23
23
23
Jo akkor várlak
igen igy van majd beszélünk
Komoly
Üdv, Bestiánál járt már valaki? Valaki írna róla? Szívesen mennék de gondoltam előtte érdeklődöm nálatok
sziasztok:)
Clau fantasztikus volt! szeretném mindenkinek ajánlani.
tiszta környezet,ügyel a higiéniára,bájos kedves,jó test,van humorérzéke,vagány és még sorolhatnám.
jah és nagyon jól használja a beszélőkéjét,nem csak beszélgetésre. 10\9.élvezzétek!
csácsá
2 napja felhívtam Mendy 19-et, vállal gumi nélküli szexet, én kicsit tartok az olyan dologtól, ahol a csaj gumi nélkül bevállalja:)
Én is ezt mondtam, aztán letettem! :)
Az elhatározás hiányzik csak, mert szeretem. :)
Szia!
Nem nehéz abbahagyni, elhatározás kérdése csak. :)
Stelárol valaki,valamit???
Kedves Cool !!Elöször is itt most ki fog derülni mennyire vagy tökös srác hogy kb 5 percnyi ismeretség után tudsz e merevedést produkálni:)Ez azért nem olyan egyszerü...De szerintem PL:nagyember és jomagam azért rosszalkodunk itt mert kapcsolatban élünk vagy nössek vagyunk...És ismerkedünk máshol is csak megérje a kockázatot....Mert az hogy nem szabad ez szépiti meg az egészet:)Remélem jol érezted magad Nicolnál és vigyáztál rá....Mesélj majd..???
Majd hívlak van időm,mudod a sör lassan butit ,de én ráérek.
tudna valaki valamit írni Chanel vagy Leusrol?Megköszönném.
Hy Heineken star!
Úgy látom Mendy már meg is előzött amit leírt magáról az igaz, bár lehet hogy már voltál is nála :)
1 dologgal azért kiegészíteném hogy nagyon fiatal és azért van mit tanulnia még, az ár az jó vagyis nem a drágább kategória:)
Esetleg valaki volt már Lola(18)-nál az egy kis infót írhatna.
Szia!
Már megint akkor kerestél, mikor ki voltam kapcsol(ód)va! :) Kérném az idpontot a hirdetésemben figyelembe venni!
Hogy vagy amúgy? Kaja, pia? :)))
Sziasztok srácok!
Nézegettem itt a fórumot, és gondoltam én is csatlakozok hozzátok...! :)
Talán holnap sikerül elmennem Nicole-hoz...beszéltem vele, nagyon szexi hangja van!
Remélem az arca is olyan szexi...
Azért először hozzá, mer TI jókat mondtatok róla!
Tehát ti lesztek a felelősek érte! De remélem igazatok van! :)
Ha sikerül elmennem hozzá, majd mesélek...
Jó vadászatot!
U.i.: Remélem nem csak az ilyen csajokkal kezdtek ki...! :)
Üdv.: Cool
Sziasztok!
Alexa(19)-nél volt már valaki? Ha igen milyen a csaj? Kecó? Árak?
Újból érdeklődnék,mivel választ azóta sem kaptam és a hirdetésem sem aktív Pedig kedd óta be van fizetve a díj Legyetek szívesek akitválni Köszönöm