hello én taán tudok.. mi a kérdés?
hello én taán tudok.. mi a kérdés?
Tiszteletem minden kedves fórumozónak tudna nekem segíteni valaki Szandy 27 nevű hölgyel kapcsolatban ? Előre is köszönöm a segítséget.
Csá ugrobugri!
Irigykedem rád!Én voltam párszor Mónika 29nél,de akkor még a baumax mögött fogadott!Meg is irtam véleményem,nagyon redben a hölgy!!Stellán gondolkodom,és mi a helyzet ezzel a Dominikával??Tegnap egész nap próbáltam hivni de semmi?Kamu lehet?
nyír1boy!
Amatőr vagyok! Te többet tudsz a lányokról, most látom, hogy Hírdető vagy.
Esetleg Katicabogár, vagy Szandra?
Huu ez az Anna(41) nem gyenge :)micsoda test,biztos meglátogatom.
Igazatok van a fórum szerepével kapcsolatban, nagyon kell a tapasztalat, a korrekt beszámoló. A lányoktól/managerektől viszont nem kell sokat várni, mindig lesznek aljanépek, ez egy iyen sport. Aki jó, azt megtaláljuk és éltetjük, aki nem, az meg úgyis kihullik, az infók összefutnak.
Az is igaz, hogy itt rendkívül magas a lehúzósak, buták, szemetek és csúfak aránya, de erre más városokban is lehet számítani. Ők azok, amik. Persze az ember mindig megörül a színvonalas találkozónak.
Azt is látni kell, hogy milyen összefüggés van a minőség és az ellenérték között. Voltam lányoknál Bpen, Győrben, Debrecenben, de Nürnbergben és Moszkvában is. A fővárosban min. 150% a nyhihoz képest, a két külföldi nagyvárosban pedig száz-kétszáz e u ró/óra az induló!
Köszi, láttam már, de gondoltam újabb infok sohasem árthatnak...:)))
De Szandra 27 -ről még nem olvastam, se itt, se más oldalon, ezért is írtam....
Azért köszi mégegyszer a segítséget!
Hello nyír1boy!
Ha lányról kérsz infót, keress rá a nevére itt, jobb oldalon ->
Pl. Katicáról több vélemény olvasható.
Sok sikertelen próbálkozás után végre sikerük Mónika29-hez feljutnom.
Szerintem jobban néz ki mint a képeken. A lakás tiszta, a fürdő törölközö szintén.
No de a lényeg: Nem kihúzható kanapé, igazi vörös baldahinos francia ágy. Míg fürödtem gyertyákat gyujtott, halk zenét tett fel. Bármiröl lehet vele beszélgetni 5 perc mulva olyan mintha régi ismerősök lennénk. Az időérzékemet teljesen elvesztettem. Az egy órában csak egy action volt, de ez az én hibám, és bőven kárpótolt a kedvessége, közvetlensége.
Szóval aki nem igényel extra dolgokat (mert az nincs), de fontos a barátnő feeling, a jó társaság, egy szép formás igyényes partner, az ne habozzon.
Egyetlen baj van vele. Nehéz, sőt néha lehetetlen elérni.
Látod ez a legnagyobb baj. Próbálkozunk jó döntést hozni minél több infot begyüjteni, aztán néha magunkal tolunk ki:(
Mikor én hívtam szó sem lehetett kölcsönös fr-rol. Ez változott?
Tisztelt VL szerkesztőség! Kérlek benneteket nézzetek utánna, miért nem tudok ingyenes hírdetést feltenni az oldalra.Köszönöm: Andi.
Nekem nem is írsz? :( Jó reggelt!
Hali!
De voltam...Edina21-nél.
Sajnos Nicolhoz nem jutottam el, mert közbejött egy munka, és így sajna le kellett mondanom.
De nagyon kedves volt, és azt hiszem megértette, hogy sehogy nem fog aznap összejönni.
