.tessék! Itt őszültem meg, sehol senki! :)
.tessék! Itt őszültem meg, sehol senki! :)
Szandy27 valóban jó találat,érdemes eltalicskáznod hozzá! Ő van a képen,jó bőr,kedves kis hölgyike,nagyon toppon van a hancúrban:) a lakás is jó, érdemes a próba..
Szia! Addig örülj, ameddig ekkora a nézettséged. Miért zavar az, ha sokan néznek meg? Ne idegesítsen ez, inkább légy boldog, hisz ez előbb-utóbb be..elt jelent Neked. Sokan nehezen döntenek, amíg elmennek egy-egy lányhoz, hisz nem ömlik a p.nz a csapból, meggondolják kinek és mire adják oda az összegyűjtött p.nzüket. Amikor arra jártam, én is mérlegeltem hova is menjek. Aztán az érdekesebb lányok telefonszámát felírtam egy papírra, ha elindulok nálam legyen. Aztán eltelt pár nap és már nem is tudtam, ki-kicsoda a felírtak közül, így megnéztem ismét. Majd amikor bevetésre mentem, akkor próbáltam a sorrendbe szedett telefonszámok közül felhívni valakit, aki épp rá is ér. Ráadásul mivel nem voltam annyira képben Veszprém helyismeretében, navigáció sem volt nálam, az az útálatos körgyűrű is megsz.vatott egy párszor mire a tetthelyre értem. :) A leányzó sem volt annyira ismerős, hisz nemrég került oda. Ez mind-mind növeli a számlálót.
Helló Srácok!
Nem mondom, volt ma egy szar napom, ez fix! De ez, ami itt fogadott, ez feltette az "i"-re a pontot! Azért merek ilyen - prózainak azért nem mondható - megnyilvánulásokba bocsátkozni, mert ezt angéla20 nem tudja értelmezni.
Igen! Jól gondoljátok! Angéla20 önseggnyaló, mindenkit hülyének néző, értelmezhetetlen, szánalmas, gyalázatos, de már baromira unalmas... nem is tudom már milyennek jellemezni... kommentje miatt dobta le az agyam a láncot. Hát ilyet????!!!!
ENNYIRE BUTA HOGY LEHET VALAKI????
Még ha nem is konkrétan valamelyik lány az... Hanem a managger...! Legalább annak lehetne annyi esze, mint egy marék lepkének! Tökmindegy, hogy melyik fél az, mert ezek az írások egy embertől származnak, és ehhez nem kell még érettségi sem! Elég lenne hozzá három osztályt kijárni az általánosban, és már akkor nem lenne ilyen pancser!
Kész!
Sziasztok!
Régebben itt hírdette magát egy Mandy nevű lány fotói nagyon szuperek voltak,--tudtok róla valamit?
Fiúk! Nagy baj van! Úgy látszik, hogy minél jobban rávilágítunk, a hulladék annál jobban szaporodik. Egyre több és egyre gázabb. Egy darabig cirkuláltatni kell a nedveket :) amíg ezek éhenhalnak.
Kedves angéla20(Hirdető)!
MIT AKARTÁL MONDANI????
Mert ez érthetetlen és katasztrofális:
"sziasztok nagyon jol telet az idöm particia mert már az idöm le játánál tartotam mertcsak egy fél órát tul vitem és nem szolt rán hogy menemkel csa azt monta hogy nyugivan semi baj ha ki fizetem akor már el visza a csucsig nagyon aranyos lány csak ajálani tom nektek aranyosis meg mindenben azt lesi hogy a kedvében járjon az embernek csak enyit tudok mkondani hogy jó vlt vele sziasztok"
Szevasztok!Ugrobugri hatására én is meglátogattam Mónika29-et.Hát apikáim a szolgáltatás osztályon felüli!!!Abszolut olyan volt mintha a rég nem látott barátnőmet látogattam volna meg.
Móni mással is foglalkozik ezért nehéz néha elérni,nekem most elsőre sikerült.
Tuti hogy törzsvendége leszek!Fullos minden,nincs sürgetés.Megkérdezte a végén hogy tusolnék-e mégegyszer vagy jól esne egy kis masszázs(nem nyereségvágyból,puszta kedvesség!).
Sajnos most siettem de legközelebb biztosan tovább maradok!
Fiatal GYÖNYÖRŰ kedves,megmég egy csomó jelzővel illethetném,ilyen kellemeset régen csalódtam!
A baldahinos ágy fantasztikus hangulatában is meg minőségében is,főleg a leharcolt ócska ágyakhoz képest!
Még mindig nem hiszem el hogy ilyen is van!Mónika te imádni aló vagy!!!
Puszi neked,vigyázz magadra!
Sziasztok beállitottam az adatlapomon a sokak által kért vélemény írás lehetöséget.
várom a véleményeket puszi Gina
Gróf Kurátor arra kérlek, hogy a tevékenységüket most indító, s téma részleteiből keveset ismerők számára tedd közkincsé a top10es listádat :).
Hali!
Én is beszéltem Dominikával, és nekem is megmozgatta a fantáziámat rendesen...
Ha minden összejön egyszer őt is meglátogatom én is.
Páá
Sziasztok!
