Hirdetö létedre lányokrol irsz??
Hirdetö létedre lányokrol irsz??
roxy munka igy keresd
2 db van belöle
:)
"roxy"-ra elég sok találatot ad ki. vmi bővebb inormációt esetleg tudsz mondani, hogyan kell rákeresni?
Köszönöm az Infót!!!
Sziasztok urak mit szóltok Anita 29-hez volt már nála valaki ? Köszi
Köszönöm a válaszod!
Ha sikerül helyrehozni a hirdetést akkor onnantól kezdve én is írok a szerkeztőségnek!
Mégegyszer kösz a tippet és a válaszaidat!
Szia Gróf! Gyere fel, légyszi! Inkább gyere már ide! Jó lenne egy jót dumálni,meg ne kérdezd, mért pont Veled! Nem tudom, egyre közelebb jössz, de itt nem lehet... Mindegy, várok, átnézek addig sógorokhoz, 8 és fél csillagos vagyok, ha kint lennék Grázban, vagy a közelében...
Próbáld ki a tisztaszeszet, de a körölakk is finom :) Én itthon csak egy pár lestrapált acélbetétest találtam, büdöszokni nincs, de megoldom, belecsomagolok egy kis pálpuzstait és érlelem. Szilva helyett jó a barack? Azt láttam bótba most. Másnap paradicsomlé Aspirinnel, tuti! A szabolcsinak van híre, az üt állítólag rendesen. Én most a 70%-os alkohollal próbálkozom, nem tudom holnap mi lesz?! Sztem kló :DDD
Szia!
Én csak ezt az idétlen Katónéni nevet nem tudom megváltoztatni, nekem folyamatosan rendben minden, igaz én mielőtt módosítani szeretnék valamin, előtte írok nekik mailben. Most megváltoztattam a nevem, mégsincs semmi gond. A mailem viszont maradt régóta ugyanaz, sőt barátnőmet is erről tettem fel, csak előtte ment a mail, hogy lehet-e az én gépemről.
Tényleg nem tudom, veletek mi a gond, én nem látok mögé a dolgoknak.
Szia Katónéni!
Köszönöm a válaszod!
Csak én tényleg nem értem ezt a szerkeztőséget!Azért mert a barátnőmmel egy gépről adtuk fel a hirdetést és egyetlen egyszer volt véletlenül telefonszám csere azért már kamu hirdetők vagyunk???
Már 2 éve hirdettem az oldalon valódi képekkel és más hülyesége miatt,mert felrak egy csomó kamuképet azért mi sz_vjunk!2 hónapja nem engedik fel a hirdetést és nehezen is válaszolnak!
Jó megértem hogy sok dolguk van,de ez akkor sem tisztességes dolog,hogy akinek utánam vették le a hirdetését annak már rég fent van ,pedig én is mindig válaszoltam az emailekra!Szerettem volna előfizető lenni,de azt sem engedték!
Ezt már tényleg nem értem!
egy kis emlék Roxy rol a YouTube n. Roxy néven
Sziasztok Pécsiek!
Ha jot akartok akkor keressétek Roxy t!
Én egy évig dolgoztam rajta!!
Nem fogtok benne csalodni(az agyban) Csak aza baj hogy nem 26 hanem 36, két gyerek után van, de nyeli mint ....... Na mindegy is kicsavar titeket mint a..... Sok szerencsét hozzá!!!!!!:)
Felejtsd el, drága, átver, stb.....
Hali!
Egy tuti, lexike franciája tényleg jó. Lakás: rendezett. Parkolás: belváros-fizetős, megérte. A lány a képen valós, kedves, tiszta. Ajánlani tudom.
Tévedsz Katónéni!
Nekem is csak addig válaszoltak, amíg ide a fórumba írtam. Amint áttértem e-mail-ra, ahogy kérték, válasz nem érkezik. Csak fenyegettek, hogy letiltanak, ha nem egyeztetek. Egyeztettem pár napja, válasz nincs, hirdetni nem tudok. Szóval az sem baj, ha letiltanak, mert nincs mit. Szerintem vagyunk így ezzel egy páran!
Szia!
A Szerkesztőség hétvégén nem dolgozik, általában. Szerintem várj hétfőig és válaszolnak. :)
Tisztelt Szerkeztőség!
Ma küldtem maguknak emailt,de én az email címemre nem kaptam maguktól semmi választ,mert azt írták ide az üzenetekhez hogy már többet is küldtek,de én egyet sem kaptam meg!
Nem értem akkor milyen email címre küldtek el a válaszokat?
Kérem erre az emailcímre válaszoljanak:lacikam69@citromail.hu
Sziasztok! Didót tudom ajánlani mindenkinek! Mindenbet tökéletes és 20 évvel fiatalabbnak néz ki! Lettirőr tudtok valamit? Ide kérem: nepi83@freemail.hu