Szia!
Ezt lefordítanád annak, aki csak magyrul meg németül beszél? :)
Miért érdekek, hogy beszéltünk-e már gróffal? Lehet, hogy igen, lehet, hogy nem, mint ahogy veled is meg másokkal. Senki nem a nicknevén mutatkozik be.
Szia!
Ezt lefordítanád annak, aki csak magyrul meg németül beszél? :)
Miért érdekek, hogy beszéltünk-e már gróffal? Lehet, hogy igen, lehet, hogy nem, mint ahogy veled is meg másokkal. Senki nem a nicknevén mutatkozik be.
Szia! Nem mondod! Azt hittem, Debrecenben. Hát, én már semmin se csodálkozom, azon se, ha ő lenne Béla :)
Szia Letti!
Bocs,hogy beleszólok de szerintem nem a leg megfelelőbb módját választod az előfizetés vissza mondásának.A kapcsolatok menü alatt találsz egy előfizetéssel kapcsolatos kérések almenüt és oda bejelentheted.De ha bemész az adott bankba,kitöltesz egy kis papírt számlaszám,számlatul.neve ,azonosítószámod és neved persze öszeg,már egy órán belül lehetne hírdetésed.Gondolom ezek az adatok neked is rendelkezésedre állnak ha nem a leggyorsabb úgyancsak a kapcsolatok menü alatt egyéb almenü.Remélem tudtam valamit segíteni.
Dundika.
Üdv MT-ak!
Barby(22) -ről van valakinek infója?
Minden információt előre is köszönök...
Misereátur nostri omnípotens Deus et, dimíssis peccátis nostris, perdúcat nos ad vitam aetérnam.
Nincs több kérdésem. Jó éjt, holnap sűrű a menü. :-)
Köszönöm szépen.
Csak igen vagy nem! Ennyi a kérédés?
Beszéltél már telefonon Katónénivel?
Egy kérdésem lehet?
Jób 29:15 :-)
És akkor kifözheted amit szeretnél? :-)
De mostanában energiatakarékossal. Ennyire zöld Vagy?
Részemről a szerencse, iszom szavaidat. :¤)
Jób 24:25.. :)
Nagyrabecsülésem. :-)
A Vidéki Lány az a Vidéki BN lett volna, de Benni bekavart. :-)
Szia! Hónap vége van, "úszik" Mindenki. 'Na meg nyakunkon a választás! :-)
Szia!
Na de mivel? :-) Vagy kivel?
Hali! Eltüntem én is! Szoktám ide látogatni,de elég sokat csalódtam! Most kezd jobb lenni a felhozatal,csak az életkor átlag az agasztó!Hova lettek a lányok? Nem jó hely nekik Sopron? Azért még levadászok egy kettőt! Jó vadászatot nektek is!