Kedves csak én!
Igen van, időszak és mennyiség függvényében van százalékos díjkedvezmény.
Ez ügyben ha lehet, emailben egyeztessünk ezentúl.
VL
Kedves csak én!
Igen van, időszak és mennyiség függvényében van százalékos díjkedvezmény.
Ez ügyben ha lehet, emailben egyeztessünk ezentúl.
VL
szia mark30, mit tud a hölgy, h. inkább hozzá menjünk, mint egy feszes 20éveshez? :)
Bocsi, rosszul írtam, qwer19@freemail.hu :)
Tisztelt VL. szerkesztőség!
Megkaptam az új számlaszámot. Köszönöm. A következő havit erre fogom fizetni.
De szeretném megkérdezni, hogy ha egyszerre több hónapot fizetek be van e valamilyen kedvezmény. Gondolok itt 2-3 havidíj befizetésére. Válaszukat előre is nagyon köszönöm.
üdv: Erika
Én sem ragaszkodom a nyilvánossághoz, elküldtem az adatokat, nagyon köszönöm: Mónika
Még ma este megy a részletes beszámoló emailre, már többször voltam nála, elöljáróban annyit, hogy nem rossz választás, bár változóak az igényeink.
Kedves Mónika!
Ha Ön nem ragaszkodik a nyilvánossághoz, akkor folytassuk ezt emailben.
VL
Tisztelt Vanda19!
Önnek az elmúlt hetekben több, a létrehozott regisztrációiban megadott email címére is írtunk, de sajnos egyik levelünkre sem válaszolt.
VL
Tisztelt Szerkeztőség!
Meg szeretném kérdezni hogy nekem miért nem válaszolnak??
Freddy tudnál küldeni beszámolót Lilla 20-al kapcsolatban a qwer1@freemail.hu*ra?
Úgy gondolom én vagyok az igazi. Már megváltoztattam a jelszavamat, de nagyon köszönöm, hogy a szerkesztőség is felajánlotta a segítségét! Remélem ezután nem fog több kellemetlenség érni és én sem okozok problémát. Még egyszer köszönöm: Lexi
Tisztelt fórumtársak.Most egy nagyon pozitív dolgot osztok meg veletek.Most értem haza Ramitól.Valami eszméletlen a hölgy.Szerintem Győrben magasan viszi a pálmát.Voltam jó egypár lánynál de ő nagyon tuti.Nagyon jó a hely bár masszás szalonként működik de ez engem nem zavart.Tiszta igényes környezet halk zene és kulturált hely.A hölgyről is egy pár szót:Nagyon ajánlott kategória barna bőr hibátlan test és nagyon szűk p.Szép arc feszes fenék és cicik.Keményen megdolgoztam amit viszonzott is egy két kedves szóval.Vigyázzatok rá!!
Tisztelt szerkesztőség!
Sajnos már regeltem ú felhasználóként, új e-mail címmel, vzitu@citromail.hu-val. Az előző e-mailbe sajnos nem tudok belépni, törlődött adatok miatt. Kérem az újra küldjék el, hogy most mit kell tennem. Köszönöm előre is a további segítségüket. Mónika
Valaki megmutatta, hogy mit tud. :)
Köszönöm Bélapapa :) Már Linda vagyok, de úgyis észrevetted. Hívj fel, légyszi és egyeztetünk, de úgy mutatkozz be, hogy Bélapapa vagy! :)))
Kedves Hölgyek!
Bármelyikük is az igazi, ha szeretné megoldani a helyzetet, és a segítségünkre van szüksége, jelentkezzen emailben!
VL
Kedves Mónika!
A megoldás ennél egyszerűbb abban az esetben, ha megváltozott az email címe: belépve oldalunkra a bal oldali menüben meg tudja adni az új email címét! Ez a szabályos megoldás.
Ha új regisztrációt hoz létre magának, azzal csak tovább bonyolítja az egyeztetést. A többi információt a megoldásról már elküldtük Önnek emailben.
VL
Kedves Katónéni!
Nagyon kellemesek a fényképeid, szívesen találkoznék veled személyesen is!!
Ez elég érdekesre sikeredett!!
Tisztelt szerkesztőség!
Ezúton is kérném hírdetésem törlését. Új e-mail címmel szeretnék regisztrálni a már ismert számomon. Ez az első kísérletem, de Önök visszaírtak, hogy a e-mail címem már volt használatban és tiltottak. Már megírtam Önöknek az új e-mail címemet és a régi telefonszámomat. Szeretnék felkerülni a hírdetők közé, úgy érzem én már mindent megtettem. Remélem, hogy közös munkánk mihamarabb sikeres lesz. Előre is köszönöm: Mónika