Szia! Az az érzésem, hogy nem a vendégjelöltek csattogtatnak rám, hanem jó része a hirdetők közül. Vajon miért? Semmi érdekes nincs rajtam, a hirdetésem főleg masszázsfajtákról szól, mivel én tényleg az vagyok. Már inkább nem is nézem a számlálót. Minek? Elárulom: egy nap van 6-8 hívásom, a számláló meg százakat ugrik, naponta 300 körül. A nevemet kijavítottam masszőrre ma, így a férfiak közül az a réteg néz meg, akit masszázs és egy érettebb nő érdekel, ők fel is hívnak. Ez még nem jelent elköteleettséget. Unom és forr az agyam, de mostmár tényleg, amikor olyanok hirdetnek masszázst, akiknek lövésük sincs róla. ( A vendégek mesélnek!!) A máolás, meg símogatás nem masszázs. Amit kitaláltam évekkel ezelőtt, csak sokáig újságban hírdettem, úgy jó, ahogy van. Nagyképű leszek. Profi svéd-, vagy frissítő masszázs után egy kis erotikus befejezés, hogy mi, az vendégfüggő, de van, aki csak masszázs miatt jön. Nem kéne engem majmolni. Ez háborgásom oka. Már egyszer-kétszer megtettem, csak finomabban. Aki nem ért hozzá, ne hírdesse, úgyis elkel. Ez a műfaj a mienk, masszőröké. Kíváncsi lennék pl. a debreceni Enikő véleményére. Szerintem ugyanezt érzi. Az interneten nem kell álruhába bújni!