Katónéni, csak a gyogyszert, semmi mást, ilyenkor a pezsgőtabletta, csak szájon át, nem punciba....:)))
Katónéni, csak a gyogyszert, semmi mást, ilyenkor a pezsgőtabletta, csak szájon át, nem punciba....:)))
Köszönöm, hogy segitettek a tanácsokkal, szerintem is, kaka nekik a dorogiaknak....
Sziasztok.
Ma voltam a Szandi(27) -nél az egyik lehető legjobb választás volt:) A lány nagyon szép, kedves, ápolt.
Rendkívül csinos!
Köszönöm Neked Szandi, csodálatos élmény volt...
..talán hétfőn.. jó ha munkaképes állapotba kerülsz. jobbulást Neked!
Én múlok el holnapra! Akkorát aludtam. Fázom. a telefon kikapcsolva, meg se nézem, hányan kerestek, de biztos néhányan délután is, mintha éreznék! Pál, nem szoktam én beteg lenni, rosszul viselem.
Azért ez holnapra nem múlik el...
Kedves Pircsi! Voltam dokinál, végre van gyógyszerem, pihire vagyok ítélve :(, de bevallom, úgysincs kedvem dolgozni.
Majd holnap már biztos jobban leszek. A dorogiakkal tényleg ne törődj, max. a szájuk járhat! Küldd el őket a fenébe, ha újra keresnek! Szép napot, sok jó vendéget!
Hello forumozók ,ritkán járok ilyen helyekre de ma kivételt tettem és ellátogattam Szandrához . Igy utólag sem bántam meg ,bevelom kicsit fentartásokkal megyek ilyen lányokhoz de ez most telitalálat volt .Nagyon jol éreztem magam ,kellemes belvárosilakásban fogadott mely tiszta és izléses volt akár csak a leányzó. Ha valaki kedveli a vékony éretebb csajokat annak bátran ajánlom Szandrát. Kellemesen elbeszélgettünk,nem sürgetett , mindenre hagyott időt .Mire ágyba kerültünk már ő is bemelegedett és ettől az egész aktus fantsztikus lett . Az egésznek olyan jellege volt mintha már évek ota összedolgoznánk ,mindenesetre valószinüleg nem ez volt az utolsó találkozásom ezzel a lánnyal már csak azért is hogy megköszönjem neki ezt az élményt. Örülök hogy ilyen lányok is dolgoznak még Pécsen.
Kedves Pircsi!
Ne is foglalkozz velük!Amit az otthonodban csinálsz,ahhoz senkinek semmi köze!
Szép napot Mindenkinek!
Nem kell ezzel foglalkozni, próbálkoznak. Személyiségi jogok, rágalmazás, jó hírnés megsértése stb. Honnan tudja az elöljáróság, csak nem a vendégeid között vannak? Tudják ezt a családjukban? Hogy-hogy ilyen dolgokat olvasnak? Soroljam még? :)
Na lépek, jön a ház ura a géphez :( Szép napot, sok tartalmas szexet mindenkinek!
Van-e itt olyan aki egyedül tölti az ünnepeket, és unatkozik?? Éjszakai vendégem várom, akit elbüvölhetek, egy-két m**torkos orális kényeztetéssel, aki szereti a p*nci izét, zamatát, és imádja, ha egy nő élvezz, pl. egy pezsgőtablettás szex, ínyenceknek, de egy kellemes fürdő, egy pohár pezsgővel, egy jó film, talán egy sakkparti, pihenésképp....
Miért? Mit mondott Gróf? Itt sincs már jó ideje.
Ebben igazat kell adjak Grófnak, ez nem így működik. Soha nem betegedtem meg ezért. 50 év alatt, eddig 5-napot nem dolgoztam betegség miatt, ebből 2-napot feküdtem.
Bolondok ezek? Mit rontasz? Ne is törődj velük, úgyse tudnak mit csinálni, csak a szájtépés megy!
Dehogy költöztem át, csak hirtelen nem tudtam mit tegyek, tudni kell, hogy megkeresett a dorog előljárosága, hogy rontom a város hirnevét, és nyilvánoságra hozzák ki vagyok, ha nem megyek másik városba, tanácstalan vagyok mit tegyek...
Átköltöztél Debrecenbe? Nem Hajdudorogon voltál?
A méreganyagok igen.. de a fehérje, az tápláló:))) nem méreg:)) anyag..
Igen, áttávoznak a tüszők a másikra :) Én lehet, hogy meggyógyulok, de a partner?!
Egy jó közös izzadással eltávoznak a méreganyagok, minden-honnal!? :)