Debrecenre gondoltam.
Debrecenre gondoltam.
Kedves Szerkesztőség!
Az admin, modik nem látják, hogy ki az, aki merő szórakozásból mindent moderálásra küld? Abba kéne hagyatni vele, feleslegesen olvastatja végig az összes hozzászólást. Én kitiltanám az első figyelmeztetés után. Csak egy vélemény.
Üdvözlettel
Katómami
A dac meg a harag nem jár kéz a kézben, egyszerűen leírtam vakakiket és nincs szükség rájuk. Sosem voltak.
A farmeros Kató bejön? Kicsit fáradt voltam, de én. :)
Szia,
semmi harag nincs bennem, de dac igen és nekem eddig csak segített. Amúgy már nem érdekel annyira, holnapra meg elfelejtem. A dac nem bosszú, ne keverjük. Valaminek egyszerűen örökre vége lett, ennyi.
Viszont féltékeny lehetsz! Ritkán emlékszem az álmaimra, ma reggel arra ébredtem, hogy Csernussal voltam kettesben, fogta a kezem, beszélgettünk és egyszer csak megcsókolt. Mért kellett felébrednem??? :D
Na csá gyerekek.
Pp-nek igaza van a dac és a harag kéz a kézben jár,és mint tudjuk a harag rossz tanácsadó.
Barbi 26: telefonon beszéltem vele és nagyon kedves volt (az első benyomás nekem nagyon fontos ezért irtam hogy kedves) viszont nekem kicsit ...TÖRÖLVE... lenne, de szeretném meglátogatni!
Lilla21:mindenkinek más izlése van nekem bejött a leányzó és ...TÖRÖLVE...!Más is volt a lakásban mikor én nála jártam!
Mira22:őszőlőn rendel egyedül, formás kis husis csaj finoman van mit fogni rajta de az nem is baj ,mert kedves és türelmes! a képei tükrözik a valóságot.Nem vállal be mindent, de igaza is van legyen mindenkiben egy bizonyos igény!
Dr.gának nem lehet mondani sőt.....számomra és az én ...TÖRÖLVE... több mint megfelelő!
Remélem segithettem ezzel a pár sorral!
További jó keresgélést!
Hali lori!
Margóval kapcsolatban írtad, hogy: "Van valami a csajba...". Megmondom én mi van benne! Egy paróka a seggébe! :) Láttad? Az egyi képen illett volna megfésülködnie... :)
Én ugyan nem voltam nála, de nem is fogok. Ezt értsd úgy, ahogy akarod.
Minden jót!
Hali Ádim!
Írtad, hogy Lilla21-nek milyen formás idomai vannak... Nem kötekedésképp, de ...TÖRÖLVE....
Miráról viszont írhatnál még infót! Milyen a teste, ő van a képeken, milyen a hozzáállása, ...TÖRÖLVE...? stb. vagy ha van még bármi érdemleges róla, azt szívesen veszem/vesszük! :)
Ja, és Barbi26 éri az ...TÖRÖLVE...?
Köszi!
A dac nem jó tanácsadó, bár nehéz legyőzni. Ha különbnek mutatkozunk és azok is vagyunk, többre vihetjük és célhoz is érünk. Fel a fejjel. :)
Hali
Voltam már Nikinél nem is egyszer és csak jó dolgokat tudok mondani róla,viszont az utolsó alkalom nem volt olyan jó mint az előzőek.Mintha kicsit siettetett volna
Hali!vanda28-nál járt már valaki?Jó lenne egy kis infó mielőtt támadok.Köszi!
Én most Noé és Cicus között vacilállok. Noéról már írtak pár jót, de nem tudom- Cicusnál volt esetleg valaki? THX
Tisztelt vidékilány.
Pár hete adtam fel önöknek hirdetést,és írtam önöknek pár levelet a "kapcsolat"menüpont alatt is.Még mindig nem aktiválták a hirdetésem(várakozón van),és szeretném tudni az okát.Kérem nézzenek utána,vagy ha minden rendben van,kérném önöket hogy aktiválják.Kérnék választ emailben.Köszönöm.Vivien
Hali! És ő van a fotókon? Helyszín?
Ádám! Barbi26-ról tudsz bővebben? Ő van a képeken? Kora kb. valós?
Hali Uraim!
Margórol kérdeznék.Van valami a csajba.....Volt már valaki nála?
Tudod mi a baj? Már magam se tudom, ki vagyok, egy káosz van a fejemben. Hogy nem ez, az biztos. Ráadásul ma elég érzékeny napom van, tegnap akkora pofont kaptam, hogy a másikat a fal adta, de talán erre volt szükségem (átvitt értelemben, nem fizikailag). Először a gyomrom fordult meg, aztán a sírás folytogatott, de sikerült végleg pontot tennem valamire, ami régóta húzódott, évtizedek óta. Szerencsére ez nálam egy-két napig tart. Boldogok a lelki szegények! Köze nincs az itteni stand-upolásomhoz, még csak a munkámhoz se, de kihat rá. Úgyhogy ma ne is bánts, légyszi. Én is tudom, amit mondanál. Holnapra elmúlik, de még friss. Aztán jön a dac, ami mindig vitt előre. Jó fej vagy, Pálom! :)
Finom voltál, de megértettem. Igazad van.
Próbáltam nagyon "finom" lenni. Az életben ennél határozottabban nyilvánítok véleményt. :)
Katasztrófa engem fotózni, de csak Neked Pál: a farmeros kép az igazi, a civil Linda :)