Mire gondolsz? Valamit miért? :)
Mire gondolsz? Valamit miért? :)
Szia!
Szerintem teljesen korrekt beszámolót írtál a hölgyekről, és csak bátorítani akarlak, hogy legközelebb is hasonló beszámolóval lepjél meg minket.
Legyen szép napod!
Azon az éjjelen körülnéztem, ki van ébren és egyszercsak jöttek a bejegyzések ismerős nevek alatt, de nagyon sok. Egy darabig csak néztem, olyan volt mintha sokat ivott volna az üzengető. Aztán kikapcsoltam a gépet és másnap láttam a magyarázatokat, amit nem értettem. Csak később, utalásokból és hivatkozásokból jöttem rá, mi is lehetett ott és akkor. Máig nem értem és tudom az okát, de nem is baj hisz ez nem az én gondom. Később olvastam, Valaki dicsekedett, hogy rájött ki is volt és figyelmeztette a szerkeztőséget. Ezzel többször is kérkedett, ám legyen jó úgy, gondoltam. Aztán Ő gondolta másképp. Na ennyit sejtek a dologról. Ezt a "..de igen! Most." nem tudom és nem értem, csak azt nem vágom, miért nekem lett címezve. Nem zavar, csak megemlítettem. Jó éjt Mindenkinek, szép álmokat Nektek. ¤
Habár jönnek a megkeresések, nem hagynak unatkozni semmilyen formában? Van aki postásnak is gondolt! :)
Nagyon lecsendesült itt az élet, olyan vihar elötti csend van? :)
Ez tényleg gáz nekem rendbe volt minden én 11körül mentem hozzá!!Elhiszem h elis ment tőle kedved!!
amúgy nem értem valószínű...TÖRÖLVE...,de akkor mér nem azt mondta h ma nem tud fogadni gyere holnap,ő baszta el a ...TÖRÖLVE...:S!!
szevasz gebasz!!!Én ajánlom neked Kinga babát már 2 éve járok hozzá nem lehúzós és ápolt lány nagyon. Igaz nem vállal sok mindent de ez érhető is!!! Szerintem korrekt lány,próbáld ki nem fogsz csalódni.
szia drága,sok sikert a hétvégi silóhoz,csak bátran ezt szinte elsem lehet rotani ;)))))
Ja ,és valamit valamiért ;)
Kedves Chuk köszönöm jol vagyok remélem te is:)
(: Szép jó estét :)
Kedves gróf sajnos ebbe a mai világban már minden megtörténhet :( de nézzük a dolgok pozitiv oldalát nagyon sok csaj van a világon.D
Helló mindenkinek!
Mia(20) Nagyon édes kiscsaj!! Minden rendben vele, aktus elött zuhany, nem kényeskedik, kedves lány.
Vigyázzunk rá!
Szia!
Szép napot neked is, remélem, jól vagy.
"...nem nézném ki belöle ,hogy strigo..."
- Nem is gondoltam, hogy az lenne. Egyszerűen csak leírtam, miket szoktak páran kapásból ráírni arra, aki itt, ezen a fórumon feltűnően dícsér egy csajt. Függetlenül a dolog valóságtartalmától.
"...nekem is volt már ilyenre példa hogy ennyire kedves legyek valakivel de ez nagyon ember függö..."
- Persze, de azt azért látni kell, hogy ha ennyire kedves tudsz lenni valakihez, ott azért lelkileg is egymásra találtok, elég rendesen. Függetlenül attól, hogy eredetileg miért is megy hozzád.
Más körülmények között egy ilyenből akár jó párkapcsolat is lehetne.
Sziasztok!
Ma meglátogattam Laura39-et 06-30/518...TÖRÖLVE...
AZAZ csak meglátogattam volna.
Délelőtt felhívtam ( nem tudok ki hogyan van ezzel, de én csak max. azokat a lányokat hívom számkijelzéssel, akiknél már többször voltam. ) Fel is vette, elmondta az ...TÖRÖLVE..., és azt, hogy egy órával előbb hívjam, mint ahogy menni szeretnék.
13:40-kor hívtam és mondtam, hogy mennék hozzá, de azt mondta, hogy csak másfél óra múlva menjek.
Pontosan meg is jelentem 15:15-kor, telefonáltam, és kérte, hogy adjak már 2 percet, mert gyorsan lezuhanyzik. ( ez rendben is van, szeretem, ha egy lánynak friss illata van, én is mindig lezuhanyzok előtte )
Hívtam 5 perc múlva, és akkor azt mondta, hogy adjak már 5 percet, mert vannal a másik szobában és nem akar zavarni. Kérdeztem, hogy többen is ...TÖRÖLVE...? MOndta, hogy nem, csaka főbérlőjének a pasija van fent és nem akar ott JÁRKÁLNI!!! ( megjegyzem, hogy a két telefonhívás között csak egy csaj lépett az épületbe ) MOndta, hogy adjam meg a számomat és akkor rám csörög, ha elment a pasi.
Erre nem voltam hajlandó, de mondtam, hogy O.K. adok még 5 percet.
10 perc múlva hívtam és ekkor már nem vette fel a telefont.
Az itt leírtak velem történtek meg, lehet, hogy másnak több szerencséje lesz, de és köszönöm ebből többet nem kérek, megyek más csajokhoz, van még a városban választék.
Üdv: Thomika
Szerintem Nagykandur nem hazudik mert én nem nézném ki belöle ,hogy strigo vagy valami nálam is járt sajnos rólam nem ilyen véleményt írt. De viszont ilyen lányok tényleg vannak nekem is volt már ilyenre példa hogy ennyire kedves legyek valakivel de ez nagyon ember függö. Ki mit vált ki az emberekböl :)
Szép napot kedves forumozok :)
Tisztelt nagykandur_75: lécci írd meg Erika 23 elérhetőségét,mert sehol nem találom.Email címem hotak@gmail.hu, előre is köszi.
Tisztelt nagykandur_75: lécci írd meg Erika 23 elérhetőségét,mert sehol nem találom.Email címem hotak@gmai.hu, előre is köszi.
"...ha gyakran jársz "kezelésre" más a megítélésed, mint X idő kihagyása után..."
- Igaz lehet... egyes esetekben, de nyilván ez is személyfüggő.
Mondjuk, nálam, ha gyakran tudok együtt lenni egy jó csajjal, legyen az a partnerem, Kedvesem, stb, mindig ugyanolyan lelkes vagyok, mindig ugyanúgy jönnek a jó ötletek, megy a vadulás... :)
Szóval, az "extra" nálam mindig "extra" marad.
És természetesen igaz: írjon mindenki minnél többet, erre való a fórum, ugye.
Ha pedig valaki hazudik az általa leírt csajjal kapcsolatban, úgyis kiderül - az első látogatással.
Köszönöm a választ Kari-ka, ha ilyen akkor kihagyom.
A laura39 egészjó, ha vki szereti az idősebb korosztályt!!
van tükör a szobába:D:P, fürdő igényes, jól mozgott nekem az ágyba, franciája jó,de sztem nem nagyon ha ...TÖRÖLVE...
Köszönöm Leonidasz. Természetesen vigyázok rá! :-) Remélem minél hamarabb!