Aktiváltam. Ott vannak a szemeim, nagyítsd ki!
Aktiváltam. Ott vannak a szemeim, nagyítsd ki!
A szemeim is korlátoltak :)))
A hatóságoknak, hivataloknak se titok, igy hát Neked se.
A szemem szürkéskék :) Általában mosolyog, néha szúr, akkor szürke.
Gondoltam :) És a mailemet is.
Gondolom. Te tudod, hogy nálam mi a műsor?
Leszüneteltem, ne arra játsszanak!
Csak nálam zavar, ha kicsit több látszik? :)
Megnéztem. Biztos.
Nem. Felhívjam Neked? :) Helyetted.
Úgy értem, kevesebbet jövök ide írni, majd olvasok, hátha mások is idetévednek végre! Leget, hogy volna még ötlet.
Jaj, tegnap a metróellenőrrel volt nemi életem, szakadjon meg!
Azt hiszem, ritkítok egy kicsit.
Mingyá Téged is modira küld, akinek ez a hobbyja :)
Szia! Jézusom, Te mégis betéptél! :)))
Ma meg Megasztárt néznek :)) Bár Gróf lehet, hogy gazért ment. Majd betépve itt lesz XD
Már sokat megéreztem én a te "mocskos lelkedből" :) Nem kell ahhoz nóta. Azért nem baj, ha ez nem az én zeném?
Ma ismét Ivánt hallgatom, na őt elég nehezen találnád meg a You Tube-on, de nekem itt van, amikor csak akarom (meg a géphez férek :)) és egyedül vagyok, s máris nem vagyok egyedül, mert van egy Ember a gyönyörű dalaival, búgó hangjával és az én érzéseimmel. Szóval, valami szép ebben a vad világban.
üdv mindenkinek:))
november 2-ig Nyíregyháza-sóstón megtalálható vagyok nonstop.Puszi
moncsi
Egy kis beszámoló a hétről: Jártam a Lolánál... hmm... egy édes kis tünemény, a mélytorkosa nagyon jó, nem dicsérem tovább csak ajánlani tudom!! Ő volt a hét elején, hétközepén jártam Ilcsinél na az tuti nem az idén barnult, flegma, unott, semmitmondó volt a félóra vele számomra! Újra meglátogattam a Szendyt, hát drágám jó lenne már a képeidet újakra cserélni, mert kicsit levagy már lakva! A ház ahol voltam eléggé lepukkant, régimódi, és még a testőr is ott ül, elég kiábrándító! Voltam már nálad régebben, de ez a mostani félóra veled nem hozott újra tűzbe! Neked is elmúlt már a varázsod!
Niki(21)-nél járt valaki?
És az új ikreknél?
Barbara(20) és Jázmin(20) tök egyformák. Még a gyűrűk, a karkötő, a nyaklánc és a fülbevaló is :)
Csak egyikőjük a szobában, a másik pedig a fürdőben van lefotózva, mobillal.
Mindenki azt ír ide, amit akar. A vélemény szabad.
Sztem Kari-ka nem lány és nem manager. Egyszer én is jártam Kinga babánál és soha többé, de ez igények és izlés dolga.
A lányok nem teljesítenek egyformán minden alkalommal. Ez a fórum a tapasztalatok megjelenítésére szolgál, felesleges itt a múbalhé.
(A hirdetőket és managereket meg elég könnyű kiszúrni :)
Vandáról:
A telefonszámokat nem szoktam elmenteni, vagy felírni, de volt egy lány a Mező utcán, aki néha Vanda, most talán Letti(23) néven hirdet. Formás, nagyon alacsony, nemroma nő, hosszú, sötét hajjal. Korrekt, igényes, kedves, profi. A városban hosszú idő óta az egyik legjobb.