U.I.: elnézést kérek a helyesírási hibákért, egy kopott laptopról pötyögtem, néha kimaradtak a betűk...
U.I.: elnézést kérek a helyesírási hibákért, egy kopott laptopról pötyögtem, néha kimaradtak a betűk...
Üdv!
Nem tudom ki és mi rosszat tudott írni Alízról, de gondolom én nem próbáltam ki, mit is tud nyújtani :)
Egyszerűen tökéletes, majdnem mindenre hajlandó azért hoy nekem jó legyen, miközben dugom, elhiszem, hogy szerelmes belém, csodásan élvez és az utolsó cseppet is kisajtolja belőlem. A külsejével minden OK, nagy mellek, formás test, szopásra tervezett száj, stb... és ami még igen fontos, nem az a "legyünktúlrajta" típus, teljeskörű kényeztetést ad, látszi, hogy neki is az a jó, ha kellemes élményekkel távozom. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Talán hamarosan meg is látogatom
Mellesleg: ennek a topic-nak szerintem az lenne az értelme, hogy megosszuk egymással tapasztalatokat a lányokról, stb... Szerintem azok a hsz-ok, amik más témában születnek, nem valók ide, vagy törölni kellene, vagy áthelyezni a megfelelő topic-ba... persze, lehet, hogy ez hülyeség, de ez a véleményem.
Kézcsók Hölgyek, pacsi Urak!
Sziasztok! Egyetértek a civispasi hozzászolásával!Bár én nem olvastam alizrol semmi rosszat,de nem is tudnék rosszat mondani rola.Volt szerencsém megismerni öt közelebröl,és azt hiszem ritka egy tünemény.Bár minden csaj ennyire hiteles lenne mint ahogy ö beálitja magát.Csak ajánlani tudom mindenkinek.Ha tényleg arra vágysz amit a képen látsz akkor hidd el nem fogsz csalodni benne.Csinos,szexi ,vonzo nö akinek nem a ...TÖRÖLVE... az elsö hanem hogy jol érezd magad nála.Üdv!!!!!!!!
Hali fisco!
Nézegettem én is Mendy-t, de úgy látom, te már "léptél" is. Mesélnél róla bővebben?
Pl. hogy milyen a teste többi része, ami a képeken nem látszik?
Élvezi amit csinál? Vagy csak úgy elvan?
Merre felé, nagyjából mennyiért lehet vele lenni?
Full magyar lány?
Bármilyen más infó is jöhet, ami még eszedbe jut, és úgy érzed meg kell osztanod!
Köszi előre is!
Van víz!!! :-) Fürödjek, vagy már minek?
Sziasztok!
Most voltam Mendy (19)-nél és nagyon jó suna csak ajánlani tudom én még menni fogok hozzá az tuti, nincs lehuzás egyedül van és nagyon csini.
Szia!
Bocs, hogy idetévedtem, de nem bűntetendő. Azt csinálsz lakáson, amit akarsz. Nekem elhiheted, megkérdeztem a yardot, nem érdekli őket és nem ütközik törvénybe. Utcán más a helyzet. Csak tájékoztatni akartalak, még egyszer bocs, hogy ideírtam, de többször olvastam már ilyet, tévedés. Hajrá lányok! SZABAD!!!
Lehet hogy amit én csinálok az büntetendő, de az is ha vki elmegy egy helyre!És most irom utoljára hogy nálam a zuhanyzás alap dolog, mivel én sem vagyok igénytelen és ezt sokan tudják is!A magánéletben hová megyek, mit csinálok legyen az én dolgom mivel én is magasról lesz....mit csinálsz!!
A többiekkel mi lehet? Pál hiányzik még nagyon, pedig azonnal itt szokott teremni, ha szóba kerül. Gróf esti vendég általában :)
Mikor hívsz? Nem győztem ma halasztani a vendégeket a vízhiány miatt. Mindegy, még egy bő óra és folyik. Talán.
Mi gond lenne katókám tudod azt csinálok amit ak............................ najó najd később csssssitt : )))
Szia!
Na végre megjöttél! Láttam, hogy kerestél. Kb. 4-ig nem lesz víz, mert két utcával arrébb valamit berhelnek. Mi közünk nekünk ehhez?? Még tegnapi állapotomban vagyok, felháborító. Jó, majd hívj, ha tudsz, rég dumáltunk, csak nehogy gond legyen belőle! :)
Szia Leonidas meg üdv mindenkinek!Mivel mostanában nehezen tudok meglógni (Klaudia25 meg nem jött össze,nem az ő hibája) meglátogattam Nicolbabyt.Hiába Ő a bázis ahova mindig érdemes visszatérni!A fiatal lányokban általában csalódtam(főleg a Petőfiben),nem minden a feszes test...
Bár minden nap lőhetnék kettőt,hamar végigjárnám ezt a 3-4 oldalt,aztán csak lökném nektek a tuti tippeket!
Szép napot mindenkinek!
SZÓLÍTOTTÁL LEÁNYOM KÉRJ ÉS ADATIK
Szia katókám ne tarsd vissza .
Más, tegnap hívtalak volna úgy délelött tíz körül de kivoltál kapcsolva.
Majd kereslek.
Sziasztok ! A vidéki lány oldalon szoktam keresni lányokat nem sok hirdetővel találkoztam még mert a fórumon előtte olvasgatóm a hozzászólásokat. Mert az ember mások kárán tanul! De ez sem igaz mert eltérő az ízlésünk. Tegnap olvastam hogy az Aliz nevezetű hirdetőt Kisé leírták. Nem értek egyet a fórumba leírtakkal !! Aliz egy értelmes ,nőies és ami fontos élvezi a sex adta örömöket. Leírom más nyelven.. Egy jól baszható , hangosan élvező csaj .És aki tudja hogy mi kell a nőnek az megismeri Aliz értékeit a sex-ben!!!!!!!!!!!!!! Legyél kemény faszú férfI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Üdv
Még mindig nincs víz!!! Felháborító.
Derűs napot mindenkinek! Igen nagy a csend már megint itt, kérem! Vándorkasza barátom pl. teljesen felszívódott.
Hírek, időjárás jelentés: Veszprém Cityben 3 fok van, imitt-amott hó, nagyon hideg van és marad is. Székhelyemen nem folyik a víz, csak egy kis cicamosdásra meg fogmosásra futotta, azóta levegőt köhög a csap (mindegyik :)). Hogy fogok így dolgozni?
Nálatok mi újság? Várom Pál Uramat, Grófot is. Jó tanácsokat szívesen veszek, de ne azt írjátok, hogy fúrjak kutat! :)
Nem merek kakilni, mert nem lehet lehúzni :))) Így meg el fog menni az ihlet előbb-utóbb, nagyon gáz!
Üdv. nyíregyházán leszek, és meglátogatnék egy lányt, kizárólag orálra. Kit tudnátok ajánlani?
Minden jót
ugrobugri!Köszi az infokat azt hiszem ezeket a lányokat Én inkább kihagyom....Látod nagyember a nem személyes tapasztalat nem mindig nyerö..Mondtam ne vedd készpénznek:(.Remélem nem mentél el anita 21 hez..De azt remélem hogy roszalkodtál....Azért:)
Tisztelt szerkesztőség!
Mikor feladtam a hirdetést az oldalra töltöttem olyan képet is amit Önök kértek hogy a kétes hirdetői felirat eltünjön a hirdetésemről!
Azt szeretném megtudni, hogy miért szerepel mégis a hirdetésemen a kétes hirdetői felirat?
lolita02@indamail.hu
Előre is köszönöm!
liárol erdeklődnék valaki nem tud rola