És akkor kifözheted amit szeretnél? :-)
És akkor kifözheted amit szeretnél? :-)
De mostanában energiatakarékossal. Ennyire zöld Vagy?
Részemről a szerencse, iszom szavaidat. :¤)
Jób 24:25.. :)
Nagyrabecsülésem. :-)
A Vidéki Lány az a Vidéki BN lett volna, de Benni bekavart. :-)
Szia! Hónap vége van, "úszik" Mindenki. 'Na meg nyakunkon a választás! :-)
Szia!
Na de mivel? :-) Vagy kivel?
Hali! Eltüntem én is! Szoktám ide látogatni,de elég sokat csalódtam! Most kezd jobb lenni a felhozatal,csak az életkor átlag az agasztó!Hova lettek a lányok? Nem jó hely nekik Sopron? Azért még levadászok egy kettőt! Jó vadászatot nektek is!
Szia Katónéni!
Úgy látszik,mindenki elfoglalt.
Az előzőt felejtsd el, vicc :)!! Mi lehet Bélapapival? Te ismered? Nagyon hallgat. Debrecen is. Alszik mindenki?
Szia!
Este úgyis feljössz. Olvastam valahol, hogy állítólag valami vidéki lány szét van csúszva. :)
Szerinted ez az oldal akar lenni, vagy egy konkrét vidéki lány? Szerintem mindegyik egyben van és köszöni jól. Mindenesetre egy "hölgy" megköszönte az infót, biztos fontos :)))
Sziasztok!
Zsanit vki próbálta már?Szolibarna vagy füstölőben csüngött??NEm mind1!
sziasztok:)
a mai napon még utoljára NYíregyházán leszek du.-n 16.00 -ig.
puszi mindenkinek és további szép napot
Gondoltam :-) Már azt, hogy nem csak itt, de kinek fontos ez? Grófom, te itt már "tag" vagy!! :)))
Szia!
Azt hittem, meccset nézel. Látom. elvagytok.
Csak én és Teszter!!!!!!Jo hogy ennyire tudtok mindent rólam pedig nem is ismertek.Kár hogy tévedtek.De ha ti igy tudjátok vagy hiszitek akkor legyen igy.Csak egy kicsit fura mert nem ismertek és azt a punto 01-et sem hogy valoban a vendégem vagy nem.De véleményem szerint ide azt ir mindenki amitt akar.Hálisten rólam még nem panaszkodtak mint eggyesekről.....Na én itt be is fejezem ezt a témát mindenki azt gondol-hisz amitt akar.
Igen, én is így gondoltam.
Azt én nem tudhatom, de sok igazságot tartalmaz.
Üdv Mindenkinek !
Szeretném megkérdezni, hogy járt-e már valaki Ritánál (29).
Köszönettel veszem válaszát.