Sziasztok!
Kriszta (25)-ről tud valaki valamit mondani?:)
Köszke!
Sziasztok!
Kriszta (25)-ről tud valaki valamit mondani?:)
Köszke!
tot1234 KÖSZI!!
Hali!
Milyen vak vagyok!!!Igazad van:)))))
fúúúú tényleg eddig észre se vettem:DD
veszélyes vagyis nem kivánatos ahogy pucsít ott:SS
Barbi 26: telefonon beszéltem vele és nagyon kedves volt (az első benyomás nekem nagyon fontos ezért irtam hogy kedves) viszont nekem kicsit ...TÖRÖLVE... lenne, de szeretném meglátogatni!
Lilla21:mindenkinek más izlése van nekem bejött a leányzó és ...TÖRÖLVE...!Más is volt a lakásban mikor én nála jártam!
Mira22:őszőlőn rendel egyedül, formás kis husis csaj finoman van mit fogni rajta de az nem is baj ,mert kedves és türelmes! a képei tükrözik a valóságot.Nem vállal be mindent, de igaza is van legyen mindenkiben egy bizonyos igény!
Dr.gának nem lehet mondani sőt.....számomra és az én ...TÖRÖLVE... több mint megfelelő!
Remélem segithettem ezzel a pár sorral!
További jó keresgélést!
Hali lori!
Margóval kapcsolatban írtad, hogy: "Van valami a csajba...". Megmondom én mi van benne! Egy paróka a seggébe! :) Láttad? Az egyi képen illett volna megfésülködnie... :)
Én ugyan nem voltam nála, de nem is fogok. Ezt értsd úgy, ahogy akarod.
Minden jót!
Hali Ádim!
Írtad, hogy Lilla21-nek milyen formás idomai vannak... Nem kötekedésképp, de ...TÖRÖLVE....
Miráról viszont írhatnál még infót! Milyen a teste, ő van a képeken, milyen a hozzáállása, ...TÖRÖLVE...? stb. vagy ha van még bármi érdemleges róla, azt szívesen veszem/vesszük! :)
Ja, és Barbi26 éri az ...TÖRÖLVE...?
Köszi!
Hali! És ő van a fotókon? Helyszín?
Ádám! Barbi26-ról tudsz bővebben? Ő van a képeken? Kora kb. valós?
Hali Uraim!
Margórol kérdeznék.Van valami a csajba.....Volt már valaki nála?
Hali!
A minap meglátogattam Lilla 21et és valami eszméletlenül jól csinálta a dolgát! A franciája elmondhatatlan és azok a formás idomai........Fantasztikus!Annak ellenére hogy nem mindig választ előnyös fotót, a munkája dicséretes!Ajánlatos, akárcsak Mira!Ő a kedvességével nyerte el a tetszésem nem siettet nem nézegeti az időt, és ami a legfontosabb nem csapja be a partnert egyik lány sem!Bár nem sok lánynál jártam eddig, de a jó lányokat meg kell becsülni! Barbi 26 is is nagyon kedves!
ami baba VIGYÁZAT VELE!!!!!!!!!!!!!!!!!
...TÖRÖLVE...?, és csak csatlakozni tudok "lófarok-hoz"sztem gyenge nézi az időt számolgat és sztem ...TÖRÖLVE...? is 8 -félóra
alig vártam lelépjek tőle.
barbi 26
nem lehuzós nagyon kellemes vele.én szerintem vele még az időből is kicsusztam de nagyon aranyos volt nem görcsölt érte nem nézte az óráját.
a franciája nem volt maga a tökéj de maga az aktus az nagyon jó volt.am nagyon csinos ,nagyon kivánatos csaj mindenkinek tudom ajánlani
a látvány mikor ott van az nagyon szép,igényes ápolt de tudnám még sorolni
sziasztok
kinga babáról tudom mondani közvetlen, aranyos,tudja a dolgát
és nem lehuzós korekt csaj
hali ha tudtok valamit Klaudia 20- ról írjátok meg nekem mailbe. meg ha tudtok valami jó csajt ajánlani. a mail címem: rev223@hotmail.com előre is köszi
Hello nem tudom ki az az ilettö aki irt rolam de ne akkarom mrgsérten de a gyerek lehet hogy látszik de mégis megvannak velem elégedve a partnereim ugyhogy le lehet rollam szálni amugy meg ilyen bunko illemtelen ne is keresen fel engem na szia
hello mindenkinek,csak egy erdekessegre szeretnem felhivni a figyelmeteket.biztos atneztetek a nyiregyi csajokat,en ep a minapp lilla21-nel akadtam el kis idore,ugyanis a 3ik fenykepe eleg perverz,vagy hogy fejezzem ki magam:)))a holgy ep a hirdeteshez valo kepre pozol,es kozben egy 2-3 eves kisgyerek meg belemaszik a kepbe:Da holgy bemutatkozo szovege meg igy:``Lilla vagyok ha képeim elnyerték tetszésedet vagy megbizsergették a fantáziádat akkor...``kossz inkabb nem:)
Sziasztok!
Én voltam Lettinél, nem volt vele gond, nem annyira kedves, de nem vészes. Az mondjuk érdekes, hogy sokáig Letti és barátnője néven hirdetett, aztán a barátnő sosem volt elérhető! Mindig az volt a szöveg, hogy a jövőhéten lesz! Picike, formás csaj!
Mostanában Whitelady érdekes még nekem, nem lehet elérni semmilyen időben, pedig kicsörög a telefonja. Nagyon igyekszik az ember kedvére tenni, nem jön zavarba semmitől! Mennék még hozzá, csak …
Konstans, megbízható szolgáltató szerintem az Ószőlőn dolgozó két lány Vanda és Kinga!
Jó lenne ha tényleg több hasznos beszámolót írnátok, nem pedig privátban menne a susmus, mert ezért van ez a fórum!!!
Üdv
Ez tényleg gáz nekem rendbe volt minden én 11körül mentem hozzá!!Elhiszem h elis ment tőle kedved!!
amúgy nem értem valószínű...TÖRÖLVE...,de akkor mér nem azt mondta h ma nem tud fogadni gyere holnap,ő baszta el a ...TÖRÖLVE...:S!!