Szia!
Jó munkát!!
Szia!
Jó munkát!!
A képen nem látszik, hogy lenne műköröm.
Köszi, majd megnézem.
Egyik sem stimmel.BUnkócska te drága.Sose volt olyan ,hogy valahova bejelentkeztem és nem mentem el.Nem vagyok strici sem de ha ilyen hangnemben beszélsz velem mégegyszer lehet találkozunk még.Én nem beszéltem veled ilyen módon soha.Se telefonon se itt,ugyhogy ha lehet probáld fogni magad!Nem tudom minek jársz egyetemre vagy főiskolára már nem tudom melyikre ennyi ésszel.........Szóval még magad se tudod,hogy miért mentettél el így.Vicces.LOL.Azért itt eléggé kibukott az,hogy mennyibe néznek minket egyes hölgyek.Ok nélkül rámbassza a telefont,úgy beszél velem mint 1 kutyával mikor azt se tudja ki vagyok,azt se tudja miért utál csak vádol.Most nagyobbat csalódtam benned mint előzöleg.Arról nem is beszélve,hogy a te okleveles masszázs tudásod eléggé hiányos.....De mind1 nem is kell,hogy beszélgessünk,mert azt hittem mikor ráeszmélsz,hogy vmit elnéztél akkor azt mondod bocs.Az írásodból meg az látszik,hogy eszed annyi van amennyit magadba szívsz.Innentől nem is fogok írni ne izgulj.De remélem ha negatívumba beszélek majd ha kérdeznek rólad azért nem fogsz nekem írogatni,mert nem várhatod,hogy ne írjam le az émelyítő érzést ami elkap.(HÁNYINGER)
Léptem, nekem holnap is hétfő :)
Mondjuk a svéd masszázs nem annyira relaxáló, de biztos csak a vessző hiányzik. Szerintem tényleg masszőz. Amitől be szoktam rágni, mikor valaki svéd masszázst hirdet másfél centis műkarmokkal, írna csak kellemes masszázst...
E35, 5. oldal
Kire gondolsz?
Kedves Bélapapa!
Ott egy igazi masszőr Debrecenben! És még csinos is.
Szia!
Mostanában itt is kelendő vagyok, kettő meg sok lenne belőlem, hiába kéne! :)))
Dudorászom a "Debrecenbe kéne menni, pulykakakast kéne venni..." nótát Veszprémben.
Sziasztok! Engedjétek meg hogy személyessen kérjek töletek eg szivességet ne keverjetek össze Natival szerintem ö se örül neki! Köszi szépen
Üdv: Rami
Vanda és Eszter is egyaránt valós fotókkal dolgoznak,amit a képeken látsz megfelel a valóságnak.Vanda arcra nagyon szép szerintem,a segge formás és kemény mint a kö! :-) ...TÖRÖLVE... Kedves,aktiv csaj nincs fadarab efektus.Eszter arcra átlagos,de szintén kedves és aktiv,itt sincs fadarab efektus....TÖRÖLVE...
köszönöm a tájékoztatást, csak még valamit vele kapcsolatban:
...TÖRÖLVE...milyenek? mennyire volt barátnő érzés? milyen a külseje?
Üdvözletem Uraim!
Fanni(23) nevű hölgyről valaki tud esetleg egy jó kis zaftos beszámolóval szolgálni?
Üdv!
Vanda (a vékony lány az Ószőlőn) fiatal, kedves, korrekt és profi. Vele dolgozik Kinga, aki ugyanígy jellemezhető, sőt egy picit nekem jobban tetszik! Vanda régen egy már nem dolgozó lánnyal vállalt leszbit, na az durva volt (én elhittem, hogy élvezik is az egymással való foglalatosságot!)!!! Sajna ma már ez nem lehetséges!
Üdv
hellóka
Vanda(20) és Eszter(29) van valakinek élménybeszámolója?
arc, test, hozzáállás, stb.
többen dícsérik őket, de konkrétan nem láttam róluk írást, de így biztos jók, ha ennyien dícsérik őket :)
Kedves Katónéni!
Így igaz! Itt vagyunk.
VL
Kedves CINTIA!
A fórumban nem folytatunk egyeztetést a Hirdetőkkel.
Kérdéseire csak emailben reagálunk.
És azért ha legközelebb mégis a fórumban ír nekünk, ne csak az egyik oldal "igazságát" tegye közzé, mert örök igazság: az éremnek két oldala van!
VL
Kedves Tibior!
Igen, itt bármi megtörténhet! :-)
Bezzeg máshol.....
VL
Kedves Kinga baba!
Ezt minden alkalommal eljátsza, de a válasz minden alalommal ugyanaz: a GYIK-ben megtalálja mindenki: ingyenes hirdetések aktiválására problémamentes esetben 3 munkanapon belül kerül sor.
VL