Sziasztok!
Van valakinek infója az itt hirdető lányokról? Maya(36), Whitelady(33), Lilla(20) és Lya(27). Lilla és Lya Sóstófürdőn dolgozik.
Előre is köszi az infót.
Sziasztok!
Van valakinek infója az itt hirdető lányokról? Maya(36), Whitelady(33), Lilla(20) és Lya(27). Lilla és Lya Sóstófürdőn dolgozik.
Előre is köszi az infót.
Sziasztok.
Sziszi27-ről van valami infótok.Istennő a csaj
Sziasztok!
Mit lehet tudni KITTY 35 illetve GINA 18 hírdetőkröl? A GINA hírdető korrektnek tűnik a másik kevésbbé,de mindketten szépek. Köszi az infókat..
Dani ez tényleg az viszont én jártam ott és igy van ahogy itt levan irva :) Nagyon tuti volt!Én meg keresek tovább valami ujjat :)
sziasztok,
Évi (23)-ról van valami infótok? előre is köszi :)
Szöszike (33) ként megtalálod a kaposvári lányhirdetések között.
Okés, tudnál mondani egy kis infot majd Déziről? mert hétköznap valameik nap meglátogatnám.
Köszi az infót!!
Hallottam én is mi volt de szerintem nem kell tartani ettől!!!
Réka(26) a hirdetése alapján házhoz is megy.
Hello.
őőő volt régi néven Dézi.
Csak még nem mertem elmenni hozzá azok az események útán amik voltak zegen most.
Nem tudom biztonságos-e nem akarok egy akció szereplöje lenni.
Tündérke már elég régi motoros a szakmában.l Tündérke,vagy Fruzsina.Vagy 19 éves,vagy 20.Volt idő mikor 3 hirdetése is aktív volt a VL.en.Volt néhány művészneve a művésznőnek,és a haja is vörös volt néhány hónappal ezelőtt.
"krisztián (Hirdető) - 2010. május 31., hétfő 13:03Moderálásra küld Válasz
DEBRECENBEN jÁRTAM ÉS VOLTAM A GINGER NEVŰ 22 ÉVES LÁNNYNÁL....SRÁCOK OLYAT MÉLYTORKOZIK HOGY ESZMÉLETLEN !!!!nAGYON KELLEMES VOLT! Neki nincs arcos képe fent de nem csalodtam az arcában sem de a szájában meg főleg nem :)"
A pozitív tapasztalotok fórumban találtam erre a "szakvéleményre" De amikor a névre klikkeltem,(hirdető)kiváncsiságból,feladta Ginger adatlapját!:)))))Na ez az évszázad legnagyobb lebukása!:)))))
Üdvözletem !
ELÍZ-ről Szeretnék infót... volt már valaki nála? elég jók a képei.... Kis helpre lenne szükségem.. nagyon kéne egy normális partner.....!!!!
Köszi
Brigi vagyok .szeretném értesiteni kedves vendégeimet hogy nem tüntem el,továbbra is dolgozom ..de aszerkesztőség valamilyen oknál fogva nem adja fel .ezen a számon elérhettek*** moderálva ***
Tisztelt Szerkeztőség!
Nem értem hogy a hirdetésem miért nem kerül fel az oldalra!
Tudomásom szerint elküldtem az összes adatot amit kértek és mégsem él a hirdetésem és nem értem az okát,hisz azt kérték utoljára hogy küldjem el e-mailban az azonosítomat,amit én meg is tettem és azota választ sem kaptam!
Kérem válaszoljanak!
hello minden-kedves forumozonak,lenne egy kerdesem ,Bella 19 rol tudd valaki valamilyen infoval szolgalni esetleg?elore is megkoszonnem
tiszteletem minden uriembernek,infot szeretnek kerni tunderke (20)-rol.elore is koszonom!
tisztelettel Figaro
Szia Freddy!
Lehet az ok az is,(az arc nélküli hirdetésnek)hogy arcról könnyebben felismerik az embert mint testről:)
Soha nem tudhatja az ember lánya,hogy ki vetődik egy ilyen oldalra,és nem hiszem hogy a lányok többsége nagydobra verné,hogy mivel foglalkozik.
Azért mindenkinek létezik egy"másik élete" is.
Persze én csak magamból indultam ki.
Amúgy köszönöm:)
sziasztok emesénél probalta mar valaki a dominat?irjatok koszi pirosboy2 kukac free
köszi nemtom!
nem beszólásképp mondom, de nem bírtam kivárni a válaszod, és elmentem hozzá... fúú bakker télleg nagyon jóóó a csaj!
nekem legalábbis nagyon bejött!
sok meccset játszanak arra mi?!:) főleg foci?!:) akkor épp tenisz ment...
egyébként köszi a segítséget