Igazad volt :) Dolog van, mentem estig.
Igazad volt :) Dolog van, mentem estig.
Köszönöm a választ:-) Remélem minden hirdetö látja ezt és eszerint járnak el.:-)
Nem is tudom, hogy kezdjem a hozzá szólásomat mi egy országosan működő üzlet kötői hálozatnak vagyunk a tagja -i és én és a kollegáim is nagyon meg vagyunk elégedve Nikike hozzá állásával .Sőt nem tulzok,ha azt mondom,hogy országosan is a nagyon jóK között van mi már ,csak tudjuk elég sok helyen jártunk már az országban és láttunk már pár csajt..nem hiába nem könnyű be kerülni a pixisbe és nem hiába van ott az sem ,hogy csak igényeseknek!!most gondold bele magad az ő helyzetébe,PL ha tőled valaki azt kérné akinek nincs foga elől,hogy csókolozzunk..na??te sem vállalnád.. nekünk kicsit más a véleményünk Nikiről ja és hozzá teszem magyar lány !! lNiki NAGYON JÓ VAGY SZERETÜNK ÉS IMÁDUNK!!!a Fiúk..
Szia!
Ha meg számkijelzéssel hív valaki, attól még nem biztos, hogy elmegy, és ha nem hívod vissza, akkor értelmetlen az egész.
Legyen szép napod!
Szia!
Újra van a hölgy, letelt a szabi!
Szép napot!
szia hát elég sokan telefonáltak szám nélkül. de ha valaki tényleg el akar jönni akkor az ugyis fel hiv számmal ugyse hivok vissza senkit . csak már elegem van azokbol akik szorakoznak hogy jönnek időpontott kérnek és utánna nem jönnek el ezel csak az én időmet rabolják meg azokét akik jönnének helyettük.puszi gina
tisztelt szerkesztöség! meg szeretném kérni önöket,hogy a hirdetésem ne kétesshirdetönek tegyél föl ugyan is a regisztrácios fotommat is oda csatoltam! kérem minél hamarább a hirdetésem korigálni elöre is köszönöm kármen28 debrecen
Szia! Új hirdető és rögtön szabira ment? Na neee!
Kedves Anikó!
A fórumban, a Lányok - Hirdetők egymást közt topikban van erre lehetőség, de kérjük, egyértelmű felismerést segítő személyes adatokat még véletlenül se tegyenek közzé! Nagy valószínűséggel (érthető okokból), mindkét oldal szeretné megőrizni az inkognitóját....
VL
Nincs baj a viával, csak hasznos legyen.
Szia!
Nem csak a masszőrök élete nehéz!!! Lehet csak szabira ment, és azért nincs itt.
Ejnye, mi ez a cinizmus Debrecenben, kérem? :))) Mindenkit modira küldött valaki. Miért? Te érted ezt? Egy kis vita, nagy ügy!
Szia! Már azt hittem, erre nincsen senki. :) Bizony, a masszőrök élete nem könnyű. Gondolom, volt nem kevés, számára elviselhetetlen hívása. Pedig, ha vár, megedződik!
Kedves Gina!
Köszi, és megkérdezhetem, eddig mennyien telefonáltak szám nélkül?
Hol volt, hol nem volt?
sziasztok kedves videkilany.hu látogatok szolni szeretnék hogy 1 hétig fogadom a rejtett számot utánna nem. puszi gina
sziasztok csak cáfolni szeretném amit rolam irtak és vároma vendégeim . ja és nem tudom mi értelme van rejtve felhivni valakit és időpontott egyeztetni ha nem jőnnek el. ja és tényleg van 1 kutyám de mostmár eltudom zárni és uj lakásba kőltőztem azért volt felfordulás nálam a multkor de sztem tudja mindenki hogy mivel jár a költözés.
puszi gina
1 hétig még fogadom a rejtett számot utánna nem.
Helló urak.
Most érek haza egy 2 hetes Kamionos "kiruccanásból".Debreceni csajokról tud valaki infót írni.30-35 év között.Így elsőre Grétit néztem ki....TÖRÖLVE...esetleg?
miért is vagyok az ? gondolom te is ismersz és ugy mondod.sztem nem volt itt olyan csaj akiről ne irtak volna rossz véleményt. és rolam az első rossz véleményt egy olyan ember mondta aki engem nem is látott és csak kipattant a fejéből mert látott egy csajt aki neki nem tetszett és akkor már én is olyan vagyok mint ő. hát nem. de mind1 vannak emberek akik megvannak velem elégedve szoval az ilyen véleményre nem is adok am huzz el te kapálni puszi gina
nincs időm minden nap veletek foglalkozni szoval hagyatok békén elére is kőszi
És már el is tűnt! (?)