Vádlott, álljon fel! :)))
Vádlott, álljon fel! :)))
Viszont szórakoztat.
Nincs több kérdésem, majd később :D
De távolra úgy látok, mint Sentinel!
Szemüveggel rövidre :-)))
Fürgeport :-))) Vettem be.
Addig mondjátok, amíg még van miről beszélni! :D
Most ő Bela? Én már semmit se értek, viszont olvastam rólad már megint. Mire jó ez???
Akkor ez mi?
Szia!
A közért tett munkád miatt tisztellek. Nem ismerlek, tehát miért Neked higyjek? Grófot se ismerem személyesen. A közös múltatok nem érdekel, akkor is csípem Brockyt, ha százezrek utálják. Engem szórakoztat, komoly dolgokról is lehet vele beszélni.
Miért baj, hogy kedvelem? Pedig, ha valakinek, hát nekem lenne okom haragudni, hidd el, de "a múlt a múlt, vár a holnap" és most ma van. A múltból csak tanulni érdemes.
Szia! :)))
Vajon kié lesz az utolsó szó? Ennek így sose lesz vége, ennyire már megismertelek és Pál is hasonló. Mi van itt, kérem?
Kinek olyan fontos egy semmirevaló honlap működése, nem működése, működtetése, ki kinek ellensége, segédje, csicskája? XD
Hogy vagy amúgy, drága Grófom?
Kedves Hunter! Nemérdekel!!!! Nem te hallgatod nap mint nap az........! Csak számkijelzéssel FOGADOM hivásokat!!!!!Ja ezt itt lezártam!!!!
24 vagyok és nagyon jó al lilla 41!!
kellemes hangja és szép arca van, aranyos, kedves nő sztem!!
élvezi a szexet, hangokat ad ki,francia végén szemedbe néz!!
jó nagyon, és nem ...TÖRÖLVE...!!
Kedves Anikó (31) Legközelebb ha véletlen nem számkijelzéssel hív valaki akkor NE VEDD FEL a telefon!!! Ha meg már felvetted akkor előbb halgasd meg a partnert mit szeretne ne csapd rá a telefont! Sajnolom hogy nekem nem jelezte ki a számomat ugyanis az uj telefonom szarakszik és váltani kellet a régire amin be van/volt kapcsolva az inkognitó.
Iszonyatos az elkeseredettség, szinte lincshangulat van, amit nem csodálok. A cégtől semmi jóra nem számíthatnak. A kormány azt hangsúlyozza, semmi köze az időjáráshoz ennek a katasztrófának. Próbál mindenki kihátrálni a felelősség alol. Illés úr titkára volt a felülvizsgáló szakhatóság, aki elötte rendben talált mindent. Az biztos, mondhat bárki-bármit, oda visszaköltözni mostanában nem lehet. Különösen tudva az itteni munkamorált és a finanszírozást. Kétsébeejtő a helyzet és ez minden nap romlik és még nincs vége. Nagyon az elején tartunk a dolognak. :-(
A Gróf Úr engem nem érdekel, azt mond amit akar és úgy alázhat bárkit, ahogyan Neki jól esik.
Személyesen ismerem, úgy tíz éve, de ezt nem sejti. Több hónapig minden nap találkoztunk, mondhatom azt is, eggyütt "dolgoztunk". A történet lényege, hogy nem élek vissza az információimmal. Volt régebben egy "kreált vitánk", én megadtam a telefonszámomat, hogy megbeszéljük dolgainkat, de nem hívott fel, gondolom nem a telefonköltség miatt. :) Magánéletemről én sem írtam, csupán egy-két adalékot adtam környzetemről. Sajnálni nem kell, hisz a pénz már nem érdekel ebben az életben. Kitart halálomoig, talán még marad is valami. Amit teszek, jószántamból teszem. Lassan 3-éve segítek embereken, próbálom megosztani amim van, hasznossá tenni tapasztalataimat. BÉKE van Veletek. :)
Igaz, tényleg Béke van! :) Nem is akármilyen.
27 éves vagyok!
...hol lehet még új Nyíregyházi lányokat találni? - kérdezi egy hirdető. Én pl. szívesen adok net-marketing tanácsot, de kiszámlázom :)
Egyébként pedig ez a legjobb oldal. A felhozatal színvonalával és a döglött fórummal adódnak kisebb gondok.
"Lilla/41/ kedves, aranyos ..." - írja egy 69-es évjáratú (tehát 41 éves:) hirdető. Abszolút hiteles nem?
jav. "dumálunk" :)