Miért keressem fel utána a lányt? Remélem, félmunkát nem végzel rajtam. Visszaolvastam ám. :-) Torreádorral sokat beszélgettél, akarom mondani Kúróátorral. :-)
Miért keressem fel utána a lányt? Remélem, félmunkát nem végzel rajtam. Visszaolvastam ám. :-) Torreádorral sokat beszélgettél, akarom mondani Kúróátorral. :-)
Békés, csodás Napot Neked!
Ha erre vágysz, udvarlok is Neked. : -)
Szia!
Örülök, hogy találtál egy kincset. Szívesen várlak egy jó masszázsra, utána javaslom, keresd fel a lányt és jól fogod ézerni magad! :) Nekem több hibám van, mint a cigi, de közben nem gyújtok rá, megígérem! A szoba is füstmentes.
Minek a rizsálás, nem jobb ha a tárgyra térünk?
Jó reggelt Néked!
Mi ez? Semmi rizsálás? :)
Kedves Katónéni!
A jövő héten ismét arra leszek, kipróbálnám a masszázst Nálad, de azért a talált kincset is felkeresem ismét valamelyik nap. Fiatal keményhúsú, feszes csodás cicikkel. Nagyon jó orálban, kis kinyilt borotvlt rózsabimbóval, szűk bejárattal. Egyedüli baja, a cigi.
Csütörtökön Veszprémben volt dolgom, nagyon jól éreztem magam egy lánykánál.
Szép estét Mindenkinek!
Sziasztok!
Agrippináról és Charloteról tudtok valami infót?
szia. hogy lehetne elérni ajkai lányokat?
Nem zudtok, hanem tudtok akart lenni, csak tapogatok itt.
Add ide a didit, a didi add ide!
Én a didit oda nem adom! :)))
Megjöttem XD
Erre zudtok gyógymódot? Belenéztem a tükörbe és egy 60 éves szottyadt vénasszony nézett vissza lógó szemhéjakkal. Gyorsan elfordultam, visszanézek, hát megint! Pedid eskü nem ittam sokat! :)
Hali mindenki! Tud itt valaki olyan lányt ajánlani aki lehetőleg full néger? Nagyon kiszeretném próbálni! És az sem lennne baj,ha közel van Győrhöz.Köszi előre is!
Sziasztok! Laura(40)-ról szeretnék infót? Elég kivánatosnak tünik! nepi83@freemail.hu
Helló!
Néhány napig ismét Nyíregyházán:)
Szia Grófom!
Ma már nem boldogítok itt senkit, ha netán feljönnél, nem tudunk beszélgetni, holnap reggelig tartó programom van.
Már tűntem is.
Puszi pocidra, Bélapapiéra is!
Aranyos és igaz :-))) De ma akkor is iszunk!! Is. Nemsokára én is tűnök, jön ivócimbora 6 körül, aszt megyünk vacsizni, a többit a fantáziátokra bízom.. :D Holnap meg macskajaj, ajjaj!
Az ivást lehet töbféle módon űzni,normálisan,állat módon stb stb stb,de lehet művészien is ,én találtam egy szép poezist ,amibe az iváson kívűl még sok mindent bele lehet magyarázni,de talán maradjunk az alkoholnál.Na figyu kató
:-)))
Egy pohárka mögött kuporgok
elbújva.Nem rémiszt kudarcom.
S az lkohol gyöngéd karja,
szeretve átölel egy pillanatra.
Tudom múló illuzió,
De boldog vagyok,
Most.A hlnap nem érdekel
érintése kéjel tölt el,
vágyom rá s Ő követel
Szeretlek egyetlenem.
Habzsolva igyekszem
minden porikád kiélvezem,
vad vágyaidt kielégitsem.
Ruhád üres,pincér jön,
túl vagyok veled pár körön,
a pohár alja visszköszön,
de én ujra akarlak s könyörgöm.
Pénztárcám már üres,
nincs mivel már enyém lehess,
De akarlak csapkodva követellek
kétségbe esem,megkérem a kezed,Visszautasítasz
fizetnem kell
ha nem tudok tünjek el?
Zsebemre mutatok:Nincs mivel!!!
Szivemre mutatsz:A Lelkedel.
Tested enyém megvettem
Elmosolyodsz,Tudom vesztettem.
Na jól megszomjaztam megyek iszom egy boroskólát ,vagy 2,3,4,5 öt.:))) na pá további zszép napot.
Kedves vendégeim!
Szeptember 27-től, azaz hétfőtől befejezem Pécsett a kikapcsolódni vágyók fogadását.
Köszönöm az eddigi kedvességét azoknak akik megtiszteltek azzal, hogy engem választottak! Mindig igyekeztem a maximumot nyújtani és úgy gondolom hogy ez legtöbbször sikerült is és kellemes élményekkel gazdagodott az aki eljött hozzám.
Hétfőn külföldre távozom, ha majd ismét itthon leszek akkor jelentkezem!
Ha esetleg van olyan lány aki szabad akarattal rendelkezik és velem tartana és tud gyorsan dönteni akkor várom a hívását:
5000-15 000 euro/hó
Még egyszer köszönöm!
Timiről van valakinek infoja?
Köszi lőre is!