Szia Tibior!
Lehet hogy bunkó vagyok,de van legalább némi elképzelésem az ápoltságrol és a higiéniárol!Egyébként nem kellene a szavaimat kiforgatni!! Én egy szóval sem irtam hogy Letti ápolatlan!Én azt kifogásoltam,hogy amit más lányok elvárnak,de minimum felajállanak az Lettinél nem elvárás,sött amikor Én kértem hogy zuhanyozhassak csak lesett rám.A kettö nem ugyanaz!!Hiába ápolt,és jolöltözött ha a férfiaktol nem várja ezt el.A magánnyal és a kutyával kapcsolatban egyaránt mellélöttél!! :))) De ha már egymás piszkálásánál tartunk akkor néhány észrevételem nekem is van,ami szerintem elgondolkodtató.Például hogy Te mindig csak akkor tünsz fel,ha Lettiröl és Kinga babárol van szó!!Mindkettöjüket nagyon jól ismered,véded,és ajállod is mindenkinek.De csak Öket kettöjüket!!!Soha senki mást csak Öket.Lehet hogy Te ezért vagy még mindig ujonc,Én meg kvázi-tag????? :))))))De van még egy érdekesség!Te Május 21.-én Pénteken 14:23-kor regisztráltár erre a fórumra.Május 21.-én Pénteken 14:14-kor ki regisztrált a fórumra????Kinga baba!!!!De érdekes!!!!! :)))))Csak nem Te vagy Kinga baba,vagy Letti,esetleg egyenesen a góré?????? :))))) Üdvözöllek benneteket,további jó irogatást,bár a régi mondás szerint a jó bornak nem kell cégér!!!!! :)) :P