Ez olyan mint a sakk. Mi vagyunk a sakkfigurák és van a felsőbbrendű, aki játszik velünk.
Ez olyan mint a sakk. Mi vagyunk a sakkfigurák és van a felsőbbrendű, aki játszik velünk.
Figyu Gróf! Én mindig kilógtam a tornasorból, de tiszta a szívem és ez nem hülyét jelent, csak a bőrömből nem tudok kibújni. Nagy az igazságérzetem is, ez se jó. Látom, mások hogy viszik sokra, de nem tudok olyan lenni. Ez vagyok én és így is halok meg, azt hiszem.
Ezt Te csak gondolod, észre sem veszed.
Mindig tetszettek az irányított jótanácsok. :)
Inkább besároznak. Kihasználni nem tud senki.
Ne hagyd Magad, kicsit hízelegnek majd kihasználnak. Ez a valóság.
Szia!
Te mindig hirtelen, mikor kell? :)
De mindig pofán b@sznak, én meg azt hiszem, még mindig nem tanultam, naív gyerek maradok örökre.
Szia!
Na ebben igazad van sajnos. Most jön az, Pál=Alex vagy megvettem a lámpát, meg ami onnan nyílik. Kicsit gyerekes dolgok ezek?
Hátha még ismernél, de igazán! :)
Ki a fenében lehet megbízni? Unom, hogy csak magamban, meg a fiamban.
Jaj, neeee!!!! Elég már.
Persze, csak nem értem, mi a célja már?!!!
Üzlet ide, vagy oda, nincs díszlet, csak a masszázságyam, meg egy kis Buddha szobor :)
Mi a címe? :)))
Jut eszembe! Te látsz másik Lindát Veszprémben rajtam kívül? Valaki érdeklődik odaát Linda iránt, ment is válasz, csak nem tudom, én vagyok-é az a Linda, mert én biza semmilyen Petrát nem látok itt, de a lakásban se. De a vidékilányos Lindáról ír a pofa, az meg ugye én volnék. Nem értem. Sose szállnak már le rólam?
Hali!
Hogy tetszik a séróm? Vagy 6-7 centit lekaszált a fodrász belőle, de áll végre valahogy. Alulnézetből is fotóztál? :)))
Előlnézet, oldalnézet megvan. Féloldalt is, álló, fekvő is :) Amúgy, ha nincs vendég tundrát hordok, tudod, azt a szép rózsaszínt, nem harisnyát, utálom.
Más: kitől kéne még nekem óvakodnom szerinted. Nem vol elég, azt hiszed? Teszek rá, én is bohóckodtam egy sort.
Drága Heineken star!
Először is köszönettel tartozom neked hogy te vagy az első aki rosszat irt rólam!
A második pedig mivel majd 2 hete alig voltam elérhető ezért pontosan tudom hogy ki vagy és mi nem tetszett neked!Minden szép és jó volt mindaddig amig ki nem ejtettem a számon hogy huzzunk g.mit!
Ezért ha gumi nélkül akarsz akkor kérlek keress magadnak barátnőt vagy cseszegess mást!
A harmadik pedig ...TÖRÖLVE... nem alkuszom azt kapod amit megigérek nem ugy ahogy te csináltad!Az időt valóban nem nézem és nálad valószinüleg meg volt az okom hogy úgy viselkedjek ahogyan azt tettem!A franciámmal kapcsolatban a visszajárósaimnak tökéletes!
Gondold meg nem e benned volt a hiba!
További szép estét!
Szép Napot Mindenkinek!
A napokban jártam Angéla20-nál aki egyébként Veronika néven fut mostmár,nekem a tapasztalataim, csak pozotivak talán annnyi negativitást talátam benne hogy a francia nem elég jó.De egyébként igyekszik a csaj.
Sziasztok!
Győrben mostanában semmi uj nem történik,csak a megszokott csajok:(ha jön is vki az is vmi kis beképzelt,luxuskurva.Elegem van a királylányokbol!