én véleményemet is, meg másokét is ;)
Számát mindkettőtöknek átküldtem :)
Hello Heineken!De most ezek 3 különböző csaj?Az a csaj akinél én voltam 99%,hogy az volt aki a képen látható.Kis 40kilós nem magyar csaj. :-) Kossuth utca ...TÖRÖLVE... Majd meglátjuk mi lesz ebből.Szerintem a szolgáltató is kimoderál meg a csaj stricijei is meg fognak fenyegetni.
Na, és akkor ugye nem kell mondanom, hogy Zsanett és Klaudia is ezeket a képeket használja!
Sajnállak öregem, el tudom képzelni mit élhettél át...
Üdv!Kamilla 20-hoz nem menjetek,mert nem egyedül fog várni!Agresszív férfiak vannak a másik szobában és kirabolnak.Ill. raboltak volna,csak nem vittem magammal olyan sok lóvét.Ihaj nagy bűnözök!...TÖRÖLVE... képesek kitessékelni a házból!Először minden rendben kezdődött....TÖRÖLVE....Levetkőztünk,kicsit mogyarászott,majd hívták tel.-on."Jaj,bocs!Nekem most el kell mennem.Sajnos nem tudjuk folytatni."Mondom vissza a ...TÖRÖLVE...!Válasz:Á-ÁÁ!Mozgás a másik szobából,halk köhintés!Na most mit csinálnál?Tünés! Nem??
Sziasztok
Maya(36)-nál járt valaki? Ő van a képeken? Odaadó vagy ez a "legyünk túl rajta gyorsan" kategória?
Köszi előre az infót!
Minden jót