Semmiféle duzzogás nem volt és nincs is. Mivel ez a veszprémi topic, gondoltam itt kérdezhetek, ezek szerint azt sem? :-)
Semmiféle duzzogás nem volt és nincs is. Mivel ez a veszprémi topic, gondoltam itt kérdezhetek, ezek szerint azt sem? :-)
Szia Gróf!
Itt vagyok!!! És TE?
Hello!
Igen, kösz :)))
Majd reggel (délelőtt?) kipróbálom. Jófejek vagytok!! Nem vagyok nagy piás. Néha iszom valami picit, de tetszett!
Üdv Kató kaptál egy reggeli teszt képet ,-))))
Docnak igaza van. Timi sztem sem jó választás, bár ha szereted a lógó melleket, s kissé "szagos" altájat, keresd fel. Sztem az ágyban kissé fadarab, bár lehet hogy csak velem volt ilyen. Összeségében 3/10.
Sziasztok!
Valaki tud valamit a Vanda/28/ nevű lányról?Nagyon tetszik,de nem akarok csalódni,vagy pofára esni,ezért inkább tájékozódnék előtte.Előre is köszi!
Úgy tünik eltüntek a hozzászóló emberek, senki nem ír mostanában beszámolót :(
Timiról a p.lámpán találsz infót, engem azok nem győztek meg, szóval én kihagyom...
Nem megbántani akartalak, nem értem a duzzogást, nem itt szoktuk megbeszélni, ha valaki tiszteletét szeretné tenni nálam.
Igen, ő Brocky és nem is titkolja :) Tudod, régi kapcsolat a mienk, kicsit viharosan indult, de egyre kellemesebb.
Szerintem ő is üdvözöl téged, mivel olvassa. :-)))
Ez kicsit sértő is lehetne, a telefonálásra gondolva. Annyit nem nézel ki belőlem, hogyan telefonálok? Elhiszem, hogy sokan szórakoznak Veled, de ez nem igazán jó indítás.
Add át Neki az üdvözletemet. :-)
Olyan ismerős volt ez a Welcome, meg Gróf Kurátor. Már csak a Brockyfeller hiányozna innen. Nem szokott ide is betévedni?
Szép időt és Napsütést Neked. A szerelem nem érdekel, de az udvarlást Te hiányoltad, ha emlékezetem nem csal.
Tisztelt Szerkeztőség! Nagyon szeretném tudni mi probléma a hírdetésemmel! Már öt levelet írtam önöknek,de választ még nem kaptam. Ugyan ez a hírdetésem több hétig volt fent,akkor mi a baj vele? Szeretnék már végre választ kapni!
Jó reggelt!
Nem kell hoznod semmit, krémmel masszírozok, olaj is van. Viszont miután épp elég kretént hallgatok a telefonban, semmi más dolgod nincs, ha komolyan gondolod a masszázst, minthogy kulturáltan felhívsz, elmondod, hogy te vagy pálpusztai, masszázsra jönnél, egyeztetünk és kiélvezheted. A "szerelmet" meg tényleg hagyjuk! Az Grófé marad mindörökké, ámen. :)))
Szia Grófom!
Hát megint itt vagy? Tudtam, hogy a fél szemed mindig rajtam.
Mindenhol, csak próbálom titkolni :))) A mi szerelmünk különleges, jó Veled veszekedni is, abban is ott a tűz!
Hogy lépjenek a lábadra minden hétfőn!! :)
Legyen Neked nagyon jó, mondta ezt már más is. :-)
Rendben, megértettem, hívlak. Olajat vigyek? Van még a dobozban egy kevéske. Édes hangulat a neve, fahéjat és citromot tartalmaz. :-)
Bocs, Kurátor a szerelmem :))) Itt.
Szia! Gróf más, cyber-cimbi :) Azért keresd fel a lányt, mert neked nem "a madár az ász", hanem ő! :D
Nem, félmunkát sose végzek, csak ha menekül az áldozat. Mi a gond? Én jól meggyúrlak, a lányzóval meg hancúrozol. Így a tuti.
Már Linda vagyok és tényleg. Ez van.