Az északi fény ragyogja be elmédet! :)
Az északi fény ragyogja be elmédet! :)
Jóéjt Tündérem! :) Valaki legalább vigyázza álmaimat, gondoskodik rólam és tudja-látja a jövömet!? :) Egy igazi ANGYAL! :)
Mit nem adtam én? Rém-lik! :)
Hatalmas az eltérés vicc és szurkálódás között! De akkor jöjjön a mantrád, sokszor és több helyen olvastam már! Ha Neked így tetszik? :)
Magyarázod és terelsz, de mint mondtam nem zavar semmi! :) Miért baj az, ha Valakivel nyugodtan beszélgetek, viccelődöm, esetleg kicsit vidítom? :)
Mivel családtagjaim kiszámíthatatlan fontossági sorrend alapján méltóztattak temetőbe menni, ezért voltam ennyiszer. Több sírt is rendbetettem, mert az örökösöknek erre nem volt érkezésük. (mert elfogyott a hagyaték?!) Drága Édesanyámat pedig 1-én ebéd után vittem ki. A fiamat pedig hétfő este 8-kor. Mivel jó bolond vagyok, így rendesen ki is használnak. :) De szívesen mentem, nem teher ez nekem.
Hi mindenkinek!
Egyetértek, én is így jártam, aztán az 5-6. sikertelen teló után meguntam, és azóta inkább hagyom.
Ami Emese25öt illeti, a helyszín miatt alapból nem megyek hozzá. Túl sokszor fáztam már ott rá, és vannak mások, akik megbízhatóbbak. Pl Mendi, vagy Klaudia25, de pl Lara 36 is csodás! Az egiyk legjobb a városban!:)
Anúgy csak egy tipp, a ... TÖRÖLVE... többen írnak, mint ide...
Ja és valszeg Mariann 25 lesz a következő, akit kipróbálok, hogy milyen, mert bejön a képek alapján!:)
Üdv
ilko
piszkosfred lara22, dorombolocicamica...stb kerülendő. mint ahogy lentebb írtam, még ingyen sem mennék többet...
Te próbálsz folyamatosan befolyásolni, nem Pál, eredmény nélkül persze. Hol azzal van bajod, hogy meddig csinálom, amit csinálok, "Most hagyd abba..." (Te írtad!), a fotóimmal van bajod stb. Elegen hirdetnek ezen az oldalon, talán elférek én is.
A fotóim olyanok, mint én, akinek tetszik, ránéz, akinek nem, elfordul. Akkor hagyom abba, amikor én gondolom, addig fórumozok, ameddig én akarok, annak írok, akinek én akarok és addig, amíg válaszol rá. Makacs vagyok, tehát csak észérvekkel lehet hatni rám. Ez van.
Kedves Gróf! Mire lesz szükségem? Ami megtörténik, annak meg kell történnie, de nem hinném, hogy Pál, vagy bárki itt ártani akarna, vagy tudna nekem.
Nico!Neked örülök...Jövök ahogy idöm engedi...
Ugrobugri:Emese 25 ös történeted nagyon tetszet,jot mosolyogtam....Mercédesz velem is eljátszota ezt hogy nem vette fel a telefont...Én nem keresem többet....Örülök hogy irkálsz ezek jo dolgok....
Szia! Esetleg próbáld meg felhívni telefonon. Mi nem gyűjtjük, de felhatalmazásunk sincs erre. Tudod, vannak személyességi jogok, meg jogdíjak. További hasznos keresgélést, hátha valaki tud segíteni Neked.
Sziasztok !
Valaki tudna nekem segiteni hogy hol talalok valami jo sex videot vagy sex fotokat az itt hirdeto Charlote-rol ?
Ha van valakinek kuldene nekem ?
Elore is koszonom
Sziasztok !
Valaki tudna nekem segiteni hogy talalok-e valami jo sex videot vagy sex fotokat az itt hirdeto Charlote rol ? Vagy ha van valakinek kuldene nekem emailben ?
Elore is koszi mindenkinek
Ugrobugri köszi az infókat,amint lesz kis maszekom,már látogatom is a csajokat.Most van egy kis válság,de talán 2-3 hónap és kikeveredek belőle.Meredesz32-vel kapcsolatban elmondanám,h én is úgy jártam,h mondta mehetek most,mire odaértem nem vette fel a telefont.Visszaolvastam,másokkal is megcsinálta.Nem baj elég sok csaj van akikről jókat írnak lehet menni máshoz is!A Lara 21-nél egyébként Larácska22-re gondoltam,csak pont nem hirdette magát és nem tudtam,h hány éves.Ő hozzá érdemes menni?
Ez a beszéd, Katónéni! :)
Figyu Bökdöső. a közös zuhany nem segít a higiénés problémákon?
Melinda (27) v. Kinga (21) valaki valami infót !?!?!?! Köszi
Kedves Szimpi !
Én már írtam a fórumon Zsófikáról és NAGYON NEM AJÁNLOM !!!!!