Emlékszem rád kedves Doc,neked volt 5 centis f....d,igénytelen,izzadság szagod volt,ja és 2 percig tartott a nagy menet.Én ezzel nem dicsekednék senkinek,inkább maradj otthon és intézd el magadnak,mi nök jobban járunk ha nem jössz.
Emlékszem rád kedves Doc,neked volt 5 centis f....d,igénytelen,izzadság szagod volt,ja és 2 percig tartott a nagy menet.Én ezzel nem dicsekednék senkinek,inkább maradj otthon és intézd el magadnak,mi nök jobban járunk ha nem jössz.
Szia Gina!
Ettől nem kell félned, a partnerek többsége ugyanis csak magának hisz, esetleg 4-5 olyan nicknek, akiket régebbről ismer, de ez a fajta reklám sosem vezet eredményre...
Nem adok igazat neked Doc,voltam én is petránál és nagyon ápolt és kedves csaj,egyébként nézd meg mégegyszer a képeit és meglátod hogy megmutatja a ciciket.Amugy meg inkább kicsi legyen és formás mint logjon.Nem lehet hogy tul válogatos vagy???
Sziasztok!
Érdekes témát hoztatok fel. Én, mint a téma „turistája” ennek kapcsán fejtenék ki egy-két gondolatot. Már az egész „popszakma” rosszul van elhelyezve a mi kultúránkban. Hiszen ez egy olyan „szolgáltatás”, amit ha profin és biztonságos körülmények között végeznek, akkor nemhogy „családokat veszélyeztető” dolog lenne, hanem éppen ellenkezőleg. Egy jó szolgáltatónak szerintem elsősorban jó pszichológusnak kell lennie. Akkor profi, ha abban az egy órában rá tud hangolódni a partnerre és képes azt a másik embert valamilyen szinten elfogadni. A patron ellövése csak egy kellemes befejezése az eseménynek, de nem csak erről szól az egész dolog. Nem véletlen, hogy a békebeli nyilvánosházakban a lányok különféle szerepeket, karaktereket játszottak el. Mert hát ez egy kis színház, amiben a szolgáltató a színésznő. Mást várni éppen olyan nagy baromság, mint azt várni a moziban, hogy a vászonról az ölébe ugrik valakinek Julia Roberts.
De persze minden megtörténhet. De hogy egy hosszú távú klasszikus házasság esetleg felépülhet-e ilyen „színházi” alapokra az már meredekebb dolog. Mert az már teljesen másról szól. A kettő kombinációja lehet a jó. Annak idején a férfiak a nyilvánosházban fejezték be az estét és utána szépen hazamentek a feleségükhöz. Az asszonyok meg ezt kezelték egy X módon. És hosszú, stabil házasságok szépen működtek.
Ej, Pál! Hát mit nem értesz? :) Kellemes hétvégét Neked is!
Csak XDDD Én is üdvözöllek!
Szia Gróf,
asszem igazad van, az érzelmi alapra épülő kapcs. necces egy "popénekessel". De lehet, hogy működik úgy is a dolog, hogy egy tényleg szép lány némi IQ-val vonzódik a stabil háttérhez és gondolom vannak olyan urak, akik már túl vannak a kalandéhségen és egy állandó, dekoratív partnert nyafogás, fejfájás, extra igények, rendszeres anyós (!!) jelenlét nélkül akár nagyon hosszú távon is tudnak értékelni. Végül is hány haveromat hallottam már panaszkodni, hogy OK, jók a popénekesek, de nem mindig könnyű megtalálni őket és sokszor csalódás is előfordul. Szóval érdekes kérdés, de szerintem minden vidéki lányban ott lapul a titkos álom, hogy hátha egyszer visszajön értem a Doxaórás fazon... :)
De a másik oldalt sem szabad elfelejteni: mi van ha bevállalsz egy profit, aki aztán nem tudja abbahagyni az mellé"éneklést"? Mer azér ez is benne van a pakliban...
Fárasztó hétvége ígérkezik, de ilyen is van. :)
Jelentem nem látok kesztyűt és nagyon vidám vagyok. :)
Igazából én sem értem. :) A Te jellemzéseid alapján készül valami meglepetés!? (erre való hivatkozást olvastam ma.)
Ritkán írok? Olvass vissza Katóka. Remekül vagyok, tengernyi a feladat. Holnap indulok és csak vasárnap este jövök haza.
Szia,
a meglepi is meglesz :))) Amúgy hogy vagy? Ritkán írsz!!
hello mindenkinek,erdeklodni szeretnek azoktol akik mar jartak Szabina24 nevu holgynel,velemenyeteket varom,ja es hogy vannak bevallalos extrai a holgynek,valodiak a kepei?es ha mar ugy is it tartunk ugyanez a kerdes lenne,csak most Lola Cica holgyrol lenne szo,elore is koszi nektek,kellemes estet mindenkinek!
hello mindenkinek,csak egy erdekessegre szeretnem felhivni a figyelmeteket.biztos atneztetek a nyiregyi csajokat,en ep a minapp lilla21-nel akadtam el kis idore,ugyanis a 3ik fenykepe eleg perverz,vagy hogy fejezzem ki magam:)))a holgy ep a hirdeteshez valo kepre pozol,es kozben egy 2-3 eves kisgyerek meg belemaszik a kepbe:Da holgy bemutatkozo szovege meg igy:``Lilla vagyok ha képeim elnyerték tetszésedet vagy megbizsergették a fantáziádat akkor...``kossz inkabb nem:)
Látom Lola is visszatért, új névvel, új telefonszámmal. Annak ellenére, hogy nem feltétlenül a leglelkesebb, számomra még mindig a legszebb a mai felhozatalból.
Üdv mindenkinek.
Nemrégiben voltam Petránál (25). A hölgy a Deák téren fogad, egy panel lakásban. Kora valósnak tünik, a képeken Ő van. Ha egy lány a letakart arcképes fotón a cicit sem mutatja meg, annak általában oka van. Nos kicsi cicik, széles csípő, hasban sem egy csinibaba. Arca átlagos, semmi különös. Ami még nekem zavaró volt, az az enyhe szájszag, amit az arcomba lehelt, szóval kértem is, hogy inkább hátulról folytathassam :)
Nálam 5/10, egyszer voltam, de vissza nem térek.
További jó vadászatot, és várom mások beszámolóit is ;)
Mindenki azt és úgy hisz, ahogyan akar. Most már csak azt kell megbeszélnünk, miről is van szó!? Várom a meglepit! :)
Na az biztos véletlenek nincsenek, ezt én is így látom.
Sziasztok!
Én voltam Lettinél, nem volt vele gond, nem annyira kedves, de nem vészes. Az mondjuk érdekes, hogy sokáig Letti és barátnője néven hirdetett, aztán a barátnő sosem volt elérhető! Mindig az volt a szöveg, hogy a jövőhéten lesz! Picike, formás csaj!
Mostanában Whitelady érdekes még nekem, nem lehet elérni semmilyen időben, pedig kicsörög a telefonja. Nagyon igyekszik az ember kedvére tenni, nem jön zavarba semmitől! Mennék még hozzá, csak …
Konstans, megbízható szolgáltató szerintem az Ószőlőn dolgozó két lány Vanda és Kinga!
Jó lenne ha tényleg több hasznos beszámolót írnátok, nem pedig privátban menne a susmus, mert ezért van ez a fórum!!!
Üdv
"...ott voltam akkor, mindent láttam." Lehet, hogy mégse? Nem hiszem azok után, amit gróf írt Rólad. Jobban képben vagy, mint én hinném, de most jön a meglepi :)