Grof kurátor!Te mindenkinél voltál?Én voltam náluk és igazán kellemes volt.Kedvesek nem sürgetnek ...Kiváncsi lennék hogy te honnan vetted ezt az infot.Én csak ajánlani tudom orsit és gingert !
Grof kurátor!Te mindenkinél voltál?Én voltam náluk és igazán kellemes volt.Kedvesek nem sürgetnek ...Kiváncsi lennék hogy te honnan vetted ezt az infot.Én csak ajánlani tudom orsit és gingert !
T.Szerkesztőség!
Ez tényleg komoly? Ennyi idő alatt nem tudták aktiválni a hirdetésem?!Hogy-hogy?Válaszra méltatnak??? 2 hét alatt 4 emailt írtam, még csak nem is válaszolnak rá!
Kyra25 néhány napja eltünt a hirdetése..............
Jó reggelt Grófom! Ne kukkolj utánam lécci! :) Ja, azt meg élvezem, én már csak ilyen vagyok. Erre 40 fok körül van, de lehet, hogy 60, meghalok!!! Búbost feltétlenül meg kell nézned! Haldoklott, mikor örökbe fogadtam, de meggyógyította jó Katónéni és ő meg hálás volt és boldog, mikor beengedtem a kis tóba :)
kossz szepen Tavaris kollega az infot hamarosan ellatogatok en is hozza es kozlom az infokat,minden jot:P
nemtom!
Köszi az infót!
Még valami... (amúgy Columbo-san:) ): magyar lány? szereti, amit csinál? alkatra milyen?
Freddy kollégához hasonlóan meg tudnád fogalmazni virágnyelven, hogy melyik utcán van? Csak azért kérdezem, hogy nem-e véletlenül a kerülendő utcák valamelyikén rendel?
Köszi előre is!
Sürgősen infó kellene Petráról (22) -9273. Ha valaki volt már nála, vagy a környéken (régi boralapanyag utca :) aki nem értené bár úgyis kimoderálják ószőlő) írjon pár sort, köszi.
szép napot mindenkinek ma ujra felkerestem tami 26 ot gödöllőn és bátran állitom hogy a világ leg csodálatosabb szeretője nem számit hogy ki vagy mi vagy csak olyan érzésed van ha belépsz az ajton hohy haza értél elmulik minden körülötted tami egyszere angyal egyszere démon dde mindig finom kedves és rendes soha sem önző soha sem durva soha sem unott és csa megjegyzem halkan a férfi társaimnak hohy az itt szereplő lányok nem bábok éz nem tárgyak hanem kedves érzéki oda ado partnerek .Hiszen szivesen fogadnak gondoskodnak a mi kényelmünkről és szivvel lélekkel küzdenek azért hogy nekkünk minden jo legyen ugy hogy aki eljár hozzájuk az ne ocsárolja őket semmijen szoval mert lehet hogy nem a lánnyokkal van a baj hanem csak nem hangolodtatok össze .azösszes lánynak a legmélyebb tiszteletem de legfőképpen tami26nak aki csodálatos az ágyban kiválo barát és egy nagyszerű teremtés a ki olvassa ezt az üzenetet tudja meg hogy tami 26 gödöllön egy istenő .Azitt szereplő lányoknak milio csokom üdv ocsi13
Nemrégen voltam Sophie kezei-lábai között...Mindenkinek ajánlom!
Tiszta udvar-rendes ház. Rendezett körülmények között korrekt árakkal. Nekem bejött, még tuti visszamegyek!
Eszter(29), jóóóó nagyon!! ár érték arányba megfelelő, higinia rendbe, nincs ott senki max a kolleganője, nem fog leszedni bezsélgetni is lehet vele aranyos!!
A helyet is könnyű megtalálni, aki nyíregyi!!menjél csak próbááld ki!!
rajtam is rajtam van h ma vkit felhúzok:DDD
Hello Figaro!
Higiénia 10-es skálán 8, más nem volt ott, de a veszélyforrás, becsapás lehetősége fennáll.
Látom, megint kerülgetjük egymást, pont azután írtál, hogy kimentem. Már azt hittem, tegnap te jártál nálam :-), de ezek szerint nem. Ami nem baj... Van még egy ötletem. Volt két teknősünk, de a szobát is kinőtték, a Búbos meg a Zsuzsi. Kivittem őket néhány éve az állatkertbe. Búbos különös ismertetőjele, hogy a háta kicsit púpos, ezért lett Búbos (nem akartam megbántani), a Zsuzsi meg agresszív, mint a kénsav, harap, ahol ér. Családod megkereshetné őket, egyáltalán élnek-e.
Nagyon szerettem Bubit, lelke volt (hihetetlen, de igaz). Na, addig talizhaznánk Druzsba-parkban, tudod, kaktusz! :)))
Ifjúság elment húrért, szerintem lohol haza, utána vendégek (sokan nem hiszik:)). Valószínű este jutok ide újra.
Pá!
Remélem, ezen a végén! :)
Csak ügyeskedj!!! xd
Hali!
Soja(24)-ről és Eszter(29)-ről tud valaki valamit? Ha mást nem, akkor hallomásból?
Ismét fent van egy lány korábbról, Krisztike(19)... egy véleményben két neve is van: Blanka és Gréti is. Aztán lejebb pedig Dorcika. Most meg Krisztike... én biztos hülye vagyok, de melyik vallásban lehet ennyi utónevet felvenni???:)
koszi szepen Tavaris,de csak ennyi?tiszta volt?egyedul volt?``testorok``vagy mit tudom en veszelyforras?becsapas lehetoseg?elore is kosz,es bocs a zaklatasert:))
szia hívj ha kellek még 3 ik nak +36702969320
az előzö üzenetemhez mégcsak annyit füznék hogy tami26 csodálatos érzéki és nagyon oda ado ma voltam vele és teljesen el varázsolt köszönöm taminak
Hali Gróf! Eltűntél, mint szamár a ködben. Lassan vége a júliusnak!!! :) Látod, hogy nélkülünk üres a csevegés? Tessék jönni kérem a Balatonra!
sziasztok szeretném elmondani hogy tami 26 egy csodálatos teremtés