És úgy néz ki, hogy az írásodat valaki csak küldte moderálásra, de végül is nem lett törölve.
Egyébként meg korrekt szokott lenni az oldal, a hirdetőket is helyre teszik.
És úgy néz ki, hogy az írásodat valaki csak küldte moderálásra, de végül is nem lett törölve.
Egyébként meg korrekt szokott lenni az oldal, a hirdetőket is helyre teszik.
Szia Vándor!
Nincs itt semmi vihar, csak egy kis szokásos csipkelődés. Szerintem a két fiú bírja egymást.
Szia!
Amit leírtam, komolyan gondoltam, úgyhogy senki sem tud befolyásolni :) Jól érzem magam itt, ennyi.
Legyen szép napod! És Grófnak is meg vándorkaszának is. Bélapapi már eltűnt, azért neki is.
A megérzéseim meg sose csaptak be, ez grófnak válasz. Különben is mi már "ismerjük" egymást. És Gróffal is, hiába tagadja :)))
Valóban.
Mondjuk a fazonok közt is akad, aki ilyen alkalmakkor is itt tölti az időt :)
Sztem nem kell túl sokat gondolkodni ezeken a dolgokon.
Ha tudomásul veszed, hogy ilyen a nívó, akkor csak pozitív meglepetések érhetnek. És ha valaki szutyok, ahhoz nem kell menni, vagy legalább nem kell visszamenni. A jókat pedig azzal erősítjük, hogy szépen csengetünk :)
Mi van veletek gyerekek,vihar egy pisis bilibe????????????
pffffffffffffffffffff
okosak legyetek,ha már szépek nem vagytok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tud valaki valamit Mandy-ről? Mostanában nem elérhető.
Semmiféle szelet nem szeretnék kifogni, mert nincs miért. Alapozásról pedig tényleg kár beszélni ebben az esetben. Egy jó beszélgetéshez nem kellenek ilyen előjátékok. Miért van az, szinte minden mondatodban van egy kis "él" egy kis "light chilli"? Olvasd csak vissza az előző bejegyzéseidet. :)
Nem zavar, bármit-bármikor írhatsz rólam. Ez csupán egy kérdés volt, amire nem is várok választ. :)
Sziasztok,
Claut tudom ajánlani már kétszer voltam nála! Nagyon aranyos kicsi de formás lány tökéletes fenékkel. Sok mindent vállal és nagyon jól is csinálja! Elmondása szerint csak pár hétig van Győrben úgyhogy hajrá utána visszamegy Pestre!
Üdv!
Írhatunk és mondhatunk bármit, ezekből így kevés dolog állapítható meg. Ha Valaki ezek alapján ítél, vakvágányra tévedhet. Különösen mások jellemzése érdekes, főleg ha ezekből ítélkezünk. Valaki ( :) ) mondta? Az írás a lélek tükre!
Hétszer voltam a hétvégén a temetőben, de káoszt nem láttam. Minden hónapban legalább egyszer kimegyek, de inkább kéthetente.
Scepti!
Hogy mennyire és miben tanulságos nemtom,de hogy betüszerint igaz az tuti.Fura módon mindig azokat az irásokat küldik a modihoz ami a lányokat negativan érinti,a lányok irásai nem zavarnak senkit.Igy nem nehéz kitalálni kik küldözgetik moderálásra hozzászólásokat.Ahogyan Te fogalmaztál,a vélemény szabad.Tehát nekem eszembe sem jutott moderálásra küldeni amit rólam irtak,mert ha Én hangoztathatom a véleményemet akkor az a min ha elfogadom a mások véleményét.Egyébként azt hittem a hosszu hétvégére leapad a hirdetések száma és csak az elöfizusok maradnak.Ehezképest tegnap és ma is történtek frissitések,tehát némelyek még ilyenkor is rendelnek ahelyett hogy a szeretteik sirjánál rónák le tiszteletüket.Sztem ez elég sokat elárul.
Kezded helyén látni a dolgokat! Köszönöm! :)
4-év röplabda után cselgáncsoztam elég sokáig. Ma kerékpár, túrázás és konditerem. Ebéd után minden Nap séta. :)
Pál uramat nem tanácsosztásra hívtam meg, ha figyeltél. Egy kellemes masszázsra, beszélgetésre, bármire :)
Én meg kéziztem, meg kosaraztam. Mit akar tőled gróf? Vagy Ti is csak játszotok valamit?
Most őszintén! Ki tudna és miért, hogyan megvezetni? :) Én csak játszom. Ismétlem önmagamat. Ez pedig csak egy kis élvezet a szürke hétköznapokban. De most komolyan, mit akarna tőlem Pál? Te se gondolod komolyan, úgyis úgy élem az életem, ahogy én látom jónak. Pál jó fej és kedves is, már ami átjött. Téged is bírlak a hülyeségeiddel együtt, vándorkaszát is. Egész jó csapat verődött itt össze és élvezem, hogy én vagyok az egyetlen nő :)))
Hi!
Ezt mondod egy volt matekversenyzőnek?! :)
Drága vagy de erre nem is gondoltam.
De majd legközelebb megkérdezlek téged hogy mikor kezdhetek jó?
Puszi Nicol
Megérkeztem! Most jöttem, mert a temetőben is voltam.
Én röplabdázom, nem baj? :)