Edináról nem mondok addig se jót se rosszat, amíg nincs összehaonlítási alapom, de:
megbeszélt időpontban várt, megbeszéltük, fizettem, és letudtuk. Így elsőre nekem minden korrekt volt.
Kíváncsi vagyok Nicolra így hozzá még megpróbálok a közeljövőben elmenni!
Üdv.: Cool
Olyan ízvilág és illatbomba, mintha a fáról kóstolnád a gyümölcsöt! :)
Cool!!!!Mi van veled?Eltüntél!!Nem voltál lövöldözni??Mesélj már??
ugrobugri!!Hát nem irtatok véleményt igy Én teszteltem:) rosszat nem irhatok mert ugyan vártam rá picit de a lakás igényes,tiszta,zuhanyzó is rendben..az eleje kicsit vontatott volt de ez legalább annyira volt az Én hibám is...Stella komolyan jo csaj képek valodiak és a müsor is jo volt...Kellemesen csalodtam...Én nem szoktam linkelni Én még megyek hozzá:)
Sziasztok! Én nem vagyok nagy fórumos, de a Szendy(35) beszámolóhoz hozzá kell, hogy szóljak pár szót. Voltam Szendynél annó, a képei valósak csak sajnos igen régiek, és ez megtévesztő! Régen valóban jól nézett ki, csinos test, szép hosszú haj, viszonylag elfogadható arc, leszámítva azt a nagy bibircsókot az arcán, ami már akkor is visszataszító volt!!! DE EZ MÁR A MÚLT!!! Nemrég újra meglátogattam és a látvány ami fogadott, kiábrándító volt... Kiélt arc, fénytelen kócos haj, a régi szép "kerek fenék" helyett, nagy NARANCSBŐRÖS VALAG fogadott!!! Igaza volt az előttem szólónak (Zoli79), a képeit valóban le kellene cserélnie újakra, ami a mostani állapotában ábrázolja. Így nem okozna csalódást esetleg olyan vendégeknek akik csak készülnek meglátogatni Őt a mostani képek alapján. Csak a látvány kicsit furcsa lesz mikor kinyílik az ajtó. Egy biztos engem az életben nem fog többet látni.......
Kérni kell tőle kóstolót, majd megtudod, milyen finom :) Én most egy dobozost bontottam, kicsit átmelegít és alacsony az alkoholtartalma, meg véd a ráktól is.
Én már meg se nézem, berakom legalulra :) Mindig húzok egy-kettőt, befizetem, aztán jön 3 helyette... Nem nagyon érdekel.
Nem jött a Mikulás. Gróf is beígérte magát még Mikulás előttre, de nem volt, még jelmezben sem.
Itt ma nem volt olyan hideg, majd csütörtökre ígérik, meg utánra. Mikor tavaszodik már ki?! Szombaton jön osztrák pajtásom néhány napra, én Don Alfredonak hívom, de csak 2-3 napot lesz itt, mert hideg van és a ház is kihűlt, villanyfűtése van. Kíváncsi vagyok, milyen programot talál ki egy hideg-rideg hétvégére. Ezek mennek most, néha cseng a telefon, jönnek, mások nem jönnek. Szóval, ilyen téli unalom van, de azért elvagyok magammal. Nincs veszekedés se, mert magamat nagyon szeretem és teljes az egyetértés. Együtt fekszünk, együtt kelünk, kávézunk, cigizünk, dolgozunk, zenét hallgatunk...Jól elvagyunk magammal. A vendégekkel is, érdekes módon a legnagyobb zimában jönnek, mikor kinézek és azt hiszem, hogy ma aztán senki és DE! Várom a csütörtököt, mert rossz idő lesz, utána meg jön a hó. Na, írtam, hogy legyen mit olvasnotok :)))
Mijet?????????????
Hát én nem tudom de meggyből nemigen szoktak páleszt csinálnit,már azon egyszerü oknálfogva sem mert többe kerülne a leves mint a hús.
Mert ha a megyléhez cukrot teszel max csak bornak jó,de pálesz? hmmmm