..csak nem Sarkcsillag? :)
..csak nem Sarkcsillag? :)
És írok egy pár lányról Kriszta(25);Réka(23) ők korrekt szolgáltatok, de Eszter(29) egy nagyon elgyötört nő nem ajánlom senkinek!
Sziasztok!
Valaki tud infót mondani Angéla(20);Niki(21);Barbi(26);Vanda(20);Whitelady(33);és Kinga Baba(23) nem olyan sürgős de a jövőhéten meglátogatnám az egyik hölgyet a valászokat köszönöm!Az érdekel hogy mennyire korrektek, és mennyire nézik az időt stb-stb!
Helló Fórumozók! Mivel még új vagyok a témában segítségeteket kérem, keresek : vékony, csinos, kis mellű fiatal lányokat. A javaslatokat köszi!
Meglátogattam a Niky és Amarilla párost a lakás tiszta, kúlturált. A két lány meg fantasztikus, és ha olvassátok lányok ezúton szeretném megköszönni a csodálatos élményt.
Sziasztok!Ma is és holnap is elérhető vagyok bár a hírdetésem nincs még fenn de remélem mihamarabb megtalálható lesz!(Rajtam már nem múlik!):)09-20ig!Puszi mindenkinek!
Cleo.......iigen ö van a fotókon, ügyesen fotózták a számomra rettenetes tetoválásai nem látszanak. Sok szerencsét a hölgyhöz.
Szép napot mindenkinek!Végigolvasgattam a piroslámpás Pécsi fórumot,hááát nem mondom hogy jobb mint ez.Tényleg sok a kamus,sok a mocskolódás..
Sokat nem tudtam belőle kihámozni,itt viszont már van néhány "sógor" akinek adok a szavára!
Szeretem az újat(inkább tippre mennék,mint blintre),de a jólbevált barátnőkhöz visszajárok.Úgy vettem észre ők is jobban szeretik a normális törzsvendéget mint az újat aki kitudja milyen...
Van köztünk mindenféle...
Én a tiszta csöndes helyeket szeretem,a nagyipart(Petőfi u. Nagy Ferenc tér) kerülöm!Nem írok rosszat róluk,nem vagyok bosszúálló típus.
Fiúk ha van tuti tipp,írjátok meg!
Üdv..
Bla, bla bla... Bolond lukból bolond szél fúj! :)
Kedves Bush !!!
Teljesen egyetértek veled de én úgy gondolom ha vár a hölgy előtte "rendbe" teszi magát és nem akkor szembesülsz a tényekkel amikor föléd mered egy "DÖGLÖTT SÜN" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sziasztok!
Edináról tud valaki valamit? mert még nem nagyon láttam itt fent...
Szia ilko!
nagyon megköszönném,ha a törölve részt elküdenéd neked priviben: allambertt@gmail.com -ra.
Tisztelt szerkesztőség!
Én is beállok a sorba!:) 2 hete adtam fel a hirdetésemet és még mindig nem jelent meg! Folyamatosan azt írják ki hogy hamarosan aktiváljuk!!! A másik nagyon rossz hogy nem lehet önökkel kommunikálni!!! Az egy dolog hogy van olyan hogy "kapcsolat" menüpont de úgy veszem észre hogy ez egyoldalú dolog!!!! Legalább 5 levelet küldtem önöknek de arra sem méltatnak hogy válaszoljanak!
A hamarosan mint jelent?? 2-3 hónap?
Legyenek szívesek megnézni a hirdetésemet és aktiválják ha minden rendben, vagy értesítsenek ha én hibáztam valamit és azért nem jelenik meg!!
Claudia
Szia!
Remélem, Veled még tudunk cseverészni. Hiányoznál :) Bélapapa azért tűnt el,mert ő egy békés természet, utálja az ilyen marakodásokat. Talán ő is visszatér egyszer. Kedves ember és Gróf írhat bármit, sok minden átjön egy fórumozó emberről még a neten is.
Legyen szép az estéd és minden napod! Talán még találkozunk is :)
Akarja a halál kidumálni magát bármiből. Mesélhetsz bármit, tudod, mit tettél, több nem kell. Én kösz jól vagyok.
Kurvára nem ez történt, amit leírtál, csak az eleje igaz. Valóban összekevertelek valakivel, de ez csak a történések eleje, tényleg nem veled akartam levelezni, már mindegy. Hogy balhé, vagy műbalhé volt köztetek, már az sem érdekel, nekem sikerült újra építkeznem. Nem tudom, milyen perről beszélsz állandóan, itt semmilyen per még nem történt. Ez sem tartozik rád, hogy mi volt, van, lesz. Hogy ki Alex, te biztosan tudod. Engem egy primitív liba hívott fel ordítva, így velem senki, senki sem beszél, főleg aki abból él, amiből ő. Mint egy elmebeteg, úgy ordított, betojva, mert tudta, hogy nem egy libába szaladt bele. Engem nem húztak le, az csak egy hirdetési díj volt és a többiről szintén csak annyit tudhatsz, amit neked előadtak.
Tudod, az életben is hosszú idő, míg egy embert igazán megismersz, hát még a neten. Viszont a gép mögött emberek ülnek, emberek írnak és elég jó emberismerő vagyok, bizony sok minden átjön még így is.
Ez itt ugyan csevegés lenne, de úgy tűnik, megint témánál vagyunk. Jobban érzem magam a bőrömben, mint te, ez biztos, lehetnek millióid. És ugyan mi a fenével tudna bárki bármivel ártani nekem? Ez vicc. Azt se tudod, miből élek, csak találgatsz.
Én viszont többet tudok rólad, mint gondolnád, ugyanis vannak akikkel beszélek és ismernek téged és mesélnek. Tök mindegy.
Élj boldogan és légy elégedett magaddal, sokan szeretnek. Én próbáltam beszélgetni veled, de lehetetlen. Ez is mindegy.
Nem vagy hatással se rám, se az életünkre, munkámra, sikeremre, bukásomra... Én alakítom az életem, mint eddig.
Részed legyen benne! :)
Ki másnak írhatnék ilyen szépeket? :)
Hol vagy Gróf? Most nincs meccs. Téged olyan könnyű hergelni! XD
Szia kockahas. Elárulod ki az a 3 lány? Szeretek Ajkára járni, ott még nem csalódtam.
Kedves Vándorkasza!
Ez még mindig nem veszekedés, csak szimpla beszélgetés :)
Szép napot!
Remélem, ezt nekem írtad! :D