Tudom, hogy nem teljesen idevág a dolog, de Marcaliban lesz dolgom. Valaki tud ott ajánlani egy kedves leányzót? Erotikus masszázs is érdekelne. Egyedül itt Szexi Bébi hirdetését találtam, de őt nem tudtam elérni. Vagy kicsöng és nem veszi fel, vagy felveszi valaki, nem szól bele 10 másodperc után meg leteszi :(
Bocsi, hogy ide írtam, de Marcalis fórum nincsen és földrajzilag nincs olyan messze Kaposvártól. Hátha.
Köszönettel:xhagix
ott éllnak folyamatosan a nagyállomáson :)
Szia! Hóhelyzet még mindig nincs, viszont esik az eső :(
Pál! Hátha Te okosabb vagy nálam és tudod a választ. Tegnap este óta 175-ször nézték meg a hirdetésemet, ez naponta kb. így megy 150-200 között van a nézettségem. Azt nem kell mondanom, hogy a tizede se hív fel napi szinten. Mi csodálkozni való lehet rajtam? Ugyanezek a fotók lesznek fent holnap is, vagy eggyel kevesebb. Nem mutogatom az intim részeimet, néha belemódosítok a szövegbe, hogy világos legyen a műsor mindenki számára. Semmi más változtatás nincs, a fél ország ismeri a hirdetésemet, több tucat ember jár/járt hozzám, hogy az elmúlt másfél évben mennyi, százakban mérhető. Már idegesít a számláló. Valami nem érthető? Vagy még mindig sok a kép? Jó, letörlök még egyet, a csizmást. Úgyse így fogadom a vendégeket, de hogy marha érdekes lehetek, az biztos! Lehet, hogy szöveget se kéne írnom? Elég 4 fotó, aztán találgassanak.
Ízzóhatás még mindig. Jó a kedvem. ÉN hoztam fel a netre egy olyan szolgáltatást, amiért Pestre kellett utazni, elégedett vendégek tömege járt vissza hozzám, most szinte mindig újakkal diskurálok, jó azért maradtak a régiek közül is. Inkább befejezem, mert olyat írok, hogy magam is megbánom. Még jó, hogy ennyien értenek a masszázshoz is a hirdetők közül!
Ez is eléggé romboló, a szakmát magát lejárató, így komolyan veszik az egészet, amitől így jó minden, amit csinálok!
Ja és csatlakozom az előttem szólóhoz, nem tudom ki hogy van vele, de egy kis összehasonlítást engedjetek meg. Én eddig inkább pestre jártam fel, mert ott egy óra, amibeben minden benne van 12-15 között van, olyan lányokkal, hogy az ész megáll....Beszámolókat el lehet olvasni a hasonló nevű oldalon..... Itt egyenlőre hasonló kalaberű lányokat nem látni, viszont sok szolgáltatónál az árak elérik, sőt néha túl is lépik ezt. Ár - érték arányban valahogy nincs meg a kapcsolat.... Bár tudom jól, mindenki annyit kér, amennyit akar, legfeljebb a vendégkör lesz kisebb... De azért érdemes elgondolkodni ezen.., mint azon is, hogy én itt még csak 3 szolgáltatónál voltam, de mint szolgáltatás, azt nem nagyon kaptam, örültem 2 esetben is, hogy eljöhettem....
Szia!
Nem vagyok egyik sem, tekintettel arra, hogy férfiból vagyok....:))
Valamikor egy évvel ezelőtt adtamfel apróhirdetést, lehet hogy emiatt ír a rendszer hirdetőnek, de nem hirdetek semmit és senkit... Bár abban legalább lenne üzlet a számomra is, legalábbis gondolom....
Info-t kértem, elmondom hogy miért:
Szandra: A képei alapján egy próbát megérne, de a telefonban nem volt túl szimpatikus, azt is csak nehezen árulta el, nagyjából merre rendel.... Ez nekem egy kicsit risztó, mint az is hogy egyetlen beszámolót sem találtam még róla....
Katicabogár: A képei alapján itt is megérne egy próbát, bár a beszámolók között ilyet is, olyat is olvasni.... Ami mellette szól, hogy nincs csók...., az pedig fontos szerintem...:))
További szép napot, és ha valakinek mégis van info-ja, az ossza meg...!
Ha ez a hozzászólás nem rettent el valakit ettől a csajtól, akkor minenképp írjon beszámolót. Ennyire égő önreklámot ritkán olvasni :D
sziasztok nagyon jol telet az idöm particia mert már az idöm le játánál tartotam mertcsak egy fél órát tul vitem és nem szolt rán hogy menemkel csa azt monta hogy nyugivan semi baj ha ki fizetem akor már el visza a csucsig nagyon aranyos lány csak ajálani tom nektek aranyosis meg mindenben azt lesi hogy a kedvében járjon az embernek csak enyit tudok mkondani hogy jó vlt vele sziasztok
Üdv, tudnátok valakit ajánlani a Nagyállomás közelében? Előre is köszi
Itt is kellemes meleg volt, majd csütörtöktől jön a lehűlés, szélviharral, aztán csak a hideg meg a hó újra, de akkor jönnek csak igazán élvezkedni :)